Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Co čeká na konci září právě vaše znamení?

Foto: Sergey Nivens, shutterstock.com

Čeká vás Mars v Kozorohu. A to znamená, že s vámi nehne žádná katastrofaFoto: Sergey Nivens, shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mars vstupuje do Kozoroha. Jedná se o ambiciózní, chladnokrevné znamení, díky němuž nebudete bědovat ani nad nevlídným počasím. Naopak se budete snažit posunout v kariéře i společenském žebříčku.

Článek

Za tvrdou práci vás v následných dnech nemine odměna. Dokážete se dokonce vypořádat i s hodně složitými problémy. Horoskop však varuje jedince v postavení autority! Chovejte se vůči podřízeným s taktem, protože si od vás nikdo nic nenechá líbit. Naštěstí v noci z pátku na sobotu nastane novoluní ve Vahách, které přeje harmonizaci vztahů. Když tedy v průběhu týdne někomu šlápnete na kuří oko, nebude vám dělat potíže omluvit se.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Snažte se spolupracovat a jednat rozvážně. Ačkoli vám pomalé tempo nevyhovuje, velmi brzo zjistíte, že trpělivost a práce v týmu má velké klady. Budou za vámi hmatatelné výsledky a domů se přestanete vracet vystresovaní nebo naštvaní. Příznivě se to projeví nejen v intimním vztahu, ale hlavně vy se budete cítit báječně!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nepodceňujte své nápady, protože jeden může odstartovat obrovský projekt! Budete ale muset pohlídat kolegy s ostrými lokty, aby vás z něho nevyšachovali! Skvělé bude, že navzdory pracovnímu vytížení nepocítíte únavu, a to ani v případě, že budete ponocovat. Vaše tělo si o relaxaci řekne v sobotu, tu nejspíš prospíte, ale v neděli už opět budete v kondici.

Foto: Stock-Asso, shutterstock.com

Býk bude hýřit dobrými nápady. A nejen to. Tentokrát je dotáhne do konce!Foto: Stock-Asso, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Vše se bude točit kolem vašich koníčků. Máte-li tvůrčí profesi, možná poprvé v životě poznáte, co je posedlost! Práce vás totiž bude bavit, a když se nenajde dobrá duše, která vás vyláká ven, strávíte třeba s hudebním nástrojem nebo u malířského plátna mnohé večery. Naštěstí vás novoluní upozorní, že bavit by se měla celá rodina, a víkend strávíte v její společnosti.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Slavit budete celou první polovinu týdne, a to buď významné výročí někoho z příbuzenstva, nebo přírůstek do rodiny. Poté si Štěstěna vzpomene na ty z vás, kteří plánují transakci s nemovitostí. Koupě či prodej se vám podaří realizovat v rekordním čase a za tak skvělou cenu, že budete mít opět důvod k přípitku. Vypadá to, že proflámujete i víkend!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Vtipnost a výřečnost vám zprostředkují seznámení s člověkem, který bude přímo studnicí moudrosti a užitečných informací. Motivuje vás tak, že se mu budete chtít vyrovnat, a patrně se přihlásíte do nějakého kurzu, což bude správné rozhodnutí. Vše, co tento týden zahájíte, pozitivně ovlivní váš život minimálně na následných 12 měsíců!

Foto: Monkey Business Images, shutterstock.com

Lva budou pozitivně inspirovat jeho noví známíFoto: Monkey Business Images, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kdo se s vámi začne o něco přít, bude muset hodně prohánět mozkové závity. Ani to mu nepomůže, protože ho za podpory Merkura převálcujete, prostě budete intelektuálně na výši. Ve druhé polovině týdne zapomeňte na svoji vrozenou spořivost. Vše naznačuje, že vám do oka padne předmět za hodně peněz, ale jeho cena každým rokem poroste, takže této investice nebudete litovat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Sklízet budete jeden úspěch za druhým, a to ve všech oblastech života. Dokonce získáte sympatie lidí, kteří vás přehlíželi. Ocení, že i když vznikne napětí, nebudete se hádat, ale povedete klidný, věcný dialog. Pouze narození kolem 28. září by se měli krotit v jídle a pití. Můžete totiž odstartovat nenápadné přibývání na váze a v ohrožení budou i vaše ledviny!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte-li nějaký průšvih nebo choulostivý problém, někdo ho za vás tento týden vyřeší. Pro vás bude hodně povzbuzující zjištění, že nad sebou máte svým způsobem anděla strážného, který nedopustí, abyste se životem potáceli. Udělá to šikovně a tajně, abyste nezjistili jeho identitu, takže nepátrejte, kdo to je. Byla by to jen ztráta času.

Foto: racorn, shutterstock.com

Štírovi zcela nečekaně někdo zásadně pomůže. A to vskutku potěší!Foto: racorn, shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na svoji stranu dokážete strhnout lidi s odlišnými názory. Bravurně je přesvědčíte, že ty vaše jsou lepší a spravedlivější! Získáte spoustu nových, spolehlivých kontaktů a jste-li veřejně či politicky činní, tak i příznivců. V sobotu v noci nastane novoluní ve vašem sektoru přání a vše naznačuje, že se vám alespoň jedno během víkendu splní.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Možná se téměř přes noc stanete slavnými mezi lidmi ze své branže. Například vyhrajete soutěž nebo se díky výsledkům konkurzu vyšvihnete na důležitý post ve firmě. Chyba bude, když úspěch oslavíte s přáteli a nikoli s příbuznými. Oni vás „na oplátku“ nepozvou na jedno z posledních víkendových grilování, což ale přežijete!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Vedete-li soudní spor, konečně se dočkáte závěrečného verdiktu a patrně i finančního odškodnění. Stejně úspěšní budete u zkoušek, zejména když se jedná o získání akademického titulu. Je jasné, že vás zmíněné události tak zaměstnají, že zapomenete na spoustu věcí, třeba i něco důležitého zaplatit. Resty budete dohánět přes víkend.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Pořádnou dávku adrenalinu si pravidelně dopřejete ve dnech do čtvrtka. Možná absolvujete pár lekcí bojového umění nebo si krev v žilách rozproudíte například lezením po skalách. Ve druhé polovině týdne zajásáte, protože se na obzoru objeví slušné peníze, které vyděláte prostřednictvím člověka, jemuž jste nedávno nezištně pomohli.

Nadělil vám horoskop něco úžasného? Snažte se toho využít...

Související témata:

Načítám