Hlavní obsah

Slavní ve formě! Iva Pazderková a Noid jedou bomby

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že nikdy není pozdě dostat se do životní formy, přesvědčila sebe i fanoušky Iva Pazderková. Měsíce se připravovala na náročnou bikini fitness soutěž. A mezi slavnými osobnostmi není jediná, kdo na sobě v posledních měsících řádně zapracoval.

Článek

Na známé osobnosti je, co se týče vzhledu, vyvíjen enormní tlak. Nejen že musí vypadat dobře, důraz je kladen i na jejich kondici, díky které pak lépe zvládají náročné koncerty a vystoupení. Tělo je pro ně tedy vlastně pracovním nástrojem, o který je potřeba pečovat, což si mnozí uvědomují. I proto kladou tak velký důraz na zdravý životní styl.

Herečka a komička Iva Pazderková se na cestu za zdravějším já vydala zhruba před rokem a dělila se o ni s veřejností. Její fanoušci tak byli svědky toho, jak se z krásné 39leté štíhlé ženy stala 40letá „fitnesska“ s vyrýsovanou postavou, která se mohla směle v titěrných bikinách zúčastnit soutěže.

Který zpěvák byl jejím parťákem a kdo další na sobě v posledních měsících úctyhodně zapracoval?

Iva Pazderková (40)

Proslavila se originálními a velmi vtipnými stand-up výstupy, ale v posledních měsících byly její příspěvky víc o tvrdé dřině, času v posilovně a přísné dietě než o vtípcích a legráckách. Iva Pazderková se půlroku intenzivně připravovala na soutěž bikini fitness. V neděli se pak mohla pyšně pochlubit obrovským úspěchem, umístila se totiž desátá. Pro ni samotnou byla vítězstvím však již účast samotná. Je plná energie a opravdu šťastná.

Foto: Profimedia.cz

Tleskáme a gratulujeme!Foto: Profimedia.cz

Václav Noid Bárta (39)

Neuvěřitelně na sobě dřel v posledních letech i populární zpěvák. Za pár dní mu bude čtyřicet let a kulatiny oslaví v úctyhodné formě. Vloni na podzim se poprvé zúčastnil kulturistické soutěže a ač se neumístil „na bedně“, byl na sebe pyšný. Překopal jídelníček, ve fitku skoro spal a přestal s alkoholem i cigaretami. On se o víkendu zúčastnil soutěže také a skončil pátý (sice z pěti, ale na to podle něj již historie ptát nebude).

Foto: Profimedia.cz

Vždy byl kus chlapa, ale teď je samý sval!Foto: Profimedia.cz

Bořek Slezáček (53)

Dřívější bouřlivák a rebel šel v posledních letech hodně do sebe a aktivně využil i jarní karantény. Jak sám říká, nejdříve se tedy vykrmil bagetami a sladkými mléky, a ač nepil alkohol, byl závislý na cukru. Začal proteinovou dietou a pak přidal domácí cvičení, běhal a jezdil na kole. Má tedy skvělou kondici na své současné působení v show Tvoje tvář má známý hlas.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák řekl, že by bagety a sladká mléka dal na seznam zakázaných látekFoto: Profimedia.cz

Rebel Wilson (40)

Australská herečka se zabijáckým smyslem pro humor a silnější postavou tvrdí, že ji vlastně tloušťka živila. Platili jí za to, že zůstala při těle. Ona ale nakonec řekla dost a rozhodla se pro změnu. V poslední době sdílí svoje úsilí a úspěchy. Směle se ukazuje v plavkách, je ráda, že konečně žije zdravě a snaží se přijít na to, proč měla v minulosti tendenci se přejídat.

Foto: Profimedia.cz

Všechna legrace stranou, herečka vypadá skvěleFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (38)

Zpěvačka má za sebou vzestupy a pády a podle toho, v jaké životní situaci se zrovna nacházela, na sobě i pracovala. V poslední době si rozhodně může dovolit sdílet odhalená selfíčka. Velmi jí svědčí vztah s partnerem, fitness trenérem Samem Asgharim (26).

Foto: Profimedia.cz

Její ploché bříško už by si skoro zasloužilo vlastní profil na sociální sítiFoto: Profimedia.cz

Simon Cowell (61)

Přísný porotce z talentových soutěží na sobě zapracoval před pár lety, kdy zhubnul a podělil se o svůj recept. Nejde o žádnou z populárních diet, které si prý často i vzájemně odporují. Jde podle něj hlavně o to, aby se člověk vzdal věcí, které mu nesvědčí. On se rozhodl pro téměř výhradně veganské stravování, vyměnil kravské mléko za mandlové, vzdal se masa a jen občas jí ryby.

Foto: Profimedia.cz

Obávaný porotce je na svou postavu řádně pyšnýFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám