Hlavní obsah

Týdenní horoskop pro všechna znamení. Co si připravily hvězdy právě pro vás?

Foto: Uber, shutterstock.com

Tento týden se ponese ve znamení zvýšené zodpovědnostiFoto: Uber, shutterstock.com

Reklama

I bez pobízení do středy dotáhnete všechny resty. Zodpovědný přístup vám propůjčí harmonická vazba Slunce se Saturnem. Když si s něčím nebudete vědět rady, bez rozpaků požádáte o radu.

Článek

Druhá polovina týdne vypadá také slibně! Dirigenty totiž budou chytrý Merkur s akčním Marsem a jejich vzájemný aspekt (sextil) vás bude zásobovat energií, manuální zručností a skvělými nápady. Navíc vám nebude chybět správná špetka dravosti, bojovnosti a smyslu pro spravedlnost. Je proto možné, že se razantně zastanete člověka, jemuž se bude dít křivda.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nic nevzdávejte jenom proto, že vám kdosi začne tvrdit, že je to nesmysl. Dotyčnému dokážete, že se plete, protože vymyslíte jen věci, které jdou zrealizovat. O víkendu ale raději zůstaňte doma. Kvůli rozmarům počasí při cestování na větší vzdálenosti by vás nepříjemnosti patrně neminuly.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Štěstí budete mít při větších finančních transakcích, což se týká hlavně koupě či prodeje nemovitosti. Zejména když bude zprostředkovatelem starší realitní makléř, nejspíš uzavřete nejlepší obchod tohoto roku. V závěru týdne se ani netkněte alkoholu, jinak si vykoledujete parádní ostudu na veřejnosti!

Foto: oman_Samborskyi, shutterstock.com

Býk může s klidným svědomím koupit nemovitostFoto: oman_Samborskyi, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Pokud jste v nějaké životní oblasti ustrnuli, uprostřed týdne se konečně vymaníte z pomyslného labyrintu. Během víkendu si raději dávejte pozor na lidi, kteří budou hýřit nadšením a úsměvy. Něco starého převléknou do super moderního kabátu a budou vám věc nabízet jako úžasnou novinku.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Bez zbytečného vyptávání půjčte peníze staršímu kolegovi či kolegyni. Vrátí vám je v přesně stanovený den a za vstřícnost vás odmění. Máte-li v úmyslu studovat nebo pracovat v zahraničí, během víkendu dostanete několik nabídek. Nenechte se očarovat pohádkovými přísliby, nejstručnější a zdánlivě průměrná bude ta nejlepší.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Prochází-li vaše partnerství krizí, opět k sobě najdete cestu. Nezadaným Saturn zase vytvoří příležitost navázat trvalý vztah. Pokud jste si víkendovou chatu či chalupu nenechali pojistit proto, že jste se domnívali, že to jsou vyhozené peníze, víkendová událost vás zřejmě vyvede z omylu.

Foto: nd3000, shutterstock.com

Lev naváže perspektivní vztah. Nesmí ale zapomenout pojistit chatu!Foto: nd3000, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

V zaměstnání si už nepřibírejte další povinnosti! Sice hravě zvládnete dvojnásobek práce, jenže všichni doma by z vašich pozdních příchodů byli čím dál nevrlejší. V sobotu by už atmosféra připomínala minové pole a patrně byste vy nebo vaše drahá polovička místo v ložnici strávili noc na pohovce v obýváku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I když se pustíte do manuálně náročné práce a začnou vám docházet síly, bude s vámi legrace. Optimismus vás neopustí ani v dramatických situacích, tak si ho šetřete. Bude se vám hodit o víkendu, protože vás čeká spor se sousedy. Vyhraje ho ten, kdo bude psychicky silnější, tak se snažte, abyste to byli vy!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pracujete-li na dohodu, nadřízeným se připomeňte! Vše naznačuje, že se konečně dočkáte klasické smlouvy, takže se přestanete strachovat, zda rodinu uživíte i v dalších měsících. Máte-li děti, ve dnech víkendu si vymyslí zábavu, která bude tak riskantní, že jim možná poprvé v tomto roce napaříte domácí vězení.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čeká vás spousta pochůzek, jednání a patrně i cestování na kratší vzdálenosti. Již ve čtvrtek na vás dolehne únava a přes víkend budete chtít odpočívat. Dopředu proto zrušte návštěvy! Kdyby vás totiž někdo vyrušil při relaxaci, vztekle byste mu zabouchli dveře rovnou před nosem.

Foto: Leszek_Glasner, shutterstock.com

Střelec by měl udělat jedinou věc: pořádně si odpočinout!Foto: Leszek_Glasner, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Podaří se vám zlepšit vztahy v širší rodině, ale bude to drama! Konečně se totiž dozvíte, jak jistá událost v minulosti skutečně proběhla. Když to během víkendu přetlumočíte příbuzným, zůstanou jako opaření. Provalí se, že komplikace zavinili oni, nikoli vy. Nemusíte je šetřit, jen ať si sypou popel na hlavu hodně dlouho!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Dobře uděláte, když se nebudete starat o cizí záležitosti. Jakmile někdo bude mít tendenci se vám svěřovat, vezměte nohy na ramena! Dotyčnému byste hodili záchranný kruh, jenže s lidmi v problémech by se v tu ránu roztrhl pytel. Všechny zachránit nedokážete, navíc polovina z nich budou podvodníci.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Samoty si užívejte dle libosti, světské záležitosti vás prostě nebudou zajímat. Až do pátku budete svým způsobem v jakémsi polobdělém stavu. Méně příjemný obrat nastane o víkendu, který nejspíš strávíte pracovně. Žít pořád s hlavou v oblacích totiž nejde, takže se na vás sesypou resty z předchozích dní.

V sobotu v 12.31 hodin Slunce vpluje do tajemného znamení Ryb a večer nastane poslední lunární čtvrť ve Střelci. Mnozí kolem vás budou mluvit tak přesvědčivě, že bude problém rozlišit, kdo má pravdu a kdo se mýlí. Nedělejte proto předčasné závěry. Během nedělního odpoledne si ujasníte, zda vás někdo vodil za nos.

Reklama

Načítám