Hlavní obsah

Tarotový horoskop na listopad: Co čeká vaše znamení?

Foto: Thinkstock

Zeptejte se karet, co vás čekáFoto: Thinkstock

Reklama

Listopad přichází v hávu dešťů a chladného počasí. Na co se můžete těšit a na co si naopak dát pozor během tohoto měsíce? Karty vám napoví.

Článek

Nadcházející úplněk bude už ve znamení Býka, kterému vládne harmonická krásná Venuše. Díky ní má listopadový měsíc schopnost udobřovat a smiřovat lidi, včetně těch, kteří k sobě dlouhou dobu nemohli najít cestu. Listopadový úplněk tak bude ideálním časem pro omluvy a setkávání, pro vyřešení starých problémů i křivd, abyste do posledního měsíce roku následně mohli vkročit s čistým štítem. Býčí úplněk navíc vypomůže i materiálně, štěstěna by měla ukázat svou tvář. A co listopad přinese dál?

Beran (21. 3. – 20. 4.) Luna – 6 pentaklů – královna mečů

V listopadu pro vás nebude jednoduché vyšlapat si svou vlastní cestu, možná budete tak trochu bloudit. Luna ve výkladu vám prorokuje zmatení a sebeklam, vy si však musíte zachovat odstup a chladnou hlavu, děj se co děj. Pokud překonáte počáteční chaos i citové vypětí, kdy si na vás bude drápy brousit podzimní deprese, bude už listopad pohodový, plný nových přátel, zkušeností i nečekaných darů.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Viselec – 9 holí – Mág

Co si budeme povídat, dostali jste se do slepé uličky. Stojíte na místě a nevíte, jak se z něj dostat, jak se posunout dopředu. Stagnace vás bude ubíjet a vyčerpávat a je nutné se z ní vymanit, co nejdříve to půjde. Překonejte touhu od všeho se odstřihnout a uzavřít se do sebe, k ničemu vám to nebude. Udělejte to naopak – otevřete se světu, přivítejte nové, a svět se vám za to odmění přílivem kreativity a nových nápadů.

Foto: Thinkstock

Býci by měli otevřít svá srdce novým podnětům i starým přátelstvímFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 4 meče – 3 hole – královna pohárů

Na okamžik se zastavte. Možná si to neuvědomujete, ale uplynulé měsíce jste strávili v obrovském rozletu a je čas se trochu zbrzdit a nadechnout. Možná máte pocit, že vám něco uteče, ale vaše pozice je teď pozitivní a stálá. Dopřejte si trochu volna a oddychu, stravte ho s těmi, které máte rádi, urovnejte všechny konflikty, navštivte rodinu. Zkrátka vyřešte všechno to, co jste tak dlouho odkládali. Neuvěříte, jak moc se vám uleví a jak osvěžující bude nový start.

Rak (22. 6. – 22. 7.) páže pohárů – Hvězda – 8 pentaklů

Pokud jste se do něčeho pořádně neopřeli už během října, můžete to dohnat v listopadu. Očekávejte drobné i větší nabídky a jděte do všeho, co vám přijde do cesty – v listopadu to nebude nic negativního. Před vámi se otevírá nadějná budoucnost, jen jí vyrazte naproti. Ano, bude si to žádat vaši energii, čas a spoustu píle, ale s pečlivostí a nasazením dosáhnete nevídaného. Tak nezklamejte sami sebe.

Lev (23. 7. – 22. 8.) eso pohárů – páže holí – královna holí

Je čas se soustředit na rodinu. Věnujte se svým blízkým, ať už jde o děti, partnera či partnerku nebo rodiče. V péči o druhé a maličkostech, které je potěší, najdete naplnění a vnitřní klid. A taky rozdáte spoustu radosti. Zkuste být pro jednou upřímní a nadšení jako děti – mluvte o tom, co se vám líbí, a stejně tak o tom, co vám vadí. Vaše sny a přání se začnou jasněji formovat, když je definujete ve své mysli.

Foto: Thinkstock

Pro Lvy bude nejpodstatnější rodinaFoto: Thinkstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 10 holí – 8 pohárů – Velekněz

Vaše perfekcionistická povaha vás dostala přesně tam, kam neměla – naložili jste si toho na sebe příliš a právě v listopadu si uvědomíte, že vám dochází síly. Nedá se nic dělat, musíte si určit priority a prostě se něčeho vzdát – ačkoli máte pocit, že je to nemožné. Z deprese vás vytáhne někdo zajímavý ve vašem okolí, koho jste zatím nebrali na vědomí. Zjistíte, že jde o vaši spřízněnou duši, která vás může mnohé naučit – s romantikou ale nepočítejte. Mějte oči otevřené!

Váhy (23. 9. – 23. 10.) eso pentaklů – eso mečů – král mečů

V listopadu máte možnost postoupit ve své kariéře zase o kousek dál a zajistit si pohodu nejen duševní, ale i materiální. Musíte ale na sobě zapracovat, toto je vítězství, kterého můžete dosáhnout pouze silou a pílí. Dejte však pozor na šéfa – nesnažte se ho obejít, podrazit, zesměšnit, to všechno by se vám nepěkně vymstilo. Jednejte s ním na rovinu a svou novou pozici si zaslužte.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 6 mečů – 6 pohárů – Velekněžka

Mnohé kolem vás se bude měnit a vás popadne stará dobrá nostalgie. Ne snad, že by šlo o změny negativní, ale vzpomínky na šťastné okamžiky z minulosti se jen pohrnou. Načerpejte z nich sílu i úsměvy a předávejte je dál, dobrá nálada je nakažlivá. Snažte se strávit co nejvíc času sami se sebou – pomůže vám v tom i úplněk ve vašem znamení. Poznejte sebe sama, dojděte k pochopení i rovnováze. Zabývejte se chvíli tím, co je uvnitř.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Vůz – královna mečů – 2 meče

Máte spoustu energie a síly, míříte vzhůru za svými sny. Vybírejte si, kam energii investujete, ať vytěžíte co nejvíce a užijete si svou chvíli slávy. Vaši blízcí či přátelé se vás budou snažit zatáhnout do svého konfliktu. Nevyčítejte si, že se nechcete přiklonit ani na jednu stranu, zůstat neutrální je v takových případech nejjednodušší. Ač se budou možná chvíli oba tvářit odtažitě, brzy je to přejde.

Foto: Thinkstock

Střelcům se velmi vyplatí, když udrží svou neutralitu ve sporech přátelFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Milenci – 7 pohárů – 10 pohárů

Listopad se ponese ve znamení vztahů, ať už těch přátelských nebo romantických. Vaše představy a očekávání o tom, jaký ten druhý je, se nezakládaly tak úplně na pravdě. Prostě jste si něco vysnili. Když se začnou iluze bortit, je třeba zachovat chladnou hlavu. Pokud společně okamžik prozření přečkáte, dojdete šťastného konce a budoucnosti plné překvapení. A co vy víte, třeba bude lepší než vaše sny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Mírnost – 6 holí – Císař

Je na čase se naučit, že ne každou zeď je nejlepší rozbíjet hlavou – někdy jsou tu i diplomatičtější řešení, která zafungují účinněji. Nejspíš narazíte na nějakého „vládce světa“, který má ve všem pravdu, ve všem navrch a ještě ke všemu vyšší postavení než vy. Nevzpouzejte se, prostě najděte kompromis, sklopte hlavu. Jen tak můžete dosáhnout toho, co chcete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Věž – Poslední soud – 3 pentakly

Možná máte pocit, že nastal konec světa, nejhorší hodinka vašeho života, že z tohohle se prostě nevzpamatujete. Ne. Dívejte se na konec jednoho jako na začátek druhého. Máte možnost začít znovu s čistým stolem, tak toho využijte. Nikdo neříká, že konce nejsou bolestivé, ale vy z něj můžete něco vytěžit, něco se naučit, odnést si cenné zkušenosti. Využijte toho, další šance snad nebude.

Ačkoli je listopad jedním z nejchmurnějších měsíců, nepropadejte smutným náladám – vždycky je na co se těšit. Sportovci již brzy vyrazí na hory, milovníci domácí pohody začnou s vánočními přípravami. Jak budete kouzlit vy?

Reklama

Načítám