Hlavní obsah

To bude jízda! Čtěte 4 pravidla pro skvělý sex v autě

Foto: Thinkstock

Otevřené vozy vždy na ženy působily romanticky a jejich majitelé nemají dodnes o dámskou přízeň nouziFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Meze už jsou leckde studené, ale žádná škoda! Podzim pro romantiku a milování nabízí jiné dobrodružství… Jaké? Přece sexy spontánní laškování v autě! Na co si dát pozor, aby proběhlo hladce?

Článek

Říkáte si, že na „mačkání se“ v autě nic není? Možná ano, možná ne. Ale světoznámí sexperti zvučných jmen upozorňují na pár úskalí, která vás za upocenými okénky mohou překvapit. Jak se vyhnout těmto nástrahám a užívat si nevšední erotické zábavy? Tento manuál nezklame!

1. Vyberte klidné místo

„Ochrana osobních údajů a ctnosti je klíčová,“ apeluje klinická sexuoložka a manželská terapeutka Kathleen Van Kirk z americké Havaje na svém blogu s tím, že sex pod širým nebem, byť v autě, může ohrožovat mravnost (nejen) mládeže, takže nechcete-li se potýkat se zákonem, vsázejte pouze na soukromí odlehlých cest, a to nejlépe pod rouškou tmy. A i s nahotou to, aspoň pokud možno, nepřehánějte!

2. Vychytané oblečení

Riziko přistižení je součástí toho, co dělá sex v autě tak vzrušující, ale existují způsoby, jak minimalizovat potenciální problémy. „Noste oblečení, které sice umožňuje snadný přístup ke genitáliím, ale nemusí se úplně sundávat,“ radí odbornice. Tak je pravdou, že tohle opatření je výhodné pro všechny zúčastněné. (I ty nezvané, kteří přehnaně aktivně a za pomoci baterky prověřují, co se ve voze děje.)

Foto: Thinkstock

Sex v autě je lákavý přes to, že jen stěží vymyslíte méně pohodlný prostorFoto: Thinkstock

U spontánních situací se vyplatí pouze „vyndat“ vše potřebné a zbytkem ošacení se nezabývat… Mimochodem, právě ta částečná nahota může být velmi vzrušující! Jak říká britská sexuoložka Tracey Cox: „Napůl odhalená těla, strach z odhalení, bušení srdečního tepu, vynikající záběr adrenalinu, když si myslíte, že někdo přijde… Každý, kdo někdy zažil tenhle druh sexu, ví, jak fantastické to může být!“ No jéje!

3. Zajistěte auto proti pohybu

Zmiňovaná havajská doktorka varuje i před sexem s někým, kdo auto řídí. „Vím, že ve filmu to vypadá bezpečně a jednoduše, ale v reálu to za to riziko prostě nestojí. Nerada to říkám, ale masturbace a orální sex v autě, které je v pohybu, by měly být tabu,“ podotýká a upozorňuje i na náhlý sjezd z cesty z důvodu blížícího se orgasmu. „Znám takové případy, kdy lidé právě kvůli tomu skončili v troskách a se zraněním,“ přikládá důraz na neuváženost činu sexuoložka Tracey Cox.

Opatrnosti není nikdy dost i při zabezpečení vozu. Pokud nechcete vysvětlovat na policii, proč vám to auto „samo“ sjelo do rybníka, zařaďte rychlost a zatáhněte ruční brzdu. Je to těžké, když jediné, na co myslíte, je sex, ale právě těmito opatřeními by celé milostné dobrodružství mělo začít!

Foto: Thinkstock

Vhodné je najít odlehlé místo, ledacos totiž neutajíteFoto: Thinkstock

4. Polohování

Trochu se v tom autě uvelebit, navíc, když to není dodávka, může být obtížné. Sedačky jsou nepříjemné, řadicí páka tlačí do zadnice… Co s tím?

  • Vždy je lepší, když se zadní sedačky sklopí, ale i v nouzi se dá pár nepohodlných chvil přežít. Příklad za všechny? Ona sedí obkročmo na něm – na jakémkoli místě.
  • Misionář na zadním sedadle může být působivý, obzvlášť pokud žena vyšvihne chodidla vzhůru a dotkne se stropu vozu.
  • Střešní okno rovná se dobrý pomocník. On se víc narovná, takže ona má prostor pro vykonávání orálního sexu.
  • Vždy je možné otevřít nějaké z okének, a získat tak životní prostor navíc.
  • Je-li auto malé, spousta věcí se dá dělat na kapotě.

A dobrá rada na závěr? „Pro ještě úspěšnější auto sex s sebou vozte dětské vlhčené ubrousky pro zahlazení stop.“ Autorem tohoto výroku je jistý Francis K. Githinji, expert na lásku a seznamování. Odkud je? Z Keni. To aby bylo jasno, že i tam mají pro sex v autě šibalské pochopení… A co vy? Máte to taky tak?

Už jste někdy měli sex v autě? A co na něj říkáte?

Související témata:
Sedadlo
Ruční brzda

Načítám