Hlavní obsah

Takhle to vypadá, když muži zlobí! Tři příběhy čtenářek, které ženy nepotěší

Foto: Roman-Samborskyi, shutterstock.com

V každém vztahu to občas trochu zaskřípe, ale jsou věci, které ženy opravdu hodně vytočíFoto: Roman-Samborskyi, shutterstock.com

Reklama

Čím dokážou muži své partnerky vytočit? Zapomeňte na malichernosti typu zvednuté záchodové prkénko nebo vousy v umyvadle. Tohle jsou průšvihy, kvůli nimž bylo u našich čtenářek doma opravdu dusno.

Článek

Soužití muže a ženy přináší řadu situací, kdy to trochu skřípe. Ano, ženy štve, že pánové pohazují své svršky, když se oholí, je potřeba uklidit celou koupelnu, a dát použitý talíř do myčky je pro ně nadlidský úkol.

Ale to jsou jen drobnosti. Jak to vypadá, když pánové doopravdy zlobí? S tím se svěřily tři naše čtenářky.

Slavnostní oběd? Smůla!

Sandra (39) má s manželem tříletého chlapečka. A protože babičky jsou daleko, o chvilce, kdy by byli sami dva, se jim může jen zdát. Ale letos na Nový rok to mělo být jinak! „Moje mamka na svátky přijela a dohodli jsme se, že nám prvního ledna pohlídá syna, a my si s manželem vyrazíme na oběd do jedné opravdu vyhlášené restaurace,“ vypráví Sandra.

Bylo to domluvené hodně dopředu, protože do tohoto podniku je nutné udělat včasnou rezervaci. „Silvestr byl vyloženě poklidný. O půlnoci jsme si ťukli a šli spát,“ vypráví Sandra. Jenže jejího muže ještě napadlo, že půjde popřát sousedům. „Takže domů dorazil v půl deváté ráno v naprosto šíleném stavu. Nemohl ani mluvit,“ vzpomíná Sandra s tím, že při pohledu na něj bylo jasné, že oběd se nekoná. Probral se až někdy k večeru.

Foto: Africa-Studio, shutterstock.com

Místo romantického oběda vyspávání kocoviny? To je velký průšvihFoto: Africa-Studio, shutterstock.com

Přijela maminka

Pavla (33) pochází z rodiny, kde se pěstují vzájemné vztahy, a kulaté narozeniny kohokoli z rodiny jsou velká událost. A tentokrát slavila její maminka šedesátiny. „Protože máme největší dům, oslava se konala u nás. Už ráno přijely obě moje sestry s rodinou, aby mi pomohly. Všechno vypadalo úžasně. Dům vyzdobený, jídlo nachystané, dárky pro mámu zabalené,“ popisuje Pavla.

Ovšem zhruba půl hodiny před příjezdem oslavenkyně Pavle její přítel oznámil, že slíbil své matce, že se u ní staví a přivrtá jí poličku. „Myslela jsem, že si ze mě dělá legraci. Nicméně trval na tom, že tam sjede a za hodinku je zpátky,“ vypráví Pavla.

Ta byla samozřejmě naštvaná, ale nechtěla to příliš rozmazávat. „Přítel nemá s maminkou moc dobré vztahy, jejich rodina nikdy moc nefungovala. Takže cokoli na toto téma je velmi ožehavé,“ vysvětluje Pavla.

Jenže ani hodinu po příjezdu Pavliných rodičů se její přítel nevracel. „Už jsme na něj nemohli čekat, dali jsme si oběd, kafe, zapálili svíčky na dortu, on pořád nikde. Ani mi nezvedal telefon. Bylo to trapné,“ říká Pavla. Nakonec asi po čtyřech hodinách přijel. „Prý matka neměla vrtačku. Takže on jezdil po obchodech, kupoval veškeré nářadí a pak montoval tu polici. Myslela jsem, že ho zabiju,“ dodává Pavla.

Foto: Boryana_Manzurova, Shutterstock.com

Má být na rodinné oslavě, ale zmizel a nezvedá telefon. To opravdu naštveFoto: Boryana_Manzurova, Shutterstock.com

Šťastné a veselé

Muži a vánoční dárky, to je kapitola sama pro sebe. Ale co je moc, to je moc. „Už jsem si zvykla, že můj muž není ve vybírání dárků pro mě nejlepší. Ale vždycky se alespoň snažil,“ říká Jana (38).

Letošní Vánoce byly ale naprostý debakl. „Když jsem v prvním dárku našla noční košili hodnou sedmdesátileté babičky, říkala jsem si, ok, prostě se v tom nevyzná. V druhém balíčku byly kuchyňské utěrky. To byla moje chyba, týden předtím jsem se zmínila, že musíme pořídit nové,“ popisuje Jana.

Poslední dárek jí ale doslova vyrazil dech. „Dostala jsem permanentku do fitcentra. Já ale nikdy necvičila, nesnáším fitka, on to moc dobře ví, a dá mi tohle?“ vypráví Jana s tím, že to nevydržela a manžela se prostě zeptala, co ho to napadlo. Odpověď byla snad horší než ta permanentka. „Řekl mi, že mi bude brzy čtyřicet, což je pro ženy zlomové období, a že bych se konečně měla začít trochu udržovat, abych pak nelitovala. Že to se mnou prý myslí dobře,“ rozčiluje se Jana.

Taky vás partner někdy takhle vytočil? Čím?

Reklama

Související témata:

Načítám