Hlavní obsah

Telefonní sex? Tohle je přesný návod na rozkoš!

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Teoreticky by mělo být erotické telefonické laškování velmi jednoduché. Jen vytočíte číslo, mluvíte tlumeným hlasem a dotýkáte se sebe sama. Tak proč vám tahle partnerská hra nevychází? Jdete na to špatně. Změňte postup a staňte se královnou milování po drátě!

Článek

Sex po telefonu bývá často jedinou možností u lidí dočasně odloučených, u jiných zase představuje okořenění vztahu a zábavu. „Po telefonu není vidět, jak se červenáte, nemusíte se dívat do očí. Obojí se koneckonců může hodit,“ říká sexuolog Zlatko Pastor s tím, že Alexander Graham Bell by se divil. Určitě netušil, co v roce 1876 spáchal, když vynalezl telefon. „Někteří partneři se dokonce cítí s telefonem bezpečněji, vyjadřují se skrz něj daleko lépe a uvolněněji než tváří v tvář, bez něj jako by v životě i v posteli ani neexistovali,“ dodává přední český odborník.

To ale není případ všech. Leckomu dělá problémy mluvit do přístroje a zároveň u toho například masturbovat, což je běžná náhražka ve vztazích na dálku. Taky jste tak nervózní? Zkuste začít „textovkami“.

Chci to tady a teď

„Erotické textové zprávy dávají příležitost věnovat se vlastně tvorbě, tedy psaní, kdy musíte přemýšlet, jak za sebou klást slova,“ uvádí pro magazín Shape Miyoko Rifkin expertka na intimitu z americké Kalifornie. „Pokud nepatříte k sebevědomým a zkušeným řečníkům, je to ta správná cesta, během které se dá zjistit, jaká konkrétní slova vám před živým rozhovorem budou vyhovovat,“ doporučuje Miyoko Rifkin, která bývá hostem na Rádiu Playboy.

A co dál? Ujistěte se, že jste oba na sex po drátě naladěni a připraveni. Víte-li, co od sebe očekáváte, vyhnete se trapasům. A jak tuhle hru naplno rozehrát?

Co máš pod šaty je klišé, ale funguje

Dobrým začátkem je dotaz na to, co má druhá osoba na sobě, ačkoli se jedná o tolik omílané klišé. Funguje to, a vždy fungovat bude. Pro ty nedočkavé či pokročilejší se zase hodí věta: „Nemůžu přestat myslet na to, když jsme spolu měli naposledy sex.“ Pak požádejte o odpověď. „Pamatuješ si to?“ Rozhovor začíná. „Zastřeným hlasem popisujte, jak to posledně bylo krásné, a co byste dělali, kdybyste právě teď byli s partnerem spolu. Také funguje vyprávění o nějakém erotickém snu,“ radí kalifornská psychoterapeutka Tina B. Tessina.

Vyprávějte o sexu

„Víš, zlato, zdálo se mi, že jsi přišel balkonovými dveřmi a zavázal jsi mi oči.“ Vžijte se do role a vybavujte si, jak váš milenec voní a jakým způsobem se vás dotýká. Čím víc smyslů zapojíte, tím lépe! Zároveň vycházejte z informací, které už znáte. Co partnera vzrušuje? O čem se posledně zmínil? A má rád spodní prádlo? Mozek je největším pohlavním orgánem v těle. Povzbuzujte ho a přihrávejte mu „data“, po kterých lační! Souběžně s tím přidávejte na obrátkách.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Zahrajte si na Rosamundu Pilcher a vymýšlejte a přehánějteFoto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Orgasmus? Nutností!

Během povídání vsuňte ruku do rozkroku a klidně na telefonní horskou dráhu pozvěte i vibrátor. Orgasmu dosáhnete snadněji. Ostatně, orgasmus po telefonu by rozhodně měl být sladkou tečkou! Je to mnohem autentičtější, pokud s mobilem v ruce sténáte a ptáte se protistrany, co slyší a cítí.

Pusťte z uzdy fantazii

Všechno je to o představivosti (nejčastější erotické fantazie), takže je v pořádku hovořit i o věcech, které jste ještě nikdy nezkoušeli. Odvažte se a pečujte o zpětnou vazbu (konverzujte). „To vás udrží na stejné vlně a v zaujetí,“ uzavírá Tina B. Tessina. V případě, že si nejste jisti tónem svého hlasu, který vám třeba nepřijde sexy, využijte sílu telefonního záznamníku.

Nahrajte sami sebe a zaposlouchejte se. Mluvíte srozumitelně a souvisle? Jak vysokým hlasem hovoříte? Mluvíte monotónně, má váš projev šťávu? Zapracujte na svém sexy hlasu a dolaďte jej do dokonalosti. Určitě se s malými úpravami budete cítit sebevědoměji ještě dřív, než vytočíte partnerovo číslo.

Reklama

Načítám