Hlavní obsah

Jaký bude váš únor? Vyložili jsme tarotové karty pro každé znamení!

Foto: Thinkstock

Zjistěte už nyní, co vás čeká v únoru! Vyložili jsme si na něj karty pro každé znamení zvěrokruhuFoto: Thinkstock

Reklama

V únoru se všechno vrací do starých zajetých kolejí, rok 2015 je už zaběhnutý. Je vám osud nakloněn? Co říkají karty? Bude únor spíše šťastný, nebo nikoli? Čtěte jejich předpověď!

Článek

Únorový úplněk nastane 4. února a Luna při něm bude stát ve znamení Lva. Díky tomu se zvětší váš šarm a charisma a komunikace s kýmkoli, kdykoli a kdekoli vám půjde tak nějak sama. Únor se tak hodí pro začínání nových projektů a pro ambice k směřování vzhůru. Žádný cíl není příliš daleko.

Beran (21. 3. – 20. 4.) Eso holí – Eso mečů – Páže holí

Někdo vám přijde otevřít oči – pěkně upřímně a od plic vám řekne, co si myslí, ačkoli se vám všechno rozhodně nebude líbit. Vy se z toho rozhodně nehruťte. Naopak, vezměte si z jeho kritiky co největší část k srdci a nechte se motivovat k dalším činům. Začněte to, co tak dlouho odkládáte, pusťte se do nového projektu a vložte do něj energii. Konečně se rozhodnete tam, v čem jste dosud zoufale váhali. Hlavně si nenechte ujet vlak!

Býk (21. 4. – 21. 5.) Páže pohárů – 6 pohárů – Páže mečů

Tak trochu jste zaspali dobu a stále se ještě zaobíráte tím, co už je dávno pryč. Promítat si hezké zážitky a vzpomínky je samozřejmě příjemné, ale je nutno žít v přítomnosti – a to vy neděláte. Kvůli tomu si snad ani nejste vědomi, že je na obzoru dost jasně se rýsující konflikt, který se potáhne delší dobu. Snažte se ho urovnat, protože díky svým diplomatickým schopnostem pak můžete získat nečekanou příležitost, která vás velmi potěší.

Foto: Thinkstock

Býky čekají konflikty. Snažte se jich vyvarovat!Foto: Thinkstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Slunce – 4 hole – 4 meče

Před vámi se nachází dvě cesty a je jen na vás, jakou si vyberete. Z toho ale pak vyplyne i to, jaký bude zbytek vašeho února. Buď se můžete poddat pasivní náladě, kdy je vám všechno jedno a nic se vám nechce, nebo vezmete věci do vlastních rukou a v klidu a v pohodě si půjdete za svým. Všechno je jen o přístupu a naladění, tak zvolte to správné. Jedině tak si užijete zasloužený úspěch, radost a spokojenost – a to přece chcete!

Rak (22. 6. – 22. 7.) 6 pentaklů – Král mečů – Síla

Ocitli jste se na vrcholu svých sil, na zaslouženém místě autority a vůdce. Není třeba nic dokazovat, teď jen v klidu sklízejte plody svého snažení a práce. Díky své pevné vůli se dostanete až úplně do cíle, jen nepolevit. A nedávejte to ostatním nijak „sežrat“, aroganci si nechte od cesty. Ukažte, jak jste velkorysí a štědří, ukažte dobrou vůli a pomozte tam, kde to je třeba. Vrátí se vám to.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Mírnost – 4 hole – 10 pentaklů

Možná se vám nechce už nikomu ustupovat, máte pocit, že máte pravdu a měli byte si stát za svým, ale pro tentokrát tudy cesta nevede. Zbytečná tvrdohlavost by vedla jen ke konfliktům a o ty nikdo nestojí. Zhluboka se nadechněte – a udělejte kompromis, ukažte svou vyspělost. Jste přece nad věcí. Snad vás až překvapí, jak moc to pohne s problémy, které se zdály nepřekonatelné, dovede vás to k rovnováze a stabilitě, jaké jste už dlouho nezažili. Stačí jen trochu ustoupit.

Foto: Thinkstock

Tvrdohlavost ani plánování se Lvům příliš v únoru vyplácet nebude!Foto: Thinkstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 10 holí – Eso holí – 7 pentaklů

Ačkoli jste se do práce pustili s novým rokem s nadšením, tak trochu už opadlo a vrátila se stará známá rutina. Ta bude v únoru navíc opepřena pěkně stresovým obdobím – v práci toho bude nad hlavu a ani doma nevydechnete. Ačkoli se budete bránit, co to půjde, smiřte se s tím, že únor vám zkrátka tak úplně nepřeje a lenost a pohodlnost bohužel nejspíš zvítězí nad vašimi dobrými úmysly. Nevrhejte se do ničeho po hlavě, spíš čekejte, situace se rozhodně lepší a i stresu ubude.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) Královna holí – 7 holí – Mág

Do života vám vstoupí žena, naprosto dokonalá. A teď nemluvíme o vztazích, ale o celkovém bytí – inteligentní, šarmantní a atraktivní, schopná, úspěšná, energická, sebevědomá a po všech stránkách perfektní. Vaše sebevědomí spadne kamsi pod nulu, ale nevěste hlavu, je nutno se bránit a ukázat, co ve vás je. Předveďte svou kreativitu a schopnosti a nenechte se zastrašit zdánlivou dokonalostí, nic a nikdo není bez chybičky.

Štír (24. 10. – 22. 11.) Luna – Král pohárů – 10 mečů

Hluboce toužíte po spřízněné duši, partnerovi či partnerce, který by vám rozuměl a stál při vás. A máte pocit, že jste ho našli – ale pozor, zdání klame. Než darujete své srdce, nejprve prověřujte. Ačkoli se váš vztah může zdát dokonalý, někde v něm cosi hlodá, zasutý problém, který se snažíte nevidět. Konfrontujte ho, nebo dojde na nejhorší – zlomené srdce, smutek a osamění se léčí opravdu těžko, pokud za nimi ještě stojí zrada.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Velekněžka – 8 pentaklů – Páže mečů

Víte, že jste udělali chybu, že ve vztahu s někým z rodiny nedošlo k žádnému nedorozumění, ale vše se sesypalo kvůli vám. Ponořte se do sebe a najděte vůli a sílu vyložit karty na stůl, omluvit se a všechno urovnat. Intuice vás povede. Možná pak bude lepší se na chvíli „stáhnout ze scény“ a nedráždit, držte se spíš v pozadí. Využijte to k pilné práci, bude mít výsledky, které oceníte až s ubíhajícím časem. A stejně byste ji museli nakonec odvést.

Foto: Thinkstock

Střelci by se měli na nějakou chvíli stáhnout z rodinného života a nasměrovat svoji pozornost na práci. V ní by se jim mělo opravdu dařitFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 5 pentaklů – 5 pohárů – 4 meče

Cítíte obrovskou nespravedlnost, jako kdyby si na vás život prostě zasedl. Nedaří se vám, v ničem. Po materiální stránce na tom nebudete nejlépe, navíc vás potká bolestná ztráta, po které zůstane jen smutek a trápení. Není se co divit, že člověk ve vaší situaci ztratí chuť do čehokoli a pasivně se poddá svému osudu. To ale nedopusťte. Ukažte životu, kdo drží otěže, a nevzdávejte se. Březen bude určitě mnohem lepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 8 pohárů – 9 holí – Smrt

Ocitli jste se v situaci, kdy něco vám dobře známého končí, bez možnosti volby. Záleží teď jen na vás, jak se k tomu postavíte. Samozřejmě to můžete považovat za velkou ztrátu a loučit se s těžkým srdcem a pocitem nespravedlnosti a křivdy. Pak se vám ale nebude úplně dobře začínat, budete se cítit nejistě a odstrčeně. Lepší je zkrátka konec akceptovat jako cosi nevyhnutelného, rozloučit se a nechat čas, aby utišil emoce. Nové rozhodně nemusí znamenat špatné!

Ryby (21. 2.–20. 3.) 10 pohárů – Svět – 9 pentaklů

V uplynulém měsíci jste dřeli jako mezci, obětovali jste všechno svou energii a síly vytčenému cíli. A teď – teď si prostě užijte to, co jste si tolik zasloužili. Váš život se dá vystihnout jedním slovem – harmonie. Budete se cítit naplněni ve všech oblastech, od rodiny přes lásku až po práci, všechno pojede jako na drátkách. Navíc nebudete na své štěstí sami a užijete si ho obklopeni přáteli, rodinou, zkrátka svými drahými. Může snad být ještě něco lepšího?

Únor je měsíc sice nevlídný, ale také krátký, uteče mrknutím oka. Už je vám jasnější, jak ho prožijete?

Reklama

Načítám