Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Čeká vás příval energie a skvělé nápady!

Foto: vfedorchenko, shutterstock.com

Tento týden by vás měl zaplavit gejzír energie!Foto: vfedorchenko, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V blízkosti Uranu se bude celý týden pohybovat Mars. Pro vás to znamená, že budete mít k dispozici jakoby bezedný rezervoár energie a skvělých nápadů, stejně tak odvahy. Té ale může být až moc.

Článek

Konjunkce uvedených planet vám přijde vhod, protože ubývající Měsíc vás bude svým způsobem uspávat. V oblastech, kde je zapotřebí skloubit manuální zručnost s moderními technologiemi, budete naprosté jedničky. Nejste-li však technicky zdatní, raději se držte dál od porouchaných elektrických přístrojů. Rovněž při sportu buďte opatrní. Budete mít totiž sklony přeceňovat síly i dovednosti, což by při silném znamení Berana mohlo skončit úrazem.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Snažte se hádkám předcházet! Odcizili byste se pár lidem a patrně si znepřátelili člověka, který má moc ovlivnit vaši kariéru. Během víkendu narazíte na záhadu. Nesnažte se ji řešit hned, ale vyčkejte do nedělního večera. Věc se vyjasní a vy patrně zjistíte, že si z vás někdo vystřelil.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Pokud jste při budování kariéry neusnuli na vavřínech, konečně se dočkáte povýšení. Štěstěna vám bude přát zejména v případě, že jste kreativní nebo vaše profese souvisí s vědou či bádáním. Víkendovými sny se ale nenechte oblafnout! Budou tak živé, že vás napadne je zrealizovat, to by ovšem nedokázal ani věhlasný kouzelník Harry Houdini!

Foto: baranq, shutterstock.com

Býky by mohlo potkat i povýšení, zejména, pokud pracují v badatelské oblastiFoto: baranq, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Rozhovor s velmi chytrým člověkem vám vnukne nápad, že byste si měli rozšířit vědomosti, a tak se patrně přihlásíte do kurzu nebo večerní školy. Pokud přes týden přibude slovních rozmíšek s přáteli nebo příbuznými, bude lepší, když se bez nich obejdete. Až v neděli večer zjistíte, čím jste je vlastně rozčilovali.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Čekáte-li s napětím na informaci ohledně peněz, konečně dorazí a možná vyinkasovanou částku hned investujete do bydlení. Budete-li během víkendu cestovat, třeba poprvé v životě na vlastní oči uvidíte nějaký přírodní úkaz, což ale může být i padající lavina. V každém případě buďte opatrní!

Lev (22. 7.–22. 8.)

O pořádný stres se vám můžou postarat lidé, kteří nepřipustí jiný názor. Mnozí navíc to svoje nebudou obhajovat argumenty, nýbrž pomyslnými pěstmi. Jakmile se tedy začne schylovat k hádce, ztraťte se! Od soboty se braňte jakýmkoli finančním závazkům. Rádoby společné investování by vás patrně připravilo o peníze.

Foto: baranq, shutterstock.com

Lvi se můžou dočkat velkých stresů v práci. Na každý nesmyslný argument buďte dobře připraveni!Foto: baranq, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Skvěle dopadne rozhovor či jednání, z něhož budete mít strach. Dokonce je možné, že si výřečností „vyboxujete“ slušné peníze. Trpíte-li chronickou nemocí, uprostřed týdne se vám uleví a nebude to jen krátkodobé zlepšení. V neděli nic neřešte, protože vás kdejaký citový vyděrač utáhne na vařené nudli!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jako magnet budete přitahovat agresivní jedince. Díky vrozené diplomacii zvládnete i hodně nepříjemné situace, ovšem stres se neblaze podepíše na vašem zdraví. Během víkendu se budete cítit tak mizerně, že se nejspíš rozhodnete pravidelně cvičit a držet dietu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Po večerech buďte i doma upravení, ať vás známí či příbuzní jako obvykle nepřekvapí v nedbalkách! Jejich návštěva sice bude neohlášená, ale o to spontánnější a srdečnější. Nicméně se snažte moc neponocovat, protože vám hrozí pracovní úraz z nepozornosti. Přes víkend vás bohužel čeká zklamání. Pokud třeba vyrazíte za kulturou, vystoupení na poslední chvíli zruší.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zřejmě se nevyhnete lidem, které vnímáte jako konkurenci, nebo je nemáte v oblibě. Předem se toho nelekejte, rozhovor s nimi zvládnete skvěle! Naopak jako sedláci u Chlumce dopadnete, když neodoláte libovolným sázkám. Během víkendu možná začnete plánovat rekonstrukci bytu, protože na zdi objevíte plíseň.

Foto: Red_pepper, shutterstock.com

Střelci mají správný čas začít plánovat rekonstrukci bytuFoto: Red_pepper, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nadřízení vám přidělí mnohem víc práce, než je vaší povinností, takže si moc volna neužijete. Ustojíte to, ale občas budete muset strpět emoční výlevy některých kolegů, kterým rupnou nervy. Budete-li víkend trávit na horách, domů se vydejte hned po nedělním obědě. Na silnicích se budou tvořit kolony a lze předjímat i četné bouračky.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Nepodceňujte ani zdánlivě banální diskuse. Svými nápady nadřízené dokážete zaujmout, stejně tak se vám podaří zvrátit jeden hodně starý spor ve svůj prospěch. Během víkendu nepodlehněte iluzi, že švindlem přijdete k penězům. Na podvod by se již příští týden přišlo!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Díky informaci z druhé ruky získáte slušnou sumičku. Nečekané peníze se vám kolem čtvrtka budou náramně hodit, protože se vaše výplata opozdí nebo odběratel včas neuhradí fakturu. Víkendové zatmění Slunce ve vás vyvolá neklid. Uvidíte totiž vnitřním zrakem, co do narozenin musíte dotáhnout do konce.

V neděli 26. února v 15.58 hodin nastane prstencové zatmění Slunce. O tomto astronomickém jevu koluje spousta neblahých pověstí. Nicméně jedna je skutečná a reálná! Po skončení této nebeské atrakce lidé měli a dodnes mívají problémy s očima, což je logické, když se dívají přímo do koróny Slunce.

U nás zatmění viditelné nebude, ale přesto se na procházku vybavte brýlemi s tmavými skly, sluneční paprsky jsou v tomto období dost zrádné!

Reklama

Načítám