Hlavní obsah

Testování „trháků“ z internetu

 

Reklama

Nezničitelné punčocháče, které se nikdy neroztrhnou? Roztomilý držák na lak na nehty, který vám zkrášlování rukou ulehčí? A super čisticí pantofel s pemzou, díky niž budou vaše chodidla čistá a hladká? To jsou tři trháky z internetu, které jsme za vás vyzkoušeli.

Článek

Je jich plný internet. Trháků a neodolatelných nabídek, které toho za málo peněz slibují opravdu hodně. Jenže, vážně ty věci fungují? Nebo je to jen tahání peněz z vašich peněženek? Rozhodli jsme to vyzkoušet za vás!

Nezničitelné punčocháče a spol.

Nejdřív jsme se podívali na nezničitelné punčocháče za 379 korun. Jen si to představte. Prý se nikdy neroztrhnou! Takže už žádná oka na punčoše, která se snažíte v kanceláři zastavit bezbarvým lakem na nehty, žádné nošení náhradních silonek v kabelce, konec strachu posadit se na dřevěnou lavičku, protože jeden neuvážený pohyb, a můžete punčocháče vyhodit do koše? Přesně to (a mnohem víc) slibuje prodejce nezničitelných punčocháčů, které jsou na internetu k dostání v tělové a černé barvě.

Další dvě věci, které jsme otestovali, nejsou určitě nezbytnosti, po kterých touží každá žena, ale spíš takové roztomilé drobnosti, vychytávky, které by se mohly hodit.

Opravdu vám ale držák na lak na nehty za 79 korun usnadní péči o ruce? A skutečně budete mít díky čisticímu pantofli na nohy Easy Feet (zlevněnému z 349 korun na 259 korun) chodidla bez větší námahy čistá, a hlavně, díky zabudované pemze, hladká? A jak to dopadlo s punčocháči? Opravdu jsou nezničitelné? Vše zjistíte v našem videu!

Tápete v nabídce dekorativní kosmetiky? Třeba vám pomůže náš redakční test pudřenek.

Reklama

Související témata:

Načítám