Hlavní obsah

Tajemství zdvojených čísel v datu: Co čekat od sedmiček vedle sebe?

Foto: Profimedia

Jak si vy užíváte kouzelné datum 7. 7.?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní datum, 7. 7., je tak trochu magické už na první pohled. Dvě stejná čísla, a ještě k tomu sedmičky… Ale je to vůbec pozitivní? Co s sebou dvojitá čísla do našich dní přinášejí? Prozradíme vám to!

Článek

Obecně platí, že pokud je nějaké číslo zdvojené, je jeho energie ještě silnější. Co to ale znamená u konkrétních dat? Jak se tento fakt vztahuje k prožívání jednotlivých dnů a jak na ty, co se ve dny s dvojitým číslem narodili?

Začínáme dneškem, tedy magickým 7. červencem! Jak ho využít?

7. 7.

Zvědavost, to je hlavní rys tohoto data. Je třeba vše zkusit na vlastní kůži, nejlépe několikrát, naplnit se zážitky a krásou. Tohle je den jako dělaný k poznávání a cestování, zkoušení nových věcí, zkrátka den na prázdninové užívání. Sedmičky jsou spontánní a přátelské, snadno se s nimi navazuje kontakt, i proto pro vás dnes bude lehké zavést řeč i s cizincem. Zrozenci tohoto data jsou věční dobrodruzi, experimentátoři a odvážlivci, které je těžké jakkoli krotit.

8. 8.

Den vůdců, odhodlaných a bystrých osobností, které si věří – snad až příliš. Takoví jsou ti, co se 8. 8. narodí. V tento den se snažte prosadit svůj názor, půjde vám to snáze než jindy a v hádce se budete cítit jako doma. Vyhněte se však omlouvání a pokusům o smír, těm tento den nesvědčí.

9. 9.

Touha po obdivu a uznání a velká ctižádost se nesou s energií dvou devítek, občas se zvrhávají až v tendenci chodit přes mrtvoly. Držte se v mezích a získáte si v tento den své místo na výsluní. Pokud znáte někoho, kdo se v tento den narodil, pravděpodobně mu nelze odolat, jeho Charisma má velké Ch.

Foto: Profimedia

Dne 10. 10. se ničeho nebojte. Všechno vyjde na jedničkuFoto: Profimedia

10. 10.

Desítky nesou hodně hrdosti a síly, nedají se jen tak zlomit, za to je obzvláště jednoduché je urazit – a to nechcete. V tento den můžete podstoupit i to, čeho jste se dlouho báli, dnes ze všeho vyjdete se vztyčenou hlavou. Zrozenci 10. října neumí prohrávat a nejspíš je to nikdy nenaučíte.

11. 11.

Tady už je jedniček příliš a popravdě to není úplně dobré datum. Do popředí se dostává to špatné – individualismus, egocentrismus, neschopnost spolupracovat, zbytečné hádky kvůli tomu, že nelze udělat kompromis. Jedinci narození 11. listopadu bývají nevyrovnaní a těžko se s nimi vychází.

12. 12.

Dvanáctky nahrávají všestrannosti – což je požehnání i prokletí. Z jedné strany půjde těmto jedincům všechno, z druhé nebudou dělat žádnou věc do hloubky. V tento den se můžete pustit prakticky do čehokoli, půjde vám i to, v čem jinak selháváte.

1. 1.

První leden je dnem nových začátků, první den v roce. Jedničky tomu nahrávají, vnáší do tohoto dne sílu a nezávislost, odhodlání čelit všemu, co člověku přijde do cesty. Někdy až poněkud sobecky, v tento den často lidé myslí jen na sebe. K sobectví mají sklon i ti, co se 1. 1. narodili.

2. 2.

Dvojka je pár, přímý opak jedničky. 2. 2. k sobě potřebujete parťáka, který vás podrží a podpoří. Základem je harmonie vyladěná k dokonalosti, toto je den zenového odpočinku. Dnešní zrozenci jsou velmi přátelští, něžní a klidní.

Foto: Profimedia

Potřebujete s něčím pomoct? Ideálně požádejte přátele až 3. 3. :-)Foto: Profimedia

3. 3.

Třetí březen je nabitý přátelským jiskřením a atmosférou nápomocnosti. Trojky jsou aktivní – ve zdvojení někdy až příliš, horlivě se hrnou na pomoc všem v nesnázích, že mnohdy víc věcí pokazí, než napraví. Ale vždy to myslí dobře. Pokud někdy chcete žádat o pomoc, dnes je ta chvíle!

4. 4.

Logická a úsporná praktičnost, to je to, co dělá čtyřku čtyřkou. Dvojitá dávka s sebou nese náladu až přízemní, příliš ukotvenou, neschopnou vzlétnout do výšin fantazie. Rodí se šikovní rozumbradové s instinktem bojovat proti bezpráví. Tento den je ideálním k napravení křivd, vládne mu rozum, ne city.

5. 5.

Pětky jsou vnímavé a intuitivní, stejně jako ti, co se narodili 5. května. Tento den je dnem výřečnosti a komunikace, což mají zrozenci v žilách, a někdy máte pocit, že pusu prostě nezavřou. Na druhé straně je to den ideální k řešení čehokoli, všichni jsou naladěni na jedné vlně.

6. 6.

Šestky přináší harmonii, citlivost a lásku k luxusu. Lidé 6. 6. narození jsou požitkáři a taky dost rozmazlené princezny, co nerady opouští svůj zámek. Na druhé straně mají opravdu vytříbený vkus. Tento den je ideální k předělání bytu nebo pro nový účes, nešlápnete vedle.

Jak jste prožíváte sedmý červenec, dobrodružně?

Reklama

Načítám