Hlavní obsah

Tarotový horoskop na červen: Tohle čeká právě vaše znamení!

Foto: Profimedia

Co vás čeká a nemine letos v červnu? Pojďte se s námi podívat!Foto: Profimedia

Reklama

Červen je tady a s ním i léto a tak trochu odpočinkovější období. Co si vesmír přichystal právě pro vaše znamení? To vám prozradí tarotové karty!

Článek

Na úplněk se v šestém měsíci roku můžete těšit až 20. června a Luna bude stále ještě stát ve znamení Střelce. To tedy znamená, že dny plné smíchu a zábavy stále pokračují a všichni se nadále povezou na vlně energie. Tu totiž znamení Střelce neztrácí a vleje vám jí do žil požehnaně. Tolik, že se pravděpodobně v období kolem úplňku moc nevyspíte, protože budete zkrátka až příliš citliví.

Co dalšího může červen nabídnout právě pro vaše znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 10 mečů – Mág – Blázen

Zážitky, které jste v poslední době nasbírali, nepatří k těm nejpříjemnějším a ještě pořád ve vás opravdu silně rezonují. To znamená, že se skrýváte pod pláštíkem negativity a odmítání a odmítáte vystrčit nos. Že jste byli zraněni, neznamená, že byste se měli uzavřít před světem, naopak. Svoji bolest využijte k něčemu tvůrčímu a skočte rovnýma nohama do něčeho nového. Jedině vám to prospěje, protože znovu získáte sebevědomí a vaše myšlenky se upnou novým, nebolavým směrem.

Býk (21. 4.–21. 5.) Síla – Eso mečů – 4 poháry

Ve svém životě často postupujete vpřed ryzí silou vůle. Neustupujete. Neděláte kroky zpět. Zkrátka jdete dopředu, nehledě na to, kolik síly vám to vezme. Právě v červnu se naskytne příležitost si uvědomit, že i vy máte právo občas projevit slabost, postěžovat si nebo něco vzdát. Ačkoli to samozřejmě není nic příjemného, neměli byste se cítit provinile nebo si dělat výčitky, že jste někoho zklamali. Jsme jen lidé. Nechoďte stále hlavou proti zdi, někdy ji prostě neprorazíte – a je klíčové to přijmout.

Foto: Profimedia

Býkům prospěje uvolnit se a dát najevo své emoceFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 mečů – 3 meče – 2 poháry

Nacházíte se právě ve vztahu, kterým si nejste jisti. A teď nemusí jít o romanci, ale zkrátka o vztah, na kterém vám záleží. Máte pocit, že do něj vkládáte víc než ten druhý a že je před vámi cosi skrýváno. Vaše obavy se pravděpodobně projeví a vy o tohoto člověka přijdete. Netřeba si nic nalhávat, příjemné to nebude. Ale vězte, že takový člověk za vaši lásku a náklonnost nestál. A tím, že z vašeho života odejde, udělá místo pro někoho dalšího. Někoho, kdo si vás skutečně zaslouží a s kým budete opravdu propojeni.

Rak (22. 6.–22. 7.) Poustevník – Mág – Věž

Jako kdyby ve vás neustále bojovaly dvě osobnosti – Poustevník a Mág, stranou žijící jedinec, který si užívá své introvertní samoty a klidu, zabývá se sám sebou a svou duší, a na druhé straně kreativní a inspirativní jedinec, který může světu říci mnohé. Je třeba, abyste dali prostor oběma svým polovinám a nechali každou z nich čas od času vstoupit do života. Nikdo z nás se nevejde do jedné škatulky, tak se o to ani nesnažte. Uvidíte, jak se vám uleví a jak se všechno změní, když dáte volnost sami sobě.

Lev (23. 7.–22. 8.) 3 meče – 6 holí – Král pohárů

Zmítáte se mezi tím, co vám říká rozum, a tím, co vám našeptává srdce. A nevíte, koho z nich poslechnout, kdo by měl mít navrch. Je čas pochopit, že není třeba si vybrat. Naopak, je třeba umět naslouchat oběma – a tak přijít na nejlepší řešení. Jedině pak si budete jisti sami sebou a svými činy, protože je celá vaše bytost potvrdí jako správné. A jedině tak vás i ostatní přijmou jako zkušeného a moudrého člověka. Protože tato harmonie vás neskutečně uklidní a dodá vám jistotu i přesvědčení.

Foto: Profimedia

Lvi budou ladit rozum a citFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) 5 mečů – 4 hole – 4 poháry

Občas máte pocit, že děláte všechno špatně. To když vidíte, že ačkoli se poctivě snažíte, děláte věci z přesvědčení a s nadšením, lepší výsledky mají ti, kteří jen mechanicky vykonávají zadané úkony a odbývají je s cynickým úšklebkem. Nevzdávejte to. Pokud se poddáte a vzdáte svůj zapálený přístup k tomu, co děláte, nepřinese vám to štěstí, jen rozmrzelost a zklamání. Naopak, musíte vydržet, protože vážně myšlená snaha a úsilí nakonec své ovoce přinesou a vy pochopíte, že nic nebylo nadarmo.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 5 pentaklů – Královna pentaklů – Rytíř holí

Máte pocit, že vás ošidili. Že jste za svou dobře odvedenou práci nedostali ani náhodou to, co jste si zasloužili, že je to vlastně celé výsměch. A co s tím uděláte? No, vlastně nic. Prostě sklopíte hlavu a budete dál pokračovat, jako kdyby se nic nestalo, jako ti stále stejně věrní a spolehliví jedinci, za které vás všichni mají. To byste ale neměli. Když se vám děje křivda, je v pořádku se ozvat. Dejte vědět, že jste nespokojení, nebojte se toho. Jedině tak se může něco změnit – a změna je přece to, co teď potřebujete.

Štír (24. 10.–22. 11.) 10 pohárů – Hvězda – Velekněžka

Vaše vyhlídky na červen jsou neobvykle růžové, zdá se, že se vám do života vrátí všechno dobré, co jste dokázali, a to vrchovatou měrou. Tyhle příznivé vyhlídky budou nějakou dobu trvat, tak si užijte té stability a zapracujte na tom, co tak dlouho odkládáte – na sobě. Ponořte se do svého nitra a dělejte všechno, co jste předtím chtěli, ale neměli jste čas. Neodkládejte to na jindy. Využijte dobu, kterou máte, k tomu, abyste se cítili naplnění. Uvidíte, jak moc vám to dobije baterky pro příští bitvy.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 9 pentaklů – Síla – 6 pentaklů

Konečně se vám povedlo dostat do toho životního momentu, kdy nepotřebujete nutně řešit peníze. Nechápejte to špatně, neznamená to, že plavete v bankovkách a můžete si dovolit letní sídlo s bazénem, ne. Jen prostě z materiálního zabezpečení nemusíte mít strach. Zkuste přitom nemyslet jen na sebe a zachovat si svou velkorysost – když někomu pomůžete teď vy, jindy vám svou pomoc oplatí. Tolerance je klíčem ke spokojenosti, tak se nebojte občas přivřít nad něčím oko.

Foto: Profimedia

Střelci se nemusejí bát o peníze, a tak by měli začít dělat ostatním radostFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Královna holí – Eso pohárů – Páže holí

Je čas, abyste se teď zase začali soustředit na rodinu. Věnujte se svým blízkým, ať už jde o děti, partnera či partnerku nebo rodiče. V péči o druhé a maličkostech, které je potěší, najdete to, co hledáte – ať už je to smysl bytí nebo „jen“ vnitřní klid. Kromě toho rozdáte spoustu radosti a ta vám zpětně dobije baterky. Oprostěte se od omezení, která na vás klade společnost, radujte se sami i s druhými a prociťte tuto emoci „až do dna“. Jen tak získá to, co vás těší, pevnější obrysy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 10 holí – Velekněz – 8 pohárů

Problém, který vás trápí, je docela častý: neumíte říct ne, a tak se čas od času dusíte pod lavinou povinností a úkolů, které jste na sebe navalili. Sami vidíte, že tudy cesta nevede, nedělá to dobře ani vaší psychice, ani fyzickému zdraví. Zapomeňte na to, co byste měli – něco zkrátka musí pryč a vy se musíte naučit práci delegovat. Jedině tak zase začnete mít pocit, že vůbec žijete a že je svět kolem vás docela pěkné místo se spoustou zajímavých lidí. Nebojte se o pomoc říct a ona se určitě najde – stačí požádat.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 3 holí – 4 mečů – Královna pohárů

Našli jste kdesi v sobě obrovskou zásobárnu energie a teď se najednou cítíte nepřemožitelní a jedete na plné obrátky. To jste celí vy – pro ostatní byste se rozdali a na zadní kolečka nemyslíte. Tak začněte. Zbrzděte, nadechněte se, koukněte kolem. Zjistěte, jestli vám to, co děláte, vůbec vyhovuje. Srovnejte si v hlavě priority. Tak a teď můžete běžet dál. Protože vám bude jasné, kdy je třeba zase ubrat a věnovat se tomu, co je opravdu důležité. Věci, které opravdu potřebujete, přece nelze jen tak zahodit.

Červen tedy přináší mnoho nových příležitostí. Na jaké se nejvíc těšíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám