Hlavní obsah

Téměř nahé celebrity: Komu odvážné modely slušely?

Foto: Isifa

Jaimie Alexander to zkusila s průhledy. Co myslíte, povedlo se to?Foto: Isifa

Reklama

Jsou slavné, krásné a chtějí být sexy! Proto jim nejsou cizí odvážné šaty, hluboké dekolty, průsvitné modely. Nepřehání to ale někdy? Není už to občas tak říkajíc přes čáru? Posuďte sami!

Článek

Slavné herečky a zpěvačky chtějí samozřejmě vypadat co nejlépe. Proto se snaží být co nejvíc sexy a odvážné modely jim k tomu pomáhají. Kdo to umí a vypadá opravdu úchvatně, a kdo překročí hranici a vypadá spíš lacině? Tohle je sedm chytrých horákyň, tedy oblečených-neoblečených celebrit. Které to vážně sluší, a která se hodí spíš do domu s červenými světýlky?

Kráska, co se toho nebojí

Zpěvačka Rihanna (26) rozhodně není žádná stydlivka a nebojí se na sebe obléct opravdu sexy modely. Dalo by se říct, že je na ně expertka. V červnu se objevila na CFDA Fashion Awards v šatech, které vlastně skoro nic nezakrývaly, a bílá štola byla vážně jen pro okrasu. A podobně vyzývavé šaty oblékla i nedávno, když vyrazila na akci Nadace pro výzkum AIDS AmFar. Bílé šaty toho dost odhalovaly, koneckonců ňadra jí kryly jen fialové kamínky.

Foto: Isifa

Rihanna není žádná stydlivkaFoto: Isifa

Foto: Isifa

Dalo by se říct, že v odhalování si tahle snědá kráska libujeFoto: Isifa

Notorická provokatérka

Nebyla by to Lady Gaga (28), kdyby na sobě neměla nějaký opravdu extravagantní outfit. A rozhodně její oblečení nelze označit za cudné. Nedávno se v New Yorku předvedla v černém průsvitném kalhotovém overalu a černé podprsence, v únoru na sobě měla bílé děrované šaty, pod něž si pro jistotu podprsenku zase nevzala, a asi nejodvážnější je jakýsi síťovaný overal, ve kterém vyrazila do nahrávacího studia. Pravda je, že pod ním měla černé spodní prádlo.

Foto: Isifa

Lady Gaga a její variace z rybářské sítěFoto: Isifa

Upejpavka, co se odvázala

Herečka Kristen Stewart (24) se proslavila rolí stydlivé dívenky z upírské Twilight ságy. I v civilu si Kristen vybírá spíš jednodušší modely, rozhodně se nevyžívá v prvoplánově sexy kouscích. Když ale před dvěma lety vyrážela na premiéru filmu Na cestě, trochu se odvázala. A oblékla na sebe průsvitné romantické šatičky. Povedlo se jí to? Co myslíte?

Foto: Isifa

I jinak spíš cudná herečka Kristen Stewart se umí odvázat a poodhalit trochu své kůžeFoto: Isifa

Úlet

Zpěvačka Bleona Qereti (35) není příliš známá. Možná i proto se na sebe snaží co nejvíc upozornit. Naposled se o to pokusila na slavnostním vyhlašování American Music Awards. Ne že by byla v nějaké kategorii alespoň nominovaná, ale šaty, v nichž dorazila, opravdu šokovaly. Šlo v podstatě o jakousi sešitou rybářskou síť, pod niž si zpěvačka vzala světlá tanga a na prsní bradavky si nalepila podivné „chrániče“.

Foto: Isifa

Bleona Qereti byla v těchto šatech opravdu nepřehlédnutelná. I když, jsou to ještě vůbec šaty?Foto: Isifa

Úlet číslo 2

Podobně se vymódila i herečka a modelka Amber Rose (31), a to na předávání cen MTV. To, co měla na sobě, vlastně ani nelze nazvat šaty, protože šlo jen o různě pospojované řetízky. Zda to extravagantní hvězdičce sluší, nebo je to spíš tragédie na červeném koberci, radši posuďte sami.

Foto: Isifa

Amber Rose a její řetízkový model. Co tomu říkáte?Foto: Isifa

Co jiného čekat

Zpěvačka Miley Cyrus (22) si poslední dobou vyloženě libuje v obscénnostech a modelech, kterého toho víc odhalují, než zahalují. Ve srovnání s tím, co předvádí na svých vystoupeních, lze vlastně šaty, které oblékla na akci Nadace pro výzkum AIDS AmFar, nazvat poněkud usedlými.

Foto: Isifa

Miley Cyrus chodí spíš neoblečená než oblečená, takže tohle lze v jejím podání pokládat za celkem umírněný modelFoto: Isifa

Sexy noblesa

Herečka Jaimie Alexander (30) je nádherná žena a nebojí se to prodat. Ví ale, že není nutné to přehánět. Loni se na premiéře filmu Thor: Temný svět objevila v černých šatech, které byly na těch správných místech zcela průsvitné. Vsadíme se, že přítomní pánové minimálně týden nespali. Co tomu říkáte vy?

Foto: Isifa

Jaimie Alexander sice ukázala notný kus svého těla, přesto to nevyznívá laciněFoto: Isifa

Tak co? Sluší jim to, nebo je to moc?

Reklama

Související témata:

Načítám