Hlavní obsah

Tisíc párů bot aneb Největší shopaholičky ze světa slavných

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Snad každá žena s radostí nakoukne do výloh oblíbených butiků, oblékne vysněné šaty nebo si pořídí pár nových střevíčků. Jak to ale vypadá, když se nevinná činnost v podobě občasných nákupů zvrhne a vyústí třeba až v posedlost? Hledali jsme u slavných tváří.

Článek

Chorobnou závislost na nakupování naleznete už i v odborných slovnících pod názvem oniománie. Postihuje především ženy, jimž přináší intenzivní, ale bohužel jen krátkodobý pocit štěstí. Máte i vy doma narvanou skříň k prasknutí a partner by vás nejraději poslal na léčení? Nebojte, oproti některým celebritám jste zcela jistě v pořádku!

Katie Holmes (40)

Dcera nyní už rozvedených hvězd Katie Holmes a Toma Cruise (56) je považována za módní ikonu prakticky od narození a své outfity si vybírá sama od tří let. Její matka údajně chtěla, aby se ze Suri (13) stalo nejlépe oblékané dítě Hollywoodu, a proto utrácela za nové kousky do jejího šatníku pořádný majlant – konkrétně 15 tisíc liber měsíčně. I když už Suri povyrostla, nelze pochybovat, že vkus má slečna stále perfektní. Nedávno ji paparazzi zvěčnil v nádherném růžovém modelu, v němž si vyrazila s kamarádkami na nákupy do ulic rušného New Yorku.

Foto: Profimedia.cz

Foto vlevo: Katie Holmes vyráží s dcerou na nákupy velice často. Foto vpravo: Suri Cruise (první zprava) se s kamarádkami oblékla do růžových barev a florálních potiskůFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey (48)

Zpěvačka Mariah Carey miluje boty na vysokém podpatku. Ve svém domě proto musela najít prostor pro tisíc párů nejrůznějších sandálků, kozaček a lodiček a následně je důkladně seřadila podle barev. Mezi její další neřesti patří spodní prádlo, jemuž vyhradila v šatníku s mramorovou podlahou speciální místnost. Oblíbila si především značky La Perla či Agent Provocateur.

Foto: Profimedia.cz

I spodní prádlo zpěvačky Mariah Carey má svůj vlastní šatníkFoto: Profimedia.cz

Kylie Jenner (21)

Přes dvacet milionů českých korun má cenu kolekce kabelek mladičké modelky Kylie Jenner. V její šatně můžete obdivovat tašky nejluxusnějších módních domů, jako je Louis Vuitton, Gucci, Prada, Dior, YSL, Fendi nebo Hermès, jehož modely Birkin a Kelly Bag se pohybují v rozmezí několika stovek tisíc až milionů korun. Modelčin nejvzácnější kousek je z aligátoří kůže.

Foto: Profimedia.cz

Modelka z klanu Kardashianových vnímá vzácné kabelky drahých značek jako investiciFoto: Profimedia.cz

Cindy Crawford (52)

Cindy Crawford nasbírala za svou kariéru spoustu oblečení – a nechce se ho vzdát, přestože si ho už nikdy neoblékne. V jejím šatníku byste tak mohly najít šaty Versace z předávání cen MTV nebo třeba ustřižené šortky z ikonické reklamy na Pepsi Colu, obojí z roku 1992. Kromě památečních věcí se modelka může pochlubit pořádnou sbírkou džín – a právě v denimových kalhotách ji v civilu potkáte nejčastěji.

Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford si potrpí na džínovinu. Na fotce vlevo je modelka zvěčněná v nezapomenutelné reklamě, na fotce vpravo tak, jak ji známe dnesFoto: Profimedia.cz

Romana Pavelková (34)

Velkou slabostí modelky Romany Pavelkové jsou kabelky a boty. V domě jí zabírají dvě obrovské skříně. „Zbožňuji lodičky na vysokém podpatku, a když ve výloze vidím nějaké, které se mi líbí, málokdy odolám. Celkově mám doma asi něco přes padesát párů bot,“ říká krásná zrzka a zároveň prozrazuje kolik vlastní kabelek. „Je pravda, že čtyřicet kousků není úplně málo, ale ráda je střídám,“ dodává Romana, jejíž nejdražší věcí v šatníku jsou šperky Cartier. V těsném závěsu zůstávají hodinky Omega za 115 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Romana Pavelková na obhlídce nových kolekcí obuvi s herečkou Michaelou Maurerovou (39)Foto: Profimedia.cz

Také rády nakupujete? Musíte tomu přizpůsobovat skříně, nebo dokonce celý byt či dům?

Reklama

Načítám