Hlavní obsah

Trendy mobily pro ženy. Nej designové kousky

Foto: Irina Bg, shutterstock.com

Stylový mobil je nutnost, nemyslíte? :-)Foto: Irina Bg, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je tady, co si kromě něčeho nového do šatníku pořídit i nový mobilní telefon? Samozřejmě stylový, se skvělým fotoaparátem a mnoha funkcemi. Vybírejte z těch, které se nám nejvíce líbily!

Článek

V naprosté většině případů se dnes kupují chytré telefony, takzvané smartphony s vyspělým operačním systémem a funkcemi, se kterými si užijete spoustu zábavy. „Ženy dnes věnují více času, aby se s telefonem naučily lépe zacházet, jsou také ochotny na něj vynaložit více peněz. Rády také fotí, proto ocení v telefonu slušný foťák. Oproti mužům také častěji vybírají specifické barvy telefonů – například zlatou, růžovou,“ uvedla tisková mluvčí Alzy Patricie Šedivá. Takže se chytrých telefonů nebojte a zvolte ten pravý pro vás.

Samsung Galaxy S8. Super jednoduché ovládání

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Vzhled mobilu je velmi trendy a elegantní, jeho povrch je tvořen jedním kusem, povrch nic nenarušuje. Fotografie a další data si zobrazíte na displeji o velikosti 5,8 palců se zobrazením všech myslitelných barev.

„Nejnovější telefony Galaxy S8 a S8+ od společnosti Samsung se svými ladnými křivkami a téměř neohraničeným displejem zahajují novou éru designu mobilních telefonů. Na to, aby Galaxy S8 a S8+ přesně doplnily váš vlastní styl, jsou dostupné ve čtyřech barevných variantách – černé Midnight Black, stříbrné Arctic Silver, modré Midnight Blue a v originálním šedo-fialovém odstínu Orchid Grey,“ popisuje Roman Šebek, ředitel divize mobilních komunikací Samsung Electronics Czech and Slovak.

Na Samsung Galaxy S8 si musíte ještě chvíli počkat, prodávat se totiž začne až 28. dubna, u vybraných prodejců o osm dnů dříve. Získáte ho za 22 000 korun.

Červený iPhone 7. Hodí se ke všemu

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Fotky můžete pořídit fotoaparátem o kvalitě 12 megapixelů, uložíte je na vnitřní paměti velikost 128 GB. Fotky si prohlédnete na super jasném displeji Retina. Pokud na telefonu posloucháte rády písničky, pak si opravdu užijete, mobil umožňuje až dvakrát hlasitější přehrávání oproti iPhonu „šestce“, ale pozor na uši! Pořídíte ho za cenu kolem 28 000 korun.

Sklo a kov. Asus Zenfone 3

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Honor 8. Mobil růžový jako sakura

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Samsung Galaxy A5. Ten pravý pro selfíčka

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Huawei Mate 8. Elegán na cesty

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Xperia XA1 Ultra. Štíhlý mobil do dlaně

Foto: archiv firmy

Foto: archiv firmy

Také vám vadí množství předinstalovaných aplikací, které jen zabírají místo a vy je nevyužíváte? Díky funkci Smart Cleaner je mobil deaktivuje úplně sám. Cena je zhruba 10 600 korun.

Jaký mobil používáte vy? Jste s ním spokojené?

Reklama

Načítám