Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Co vás čeká podle předpovědi hvězd?

Foto: Victoria_Fox, Shutterstock.com

Když zůstanete sami sebou a svobodní, neměl by vás tento týden nijak pochroumat :-)Foto: Victoria_Fox, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nespoléhejte na druhé, prostě za všech okolností jednejte podle svého uvážení, klidně i na vlastní pěst. Symbolem tohoto týdne totiž bude nezávislost.

Článek

Kolem čtvrtka se držte hlavně nezávislosti. Tehdy se totiž pod tlakem Saturna ocitne Venuše v citově labilních Rybách. Mnozí si budou stěžovat na možné i nemožné, dělat ze sebe chudinky a z jejich stesků by na vás mohla dolehnout sklíčenost. Napětí můžete pocítit i v milostných vztazích. Těmto patáliím ale dokážete předejít! Uprostřed týdne neřešte nic zásadního, a hlavně nepodepisujte smlouvy. Nechali byste se utáhnout na vařené nudli a dělali ústupky, kterých byste hned následující den litovali.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete se potýkat s únavou a nesoustředěností. Zpomalte! Unáhlené akce totiž skončí katastrofálně, dokonce vám hrozí soudní spor. Vše důležité řešte až o víkendu, kdy již budete ve skvělé formě. Dokážete hravě dohnat resty, možná se vám dokonce podaří napravit chyby z minulosti.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Stresu se patrně nevyhnete. Ve hře totiž budou velké peníze, možná i majetek, ale nečestnost některých jedinců vás zaskočí. Ty nejspíš vymažete z mobilu i ze svého života. Během víkendu naštěstí zjistíte, že solidní lidé ještě nevymřeli. Spřátelíte se s osůbkami, které budou v budoucnu fungovat jako vaši andělé strážní.

Foto: WAYHOME_studio, shutterstock.com

Býka čeká stres týkající se peněz. Ale spolehliví lidé ještě existují!Foto: WAYHOME_studio, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Pokud jste v minulosti odmítli pozvání na vínečko od kolegyně či šéfa, začnou se vám mstít a házet pomyslné klacky pod nohy. Ustojíte to, ale tělo i psychika vám vyšlou avízo, že potřebujete relaxovat. O víkendu vás možná napadne vyrazit do ciziny na dovolenou, což hned příští týden zrealizujete.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Nejste-li dlouhodobě spokojení v zaměstnání, tentokrát to vedení se svými požadavky patrně tak přežene, že si začnete hledat jinou práci. Dobře uděláte! Již během víkendu vám samotný Mars otevře pomyslné dveře k úspěšné kariéře a dostanete nabídku za doslova hvězdné peníze.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Vyhněte se větším investicím, zejména hrazeným formou úvěru! Kupovali byste příslovečného zajíce v pytli a z finanční ztráty byste se vzpamatovávali hodně dlouho. Během víkendu se psychicky připravte na to, že následující týden nejspíš proběhne povinné firemní školení. Nachystejte si psací potřeby nebo notebook.

Foto: Golubovy, shutterstock.com

Lvi nesmějí nakupovat tento týden na úvěr. Trpce by později litovali!Foto: Golubovy, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rozčarování vám připraví obchodní partner nebo člověk, jehož jste vnímali jako člena rodiny. Zjistíte, že je podvodník, a nebýt vašeho vrozeného selského rozumu, dostal by vás do potíží. Potřebujete-li zhubnout, dietu začněte držet během víkendu, kdy nastane novoluní ve vašem sektoru zdraví.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud na tento týden plánujete stěhování, ještě nebalte, protože všechno bude jinak, například firma nedodrží termín dokončení rekonstrukce. Z práce vždy zamiřte rovnou domů, nechoďte s kolegy na štamprli! Horoskop vás varuje před úrazem pod vlivem alkoholu. Nezadaným ovšem slibuje přímo ohnivé zamilování během víkendu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte-li milenecký vztah a břemeno financování zábavy i večeří v restauraci bylo vždy na vás, uprostřed týdne vám dojde trpělivost. Je možné, že hádka kvůli penězům skončí rozchodem. O víkendu se budete chtít obklopit celou širší rodinou, tak vymyslete aktivity, aby se nenudili děti ani senioři.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Šetřete, zejména když máte domek nebo chatu. Vodní živel, což můžou být i sníh či led, patrně způsobí škodu, která si vyžádá investici. Při té smůle si ale na vás vzpomene paní Štěstěna. Přes víkend vám totiž s opravami po kalamitě pomůžou nejen příbuzní, ale i sousedé a přátelé.

Foto: Lopolo, shutterstock.com

Střelce čeká živelní pohroma. Naštěstí je má mnoho lidí upřímně rádo a nezištně jim pomůžeFoto: Lopolo, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nikomu se nesvěřujte, a hlavně neprozrazujte nic ze svého soukromí. Jinak se sami sobě postaráte o fámu. Kolem vás se bude pohybovat pár osůbek, kterým dělá dobře pomlouvat druhé za zády. I ve volných dnech zvedejte telefony, protože se vám naskytne možnost vydělat si slušnou sumičku.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Profitovat budete z dlouhodobých projektů, které jste už vlastně považovali za ztrátové či nerealizovatelné. Vše se rozjede tak rychle, že možná budete muset pár dní ponocovat, ale výsledek bude stát za tu námahu. Nezastavíte se ani v závěru týdne. Přes den budete sportovat a v noci diskutovat s příbuznými.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Bude z vás vyzařovat pohoda, tím ale budete rozčilovat staršího kolegu. Pravidelně si najde naprostou malichernost, za kterou vás zkritizuje. Konstelace vám proto radí začíst se během víkendu do knih o lidské psychice. Alespoň budete příště vědět, jak se chovat k rozhozeným a náladovým jedincům.

Tento týden můžete mnohé změnit díky novoluní, které je jako stvořené pro nové začátky. Nápomocný vám bude také energický Mars, který v sobotu ještě před svítáním vstoupí do ohnivého Berana. Tak vám přejeme spoustu dobrých nápadů!

Reklama

Načítám