Hlavní obsah

Tohle jsou nejtrapnější výroky po sexu

Foto: Thinkstock

Miláčku, prosím tě, nic neříkej, bylo to krásnýFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy je mlčeti zlato. Zvlášť po milování, kdy je náladička příjemná, uvolněná až relaxační. Avšak barbaři nectící postkoitální atmosféru mají potřebu nepřístojně žvanit! To budete koukat, čím vším se dá druhý ještě v posteli urazit nebo zesměšnit!

Článek

Po milování dělají různí lidé různé věci (viz článek Zeptali jsme se vás: Co děláte po sexu?). Jeden si zapálí cigaretku, druhý utíká do sprchy, dalšího honí mlsná a někdo má tak hloupé řeči, že předchozí sexuální zážitek totálně pohřbí. Co vám kdy kdo po milostném aktu řekl trapného, ubohého nebo ponižujícího?

1. „Tak nic, tak slez.“

Takto se obrátil na čtenářku Petru V. jeden z jejích bývalých milenců. Že by se mu „cosi“ nepovedlo, ale on si to nechtěl přiznat?

2. „Jo, to jsem potřeboval.“

Andrea K. vysvětluje, že když jí tohle milenec řekl poprvé, tak nevěděla, „která bije“. Dnes už se ale nad tím umí pousmát, a dokonce si výrok oblíbila natolik, že ho sama používá. Snad je na to její stávající partner už zvyklý. Nový by si totiž mohl myslet, že má stejnou hodnotu jako hadr na podlahu, a dobře své majitelce posloužil k erotickému vybití.

3. „Jak se jmenuješ?“

Opravdu je trapné ptát se druhého na jméno až po tom, co znáte jeho anatomickou stavbu zevnitř. Doufáme, že Eliška Č. tento exemplář vyhodila nejen z postele, ale i ze života.

Foto: Thinkstock

Někdy je opravdu lepší mlčet...Foto: Thinkstock

4. „To jsem nečekal, že ji máš tak těsnou. Navíc po dvou dětech!"

Milenec Veroniky Ch., který viděl vaginu naposledy snad za vlády Masaryka, neboť jinak si nelze vysvětlit, že ztratil pojem o její velikosti, má opravdu prapodivné mínění. Však mu také Veronika duchapřítomně odpověděla: „A co jsi jako čekal? Vjezd do garáže?"

I Veronika J. má podobnou zkušenost v trochu jiné verzi: „Ty jo, máš ji docela těsnou. V první chvíli jsem si myslel, že jsi panna, a na to bych fakt neměl.“ Co k tomu dodat? Tohle jsou přesně ty situace, kdy si člověk říká, proč druhý vůbec umí mluvit…

5. „Díky."

Poděkovat za sex slovy je něco jako poděkovat penězi pracovnici nejstaršího řemesla. Divíme se, že dotyčný ještě nepopsal Haně H., jak mu vyléčila duši i tělo už pouze svojí přítomností, a nedal jí na noční stolek bankovku.

6. „Vysprchuj se a oblíkni, než se domů vrátí přítelkyně."

Giruše P. má taky smutný příběh. „Když mi bylo -náct, hrozně se mi líbil kluk, kterému bylo už přes dvacet. Nějaký čas jsme spolu strávili venku, a pak slovo dalo slovo, a já se ocitla u něj doma. Samozřejmě se to stalo a první věta po tom, co skončil, byla: Vysprchuj se a oblíkni, než se domů vrátí přítelkyně. V tu chvíli jsem nevěděla, jestli mu mám ublížit nebo začít brečet.“ Mno, asi mu kluci z kapely neřekli, že už jednu holku má…

Foto: Thinkstock

Tohle nemůže být pravda, takový moula v mojí posteliFoto: Thinkstock

7. „Ty nebudeš?“

Na tohle se může zeptat snad jedině milenec-neandrtálec, který se od dob pravěku, kdy budoucí partnerku na znak lásky mlátil kyjem po hlavě, nic nového nepřiučil. Jestli jste tuhle otázku už taky někdy slyšely, opravdu nejste samy. Jitule R. a další tisíce žen již měly tu čest – bohužel.

8. „Bejvalka na takovéhle praktiky nebyla.“

Co horšího se v posteli může stát, než kdy vás milenec nahlas srovnává s expřítelkyní? Za takové pokusy o rádoby lichotky by měli muže rovnou poslat do polepšovny pro špatné milence. Lucie P. by tam určitě nechala zavřít i toho, kdo jí vysekl následující „kompliment“: „Hm, šikovná. Odhadoval bych to tak, že padesát jsi jich vykouřila a s tak dvaceti spala.“

Ten muž je přes počty. Jen aby se u další nepřepočítal a ona se mu nepochlubila s reálnými, o dost vyššími výsledky svého životního snažení. To bude panáček zírat, až se spolu sejdou na venerologii!

9. „Hm, tak to bylo tak na 5 minus.“

Oprava: Ještě jedna věc se v posteli považuje za opravdu tragickou. Když váš výkon dotyčný známkuje jako ve škole. „Jeden bývalý mi po tom, co jsem ho uspokojila ústy, řekl: Hm, tak to bylo tak na pět minus,“ popisuje Hana F. Tenkrát ji to urazilo, ale naštěstí za pár měsíců slyšela od jiného pravý opak, takže na tuhle neveselou historku mohla zapomenout – stejně jako na nevychovaného milence.

10. „Máme večeři? A doneseš mi pití?“

Jako služka si musela připadat Alena B., když ji milenec požádal o to, aby ho po sexu obsloužila, a ještě si téměř nadiktoval, co by chtěl uvařit k večeři. Nejspíš je na podstrojování zvyklý od maminky a fyzická zátěž ho vyčerpala natolik, že nebyl schopný ani myslet na to, jak je nevycválaný. Aleno, nechtěl taky, abyste se za něj šla vyčurat?

Z předchozích příkladů je jasně vidět, že ticho je někdy tím nejlepším, co spolu mohou milenci sdílet. Z druhé strany, jsou i tací, kteří dokážou v posteli upřímně zalichotit nebo být nádherně empatičtí, což je jeden ze znaků dokonalého sexu: více najdete zde. Znáte někoho takového?

A co nejhoršího jste po milování slyšely vy?

Reklama

Související témata:

Načítám