Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Chuť těstoviny s kyselou okurkou a kukuřicí vynikne v kombinaci s pečeným masem nebo i s grilovanou zeleninou.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 porcí
  • 400 g těstovin
    1
    3
  • 4 ks kyselých okurek
    10
    12
  • 1 ks červené cibule
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 plechovka sterilované kukuřice
  • 2 lžíce balzamikového octa
    12
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte v osolené vodě na skus a sceďte je. Vložte do mísy, přidejte slitou a propláchnutou kukuřici, najemno nakrájené okurky a cibuli a zalijte zálivkou, kterou jste připravili z oleje, balzamika, soli a pepře. Vše dobře promíchejte.

Načítám