Hlavní obsah

Tarotoskop na listopad: Co čeká vaše znamení?

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopad je za dveřmi a s ním pro vás máme další výklad z tarotových karet podle horoskopu. Co karty předpoví vašemu znamení tentokrát?

Článek

Úplněk čekejte 12. listopadu a měsíc bude ve znamení Býka. Co to pro vás znamená? Že si musíte dávat pozor hlavně na krk. V této době budou kolem řádit nejrůznější virózy, které vás nejen mohou připravit o hlas, ale taky můžou způsobit pěknou angínu. Kromě toho se kolem 12. vystupňuje mezi lidmi tvrdohlavost a protlačit jakýkoli názor nebude úplně snadné. Tak se o to radši ani moc nesnažte.

Co dalšího listopad přinese právě vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.) 3 hole – Smrt – rytíř pohárů

Listopad pro vás začne velmi příznivě, na jeho počátku budete těžit z práce, kterou jste odvedli dřív. Vaše pozice je pevná a všechny trumfy máte v rukou. Využijte tyto dny k oddechu a přípravě na věci, které teprve přijdou. Bude totiž nutné rozloučit se s něčím, co je pro vás velmi důležité. Změna je ale přirozenou součástí života a vám nezbude nic jiného než se s ní smířit. Konec listopadu se ponese ve znamení vztahů a citů, které převládnou nad všemi ostatními oblastmi života.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 5 pentaklů – 8 pohárů – Velekněžka

Začátek měsíce pro vás nebude snadný. Listopad pro vás začne pořádnou životní krizí, která navíc ponese nepříjemnou pachuť zrady: budete mít pocit, že na vás byla spáchána křivda, že vám bylo upřeno cosi, co je právoplatně vaše. Kvůli těmto negativním pocitům upadnete do pasivní odevzdanosti a nejistoty. Cestu z ní najdete v sobě. Musíte se naladit na svůj vnitřní hlas, vytáhnout intuici na maximum a řídit se tím, co vám vaše nitro sdělí. Tak se zase dostanete k sluncem prozářenější existenci.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Začátek listopadu se pro Býky ponese ve znamení zradyFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Mírnost – Luna – 5 pohárů

Začátek listopadu vás naučí umění kompromisů, protože je budete muset dělat v jednom kuse. Jednou se budete cítit jako vítěz, jindy jako poražený, ale myslete na to, že kompromisy jsou vlastně vítězstvím obou stran. V polovině měsíce upadnete do jakéhosi strachu a deprese z toho, jak moc věcí na vás závisí, jak je život těžký a stresující. Z tohoto období temna vám paradoxně pomůže až úplné dno – až vám bude nejhůř, myslete na to, že právě ode dna se můžete odrazit a vyrazit zase na cestu zpět k hladině.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 5 pohárů – 5 mečů – 7 pohárů

S listopadem pro vás přichází poměrně těžké období – tento měsíc v roce vám nesvědčí a pravidelně pociťujete podzimní chmury. Nejinak tomu bude i letos, začátek listopadu z vás zkrátka vysaje veškerou energii. Nesnažte se z toho dostat silou, nelitujte se a nefňukejte. Ani jedno vám nepomůže. Ignorujte svoje sobecké ego a raději se zaposlouchejte do vlastních pocitů. Prozradí vám, kudy kam.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Věž – 10 pentaklů – Svět

I tak silné znamení, jako jsou Lvi, může zdolat podzimní tesknota – a to se i stane. Na podzim se všichni stahují víc do sebe, netráví tolik času s druhými, ale spíš v poklidu domova. Kvůli tomu se budete cítit osaměle, bude se vám stýskat po dlouhých letních dnech s přáteli. Něco s tím udělejte a investujte do toho svou energii. Pořádně se do toho obujte a zorganizujte nějakou společenskou akci. Jako Lvi na to máte dost sil.

Foto: ImYanis, Shutterstock.com

Lvům bude chybět letní setkávání s přáteliFoto: ImYanis, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 2 pentakly – 10 holí – královna mečů

Právě teď se nacházíte na začátku nového projektu, nové životní etapy. Na dosah ruky máte všechny možnosti a je jen na vás, kterou si vyberete. Važte pečlivě, bude to důležitější, než si teď možná myslíte. Pokud si toho navíc naberete moc, brzy se zhroutíte pod tlakem povinností a horou stresu. Jednou z výzev listopadu je pro vás naučit se říkat ne. Kromě toho u vás dojde k určitému citovému ochlazení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 5 pentaklů – Síla – 6 holí

Začátek měsíce pro vás nebude příliš příznivý – budete vyloučeni z kolektivu, na němž vám velmi záleží. Pro Váhy je odstřižení z jakékoli společnosti vždycky obtížné, takže to neponesete moc dobře. Se ztrátou se musíte vyrovnat sami, v tom vám nikdo nepomůže. Ale nebojte se, budete mít dost sil na to, abyste toto odmítnutí zvládli. Jedině když najdete vnitřní rovnováhu, začnete se zase ve svém životě cítit pohodlně a šťastně.

Štír (24. 10. – 22. 11.) páže pohárů – 2 hole – 9 pohárů

V listopadu vás čeká situace, do které se Štíři neradi dostávají: budete muset přijmout něčí pomocnou ruku. Nějak se totiž přihodí, že se ocitnete přímo uprostřed konfliktu mezi dvěma stanovisky a nebudete se moci hnout z místa. Vy sice umíte věci rozseknout a rozhodovat se sami za sebe, ale tady budete potřebovat pohled zvenčí, pohled někoho zkušeného, ale zároveň nezainteresovaného. Řekněte si o pomocnou ruku a bude vám podána.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Poslední soud – eso pentaklů – 5 mečů

V listopadu pojedete na příjemné a pohodové vlně. Povedlo se vám zorganizovat si čas a život obecně. Cítíte, že máte vše pod kontrolou. Jenže toho klidu na vás bude až moc a tak ho budete chtít něčím narušit, přijmout jakoukoli výzvu nebo projekt, do kterého byste se mohli pustit. Nedělejte to. Listopad je pro vás čas odpočinku, na impulzivní rozhodnutí a investování energie není prostor.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 7 holí – královna pohárů – 6 pohárů

Tento měsíc pro vás nezačne slibně – budete se muset bránit před nepřejícností druhých, zvláště v rámci pracovního života. Je potřeba, abyste se obrnili vůči jedovatým slovům a nepříjemným pohledům. Velkou oporu najdete ve své drahé polovičce, která vám bude parťákem na každém kroku a empaticky vás vyslechne i poradí. Oplaťte jí to, udělejte pro ni také něco pěkného, ať ví, jak moc jste za pomoc vděčni.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Kozorozi se stanou obětí pomluv, ale partner jim bude velkou oporouFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Spravedlnost – 4 meče – 6 pohárů

V prvních listopadových dnech vás čeká kolečko po úřadech, které ale proběhne naštěstí poměrně rychle. Kromě toho pro vás bude velkým listopadovým úkolem najít harmonii a rovnováhu mezi rodinným a pracovním životem. To je něco, co vám nejde, ale je to pro vás naprosto nezbytné. Vodnáři se totiž potřebují cítit spokojeně – jinak zkrátka utečou. Pečlivěji plánujte čas na práci, své blízké, ale taky na sebe!

Ryby (21. 2. – 20. 3.) rytíř holí – 3 pentakly – 3 meče

Necháte se inspirovat zajímavým člověkem, který vám vstoupí do života a naprosto vás okouzlí. Nemusí to být nutně milenecký vztah, ale prostě najdete někoho, ke komu budete vzhlížet. Pokusíte se propracovat na jeho úroveň, ale to rozhodně nemáte zapotřebí. Buďte sebevědomí a uvědomte si, v čem jste dobří a že nepotřebujete ocenění zvenčí, abyste si byli vědomi své hodnoty.

Znamení podle čínského horoskopu. Zjistěte, jestli jste Opice, Buvol nebo Tygr, a co to pro vás znamená.

Načítám