Hlavní obsah

Trik, nebo zázrak? Nové džíny umí zeštíhlit nohy!

Foto: isifa

Stanou se nové džíny hitem?Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka džín J Brand, kterou milují třeba vévodkyně Kate i herečka Cameron Diaz, zařadila do své nové kolekce kalhoty, díky kterým prý vaše nohy budou vypadat mnohem štíhlejší! Chcete je vidět?

Článek

Džíny této americké značky si už dříve oblíbily některé světové hvězdy. Možná právě proto, že se jejich střihy specializují na maskování problematických partií. Tentokrát však při přípravách podzimní kolekce designéři zašli ještě dál a navrhli džíny, ve kterých prý budete vypadat jako po úpravě ve Photoshopu.

Foto: J Brand

Tak tady jsou! Vaše nohy zeštíhlí, a navíc se nevytahajíFoto: J Brand

Nový speciální model je černý a elegantní. Má prý však ještě další výhodu – speciálně upravený materiál dokáže odolat i častému nošení, takže by se vám nemělo stát, že se vám vytahají, a to dokonce ani v zadních partiích, které jsou právě častým kamenem úrazu. Značka zatím prozradila, že se ceny kousků z připravované kolekce budou pohybovat v přepočtu mezi 2000 a 8500 korunami.

Foto: isifa

Na tuto značku kalhot často vsází i vévodkyně KateFoto: isifa

Co na ně říkáte?

Reklama

Související témata:

Načítám