Hlavní obsah

Tipy pro letní milování. Tohle vás ochrání před vedrem!

Foto: Profimedia

Léto je s erotikou pevně provázané. Přichází doba dovolených, odpočinku od běžných stresů, ale i ...vedro. A my víme, jak si s ním poradit!Foto: Profimedia

Reklama

Teplota zase stoupá a s tím možná i vaše libido. Tak paráda! Je ideální milováním den začínat i končit. A co s tím nepříjemným potem, třením kluzkých těl a dalšími pocity? Využijte super letní tipy!

Článek

Sex v létě je prostě jiný, mnohdy o dost lepší než po zbytek roku. Sluníčko, teplé počasí, uvolněnější morálka… To všechno dělá z milování o prázdninách něco výjimečného. Akorát si tyhle hrátky žádají trochu jiný režim. Jak se při sexu v létě „neupéct“?

Ta správná doba

Ve dnech, kdy meteorologové hlásí tropické teploty, patří sex k ideální snídani. Než totiž přijde nesnesitelné klima, budete už dávno plni sexy dojmů a zážitků. Tak udělejte z milování prioritu a najezte se až po mazlení. Bude to tak lepší pro všechny.

V horku se totiž nedoporučuje milování lidem s kardiovaskulárními problémy, neboť hrozí riziko srdečního infarktu. V ohrožení jsou i osoby se srdečními vadami nebo ne příliš velkou fyzickou zdatností. A co zábava v noci? Taky možnost!

To správné místo

„Milovat se v noci, venku na soukromém, odlehlém místě, třeba někde na okraji kempu nebo na vrcholku hory, je parádní. Splynete s přírodou i mezi sebou,“ rozplývá se čtyřiatřicetiletá čtenářka s přezdívkou Ali. Po setmění, kdy se ochladí vzduch, by vám mělo být akorát. A vhodnými polohami taky nic nezkazíte.

Foto: Profimedia

Láska na pláži se ve filmech přeceňuje. Realita je taková, že máte za chviličku písek úplně všudeFoto: Profimedia

V případě, že koketujete s myšlenkou sexu na pláži, věřte, že i když je v těchto místech dobře, milování tady je trochu přeceňované. Písek se dostane naprosto všude! A taky tenhle nápad mají i ostatní páry. Pokud nechcete obecenstvo, zvolte něco méně veřejného.

To správné oblečení

Neskutečné vedro svádí k odhalování svršků, samozřejmě. Tak hurá do toho. V posteli pro lepší komfort a zachování příjemných vjemů bez pocení dejte přednost tenkému bavlněnému nebo hedvábnému prádlu, které je pro sexy jiskření jako dělané. Pořád ale platí, že čím méně látky, tím lépe. Probudíte v sobě sexy pocity. Nahota před spaním totiž sbližuje.

Ty správné rekvizity

Zchladit se při milování je sice někdy trochu problematické, ale ne nemožné. Jen se rozhlédněte okolo… Zmrzlina a ovocné mrazené sorbety patří k dobrotám, které se dají vynalézavě použít na partnerově těle. Nehledejte žádný postup, jen otevřete kelímek nebo jiný obal a začněte si hrát, kreslit, natírat a ochutnávat. Nic takového zrovna nemáte po ruce?

Pak ochlazujte ledem sebe i milence během sexuální masáže. Začněte na čele, pak přejděte k bradavkám, břichu, vnitřní straně stehen až k rozkroku. I orální sex s rozdrceným ledem v ústech je prima. Zkuste to!

Skvělým tipem je i vtírání lubrikačního gelu – studeného z ledničky – do pokožky. V horku tak spojíte příjemné s užitečným. Ochladíte se, a ještě přidáte svému sexu na vlhkosti. Patříte spíš ke klasikům?

Mazlete se ve sprchách a teplotu vody přizpůsobte svým potřebám. Pokud jste ubytovaní někde v kempu a nemáte možnost vychutnat si osvěžující a chladivé kapky v soukromí, vybavte se aspoň vodními rozprašovači (pro experimentátory se hodí i vodní pistolky, nebo dokonce vodní bombičky).

Foto: Profimedia

Nemáte v blízkosti romantický vodopád? Tak zkuste sprchu, je také skvělá!Foto: Profimedia

Ta správná vůně

Apartmán, hotelový pokoj, zahradní altánek… Tam všude se najde místo pro aroma lampičku. A co do ní? Pár kapek výtažku z citronu nebo pomeranče zlepší vaši náladu, povzbudí smysly, a hlavně osvěží, což se v horku hodí.

„Docela často se mi o prázdninách stává, že k večeru padám únavou. Ta vedra na mě nejsou,“ krčí rameny šestatřicetiletá Lenka s tím, že si neumí představit mít sex po deváté večer. „To už aspoň půl hodiny spím,“ směje se. Příště ale prý vyzkouší provonět vzduch citrusovými plody. Tak ať i vás tenhle tip probere k akci!

A jak sex v horku zvládáte vy? Máte nějaké tipy na ochlazení?

Reklama

Načítám