Hlavní obsah

Toužíte po miminku? Zeptejte se hvězd!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Plodné dny lze určit i podle vašeho narozeníFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Snažíte se zplodit prvního potomka a nejde vám to? Nebo toužíte po holčičce, když máte doma už dva kluky? Nezoufejte, nic není ztraceno. Ač to zní zvláštně, miminko si můžete vypočítat podle hvězd!

Článek

Jonášova metoda početí

V dnešní době není výjimkou, že když se konečně rozhodnete pro miminko, nemůžete otěhotnět. Po marných pokusech přirozenou cestou nastává kolotoč úmorných vyšetření a procedur. Ze zoufalství zkoušíte dělat nemožné a výsledek žádný. A přitom tady existuje metoda, která je z 85 % úspěšná! Vynalezl ji slovenský psychiatr Eugen Jonáš, který se začal zajímat o astrologii a přišel na to, že plodné a neplodné dny u žen se dají vypočítat z postavení hvězd. Paradoxem je, že tato metoda vznikla jako reakce na uzákonění potratů v Maďarsku, s kterými věhlasný lékař nesouhlasil. A jak jeho metoda funguje?

Plodné dny podle hvězd

Je to vcelku jednoduché. Na základě vašeho dne, měsíce, roku, místa a hodiny narození je možné určit vaše plodné dny. Gynekolog vám určí plodné a neplodné dny podle menstruačního cyklu. Jonášova metoda vychází ze spojení ženy s Měsícem. Podle něj může žena otěhotnět hlavně tehdy, když se Slunce a Měsíc nachází v takovém postavení, v jakém byly ve chvíli jejího narození. Takové postavení hvězd se opakuje pravidelných 29 až 30 dní a většinou se nekryje s menstruačním cyklem. Takto vypočítat lze i pohlaví děťátka. To je však možné jen u druhého a dalšího potomka. Pohlaví prvního dítěte je totiž podle Jonáše určeno už v době, kdy se žena narodí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jonášova metoda je z 85 % úspěšnáFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Funguje to?

Možná si říkáte, že je to hloupost a trik těch, kteří vydělávají na neštěstí druhých. Ale nemylte se. Na internetu najdete i odkaz, kde si metodu můžete vypočítat samy.  Pokud umíte anglicky zkuste to na: lunarium.co.uk/jonas.php. Jinak se takový výpočet plodných dnů pohybuje od 300 Kč do 1000 Kč. Záleží, na koho se obrátíte. Přijde vám tabulka, ve které budete mít vyznačeny nejpravděpodobnější dny vhodné k početí. Je jich 6 až 12. Záleží, jak na tom jste, protože dobrý astrolog vám do tabulky zapíše jen takové dny, kdy je možné zplodit zdravé životaschopné dítě.

Máte zkušenost s tzv. Jonášovou metodou? Jste skeptik nebo byste do toho šla? Napište nám svůj názor i zkušenost na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám