Hlavní obsah

Tepláky jen do tělocvičny? Tyhle modely rozhodně ne!

Foto: Profimedia

Jak se vám líbí trend pochůzek po městě a návštěv kaváren v teplácích?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naučte se bořit stará a zažitá pravidla. Buďte odvážné a pusťte se na pomyslný tenký led módního světa. Odvážíte se obléknout si tepláky třeba do víru velkoměsta?

Článek

Sportovní prvky zažívají v posledních několika sezonách opravdový boom. Teniskám propadla nejedna módní ikona včetně těch největších milovnic vysokánských high heels, jako je Victoria Beckham, do svých kolekcí je zařadily i nejslavnější módní značky. Mola v tuto chvíli vlastně připomínají velká a zábavná hřiště plná pohodlí, šik sportovních kousků a stylu.

Ale aby toho nebylo málo, návrháři ještě trochu „přitvrdili“ a mezi další žhavý sporty trend se zařadily „tepláky“. Není samozřejmě řeč o bavlněném vytahaném čemsi, které se nehodí ani na domácí nošení, ale o super střižených a stylových kaťatech inspirovaných právě sportovními teplákovkami a jinými tělovýchovnými úbory. Tyhle kalhoty poznáte snadno – pyšní se například pruhy na bocích, jsou poseté flitry, mají lesklý povrch nebo zajímavý vzor. Do fitka nebo jiné aktivní vyžití by jich byla doslova škoda!

Tepláky kombinujte s kousky, které mají do sporty trendu opravdu daleko. Zkuste třeba jemná saténová tílka připomínající negližé, denim, klasické lodičky, krajkové topy, koženou bundu nebo krátký kožíšek (až se ochladí).

Pozor, je to trend pro odvážné holky. Takže, pokud se nebojíte vyčnívat z davu a obléknout něco zcela jiného a tak trochu extravagantního, hurá na to a sportu zdar!

Foto: Archiv firem

Sportovní kalhoty už nejsou jen výsadou tělocvičen! Na foto (zleva): Zara, 899 Kč, Pull& Bear, 827 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Nebojte se zajímavých střihů ani zdobení. Na foto (zleva): Lindex, 899 Kč, Different, 2670 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Pruh na bocích je trendy. Na foto (zleva): Gina Tricot, 673 Kč, Zara, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Tepláky by vždy měly mít v pase gumu, být měkké a pohodlné. Do města raději volného střihu. Na foto (zleva): Mango, 699 Kč, H&M, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Odvažte se a zkuste míchat styly. Třeba tepláky, transparentní materiály a denim. Na foto (zleva): Reserved, 299 Kč, ASOS, 679 KčFoto: Archiv firem

Tak co vy a teplákové kalhoty do města?

Reklama

Související témata:

Načítám