Hlavní obsah

Test: Hodíte se k sobě?

Foto: Thinkstock

Jste ideální dvojice?Foto: Thinkstock

Reklama

Partnerství. Bude či nebude vám klapat? Máte s protějškem předpoklady pro stabilní a šťastný vztah? Náš jednoduchý test během chvíle odhalí, jestli byste ho radši neměla poslat k šípku!

Článek

Za každou kladnou odpověď si dejte 1 bod.

1. Jste s partnerem déle než 3 roky a váš vztah hodnotíte jako „naplňující“. 2. Váš partner je i vaším nejlepším přítelem. 3. Partnera obdivujete jako osobnost, které si dokážete vážit. 4. Při společném bydlení s partnerem se dokážete dohodnout na praktických záležitostech, jako je úklid nebo venčení psa. 5. Pokud se pohádáte, umíte spor vyřešit a jít spát s čistou hlavou. 6. Partner vás přitahuje a máte tedy shodnou sexuální chemii. 7. S partnerem máte stejné názory na výchovu dětí. 8. S partnerem máte alespoň jeden společný zájem, který milujete a společně jej praktikujete. 9. Partner nedělá věci, které vy absolutně nenávidíte. 10. Váš partner má rozumný vztah s vašimi rodiči a naopak. 11. Umíte se spolu zasmát i po několika letech vztahu. 12. Rozumíte si s přáteli partnera a on si rozumí s vaším okruhem přátel. 13. Když jedete na dovolenou, užijete si ji a vracíte se společně odpočatí. 14. S partnerem máte podobné životní mety v oblasti vaší práce, životních představ. 15. V sexuálních praktikách si vyhovujete, a pokud ne, umíte si to říci. 16. Ve vašem vztahu se ani jednou neobjevila nevěra. 17. S partnerem máte shodný názor na oblast financí – jak je spravovat, rozmnožovat a pečovat o ně. 18. S partnerem máte shodné chuti (oba dva nenávidíte česnek, oba dva máte rádi víno). 19. S partnerem máte podobný životní styl (životospráva, pohyb, trávení volného času). 20. Za partnera se nestydíte a ráda ho představujete svým známým.

20–16 kladných odpovědí

Gratulujeme, máte vedle sebe člověka, se kterým vám to bude fungovat po celý život. Pokud jste spolu déle než tři roky, patříte mezi pouhá 3 % vztahů, která skutečně fungují, a za to je potřeba se pořádně pochválit! Nadále o vztah pečujte a nenechte si ho zničit otravnými drobotinami.

15–7 kladných odpovědí

Sice máte reálnou šanci, že jste našla toho pravého, v určitých oblastech vám to však skřípe. Zkuste se na ně tedy zaměřit a zvažte, zda jste negativní odpovědi nezaznamenala právě v oblastech, které jsou pro vás primárně důležité a zároveň se u partnera nedají změnit. Podle toho se rozhodněte, zda má smysl ve vztahu zůstávat. Pokud ano, zapracujte na tom, abyste se oba cítili dobře.

6–0 kladných odpovědí

Co s takovým mužem ještě děláte? Doopravdy si myslíte, že najdete štěstí s někým, kdo se k vám vůbec nehodí? Rozhodně s partnerem nejste kompatibilní, a čím dříve vztah opustíte, tím lépe. Zároveň se zamyslete nad tím, z jakého důvodu jste ve vztahu vlastně byla. Zapracujte na vlastním sebevědomí, pochopte svoji podstatu a najděte si muže, který se k vám skutečně hodí.

Reklama

Související témata:

Načítám