Hlavní obsah

Dámy, plačte: Tihle slavní muži jsou na kluky

Foto: isifa

Možná je Zachary váš hrdina, ale své romantické sny k němu neupírejteFoto: isifa

Reklama

Je marné si o těchto pánech nechávat zdát nějaké erotikou nabité sny. Leda, že byste k tomu přibraly i jejich partnery. Tihle známí pánové jsou totiž homosexuálové. Velká škoda, musíme konstatovat.

Článek

Nevíme, jestli se v jejich profesním životě po přiznání orientace něco změnilo. Pokud ale můžeme mluvit za nás, pak to rozhodně nezměnilo nic na tom, že je máme rádi.

Chris Colfer

Herec, zpěvák a spisovatel – to je Chris. Za roli Kurta v seriálu Glee dostal Zlatý Glóbus. Možná i proto, že mu roli homosexuála, kterému se okolí směje a pro jeho orientaci ho šikanuje, ušili přímo na tělo. Podobné to bylo prý i v jeho reálném životě.

Foto: isifa

Chris Colfer si to v mládí za svou orientaci pěkně „slíznul"Foto: isifa

Rupert Everett

Když si vybavíte jeho roli homosexuálního kamaráda Julie Roberts ve fimu Svatba mého nejlepšího přítele, musíte zatoužit také po takovém. Je pěkný, chápavý, rozumí složité ženské duši… a ještě ke všemu tak zatraceně dobře vypadá.

Foto: isifa

Při pohledu na Ruperta Everetta nezbývá než za všechny ženy zakříčet: „Sakra, proč je na mužský?!"Foto: isifa

Neil Patrick Harris

Je možné, že nenapravitelný a roztomilý sukničkář ze seriálu „Jak jsem potkal vaši matku“ je opravdu gay? Je to fakt, který poprvé přiznal v roce 2006, kdy vyšel najevo jeho vztah s kolegou Davidem Burtkou – na toho se můžete v našem přehledu také podívat.

Foto: archiv

Patrick Harris hraje roli nenapravitelného sukničkáře, ale v reálu je věrným partneremFoto: archiv

David Burtka

Tak to je on – partner Neila Patricka Harrise. Jsou dlouholetá a stabilní dvojice, která od roku 2011 vychovává dvojčata, která jim porodila náhradní matka. David po zveřejnění vztahu s Patrickem odešel od herectví a dal se na dráhu šéfkuchaře a podnikatele v cateringu.

Foto: isifa

David Burtka spolu s Harrisem vychovává adoptovaná dvojčataFoto: isifa

Zachary Quinto

V jeho temném pohledu byste se klidně mohly ztratit. Zvlášť v roli masového vraha, který vládne super schopností. Právě takového hraje v seriálu Hrdinové. Zachary se ke své orientaci přiznal zhruba před dvěma lety. Poté několikrát zopakoval, že právě jako gay je šťastný.

Foto: isifa

Zachary Quinto má temný a tajemný výraz, který by na ženy tak zabíral... no nicFoto: isifa

Victor Garber

Zástupce mužů, ze kterých dýchá klid, zázemí, moudrost spojená s věkem. Vybrali jsme fotku z filmu Titanic, ale Victor si zahrál i v Krajních mezích či seriálu Alias, ve filmu Marvinův pokoj nebo Pravá blondýnka. I on žije dlouhá léta s mužem – i když svou orientaci přiznal teprve nedávno.

Foto: archiv

Elegán Victor Garber má charisma i ve vyšším věkuFoto: archiv

Robbie Rogers

Málokdy se stane, aby se k homosexualitě přiznal fotbalový reprezentant. Robbie ale tu odvahu sebral. Svou orientaci přiznal, ale pak hned se sportovní kariérou skončil. Přiznal, že měl strach o své orientaci mluvit, aby to neohrozilo jeho sportovní kariéru.

Foto: isifa

Robbie Rogers je jedním z mála sportovců, kteří se otevřeně přiznaliFoto: isifa

Ricky Martin

U jeho písní, ale i nad fotkami jeho svalnatého těla napadaly většinu žen velmi hříšné myšlenky. Rickyho možná také, ale rozhodně v nich hlavní roli nehrála žádná žena. Už v roce 2010 přestal tajit to, co se už dlouho šuškalo, a prozradil, že ho zajímají kluci.

Foto: isifa

O orientaci Ricky Martina se spekulovalo dlouho – teď je jasnoFoto: isifa

Máte také nějakého oblíbeného herce či zpěváka, u kterého vás mrzí, že je na kluky? Napište nám!

Reklama

Načítám