Hlavní obsah

Trapasy na rande: Na tyhle se jen těžko zapomíná!

Foto: thinkstock

Rande se vždy nevydaří podle vašich představFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snažíte se vypadat skvěle, působit přirozeně a mile, prostě chcete na rande udělat opravdu dobrý dojem. Jenže zákon schválnosti vše zhatí a je z toho obrovský trapas! Tohle zažily naše čtenářky.

Článek

Říká se, že prvních pár schůzek rozhodne o vašem osudu. Buď si sednete a třeba z toho bude láska na celý život či alespoň příjemný krátkodobější milostný románek, nebo také nic. Některé rande nevyjde dle vašich představ. Tohle jsou největší trapasy, které jste při milostné schůzce zažily.

Volání přírody

Nebylo to první rande, ale první společný víkend. Naše čtenářka Petra (34) vyrazila před několika lety se svým přítelem na Šumavu za přírodou a za romantikou. Jenže jedna procházka po lese se pro její protějšek změnila v pořádný trapas. „Procházeli jsme se, houbařili, sbírali maliny, povídali si, když najednou na přítele přišlo nutkání na velkou potřebu. A to nutkání opravdu urgentní,“ popisuje Petra.

Jednoduše na nějaký návrat do hotelu nebyl čas! „Přítel zapadl do nějakého křoví a jen mě prosil, ať jdu dál, že mě dožene. Jenže po chvíli se ozvalo prosebné volání, jestli nemám papírové kapesníčky,“ směje se Petra. Jejich vztah ale nakonec tahle příhoda nijak nenarušila, jsou spolu dodnes a všemu se už jen smějí.

Foto: thinkstock

I taková romantická procházka lesem se může změnit v pořádný trapas. Třeba když vás postihne volání přírodyFoto: thinkstock

Náhodné setkání

Že ženy své nové známosti probírají s kamarádkami, je známá věc. Co si spolu řeknou, by ale mělo zůstat mezi nimi. Bohužel ne vždy to vyjde. „Šla jsem tehdy, asi před pěti lety, na schůzku s klukem, který se mi opravdu líbil, a pár dní předtím jsem to řešila se svou kamarádkou. Popsala jsem jí všechno, co se mi na něm líbí, co mi přijde děsně sexy a co se mi naopak moc nezdá,“ vzpomíná Klára (29).

Po příjemné večeři a pár sklenkách vína ji její partner pozval do jednoho klubu. Klára šla, měla náladu se bavit. Bohužel v daném klubu potkala právě tuto informovanou kamarádku, která toho ten večer zjevně vypila až přespříliš. „Byla namol a vysypala ze sebe před tím klukem všechno. Vysvětlila mi, že jeho účes není zas tak hrozný, jak jsem jí to líčila, a že zadek má fakticky k nakousnutí, že to jsem nelhala. Bylo to děsně trapný,“ popisuje Klára. A i to je prý možná důvod, proč už se jí pak neozval.

Foto: thinkstock

Alkohol je také dost zrádný, pozor si musíte dávat nejen na svou hladinku, ale i na opilé kamarádkyFoto: thinkstock

Příliš sexy sukně

Saša (28) to před dvěma lety příliš nevychytala s výběrem oblečení. Na večeři s novým přítelem vyrazila v krásné pouzdrové sukni, která na milimetr přesně kopírovala její postavu. Koneckonců je Saša štíhlá, tak proč na své pěkné křivky neupozornit? Jenže restaurace, do níž šli, byla spíš takovým barem s měkkými, pohodlnými, ale proklatě nízkými sedačkami. „Zapadla jsem do ní jak do peřin, při odchodu to ale bylo o dost horší. Jak jsem se zvedala, zapřela se nohama a trochu víc se předklonila, ta sukně na mě rupla. A to kompletně. Na přítele jsem doslova vystrčila zadek v tangách,“ vzpomíná Saša.

Ukázalo se ale, že její přítel je stavěný i na krizové situace. Na rudou Sašu tehdy jen mrkl, kolem pasu jí uvázal svůj svetr a zavolal taxi. „Sjela jsem se domů převléct a večer pokračoval,“ dodává Saša s tím, že i jejich láska stále trvá.

A jaké trapasy jste zažili vy?

Reklama

Načítám