Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Roj meteoroidů potěší, zato pondělní úplněk vás rozhodí!

Foto: gpointstudio, shutterstock.com

Co vás čeká v týdnu plném meteoritových rojů? Čtěte...Foto: gpointstudio, shutterstock.com

Reklama

Země se tento týden bude pohybovat oblakem meteoroidů zvaným Leonidy. Nejintenzivnější bude tento úkaz 17. a 18. listopadu, tak si tuto jedinečnou podívanou nenechte ujít a v noci pozorujte oblohu.

Článek

Roj meteoroidů vás potěší, zato pondělní úplněk v Býku způsobí, že nebudete ve své kůži. Nicméně byste měli být velmi pozorní, protože se jedná o konstelaci, která obvykle poodkryje nesrovnalosti kolem majetku a peněz.

Posvítí si také na oblasti vašeho života, v nichž se cítíte nespokojení, ale prozatím jste nechtěli nic měnit, abyste nepřišli o jistoty. Prostě jste se řídili příslovím: „Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše.“ Tentokrát vás ale okolnosti ke změně přinutí, protože si uvědomíte, že žijete jenom jakoby napolovic.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Zejména když máte půjčku, začnete se poohlížet po dalším zdroji příjmů. Možná budete při hledání tak úspěšní, že zauvažujete nad změnou zaměstnání. Zjistíte totiž, že si jinde za stejný počet hodin vyděláte mnohem víc než v současné práci. Během víkendu vás „rádoby“ kamarád tak naštve, že když zase zazvoní u vašich dveří, zabouchnete mu je před nosem.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Pokud nejste ve vztahu spokojení, ale nad mnohým jste přivírali oči, tento týden i kvůli maličkosti bouchnete jako přetopený kotel. Dokonce je možné, že si dáte krátkou pauzu, abyste si ujasnili, zda v něm vůbec chcete pokračovat. Od pátku do neděle raději neberte do rukou sirky. Nelze vyloučit, že vám něco doslova shoří pod rukama.

Foto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Býk se nevyhne partnerským rozepřímFoto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Nebudete zvládat ani banální kritiku. Nenaštvete se, ale doslova se ponoříte do sebe a přestanete s okolím komunikovat. Kvůli těmto nevyzpytatelným reakcím si od vás lidé budou udržovat bezpečný odstup nejen v práci, ale i doma. Vám však samota bude vyhovovat, umožní vám relaxovat dle libosti, což budete potřebovat, protože vás začne zmáhat podzimní únava.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Pro klid vlastní, a hlavně v rodině, omezíte kontakt s jedním příbuzným. Svojí tvrdohlavostí totiž u vás doma vyvolá spor. Navíc vás následně ještě pomluví, a tím vás jenom nevědomky utvrdí v tom, že nebude chybět vám ani nikomu z blízkých. Během víkendu buďte ve střehu v nákupních centrech. Horoskop naznačuje, že si vás vyhlédne banda kapesních zlodějů.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Toužíte-li po vzestupu v kariéře, konečně se dočkáte! Sice budete muset tvrdě pracovat, ale vysoká finanční odměna bude lákadlem i motivací. Jen nedopusťte, aby vám povýšení stouplo do hlavy. Vaše rodinné diskuse by pak připomínaly pracovní porady, vy byste udíleli rozkazy a o víkendu by atmosféra u vás doma připomínala minové pole.

Foto: Sergey Nivens, shutterstock.com

Lev bude možná povýšen v práci. Domů by to ale zatahovat nemělFoto: Sergey Nivens, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte-li přátele či příbuzné v zahraničí, buď se rozjedete za nimi, nebo oni přijedou k vám na kratší návštěvu. Pokud studujete, konečně obdržíte vysněný diplom či osvědčení. U vás, ostatních, horoskop naznačuje, že se rozhodnete rozšířit si vědomosti například v kurzu. O víkendu raději zůstaňte doma u televize, protože vám hrozí zranění lýtka.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zřejmě se vám pořádně uleví, protože se konečně zbavíte jednoho velmi nepříjemného finančního závazku. Budete mít dostatek peněz, abyste například doplatili půjčku nebo uhradili nedoplatek na pojistném. Víkendová společenská akce vás patrně zklame. Promění se totiž v politický mítink, kde se bude hádat snad každý s každým.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud podnikáte, měli byste přikývnout na každou nabídku spolupráce, protože si přijdete ke slušné sumičce. Jste-li nezadaní, schůzka s finančním poradcem či realitním makléřem se může změnit na rande a bude z toho láska jako trám! Při každém odchodu z bytu během víkendu zabezpečte všechna okna, jinak budete shánět sklenáře.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dostanete-li nabídku nové, lepší práce, nechte si to pro sebe, dokud nebude mít místo jisté. Ze závisti by někdo z kolegů zašel tak daleko, že by vás u nového zaměstnavatele pomluvit takovým stylem, až by z toho sešlo. O víkendu se nejspíš vydáte lyžovat. Pojedete-li autem, nezapomeňte na sněhové řetězy, budete je potřebovat!

Foto: Nicolesa, shutterstock.com

Nedočkaví Střelci vyrazí na lyže, protože neodolají prvnímu sněhuFoto: Nicolesa, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Snažte se volný čas strávit s rodinou, zejména s dětmi. Svým způsobem týmová činnost vás totiž velmi sblíží a vy konečně pochopíte, proč si potomek zvolil úplně jiný koníček, než jste si přáli. Na víkend si připravte větší hotovost. Připomene se vám člověk, jemuž dlužíte. Na dlouhou dobu se jakoby ztratil, tak jste na to prostě zapomněli.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Máte-li v plánu investovat do nemovitosti za účelem zisku, dostanete dvě velmi lukrativní nabídky. Na kterou máte reagovat, to vám poradí senioři z rodiny. Díky svým životním zkušenostem na rozdíl od vás dopředu odhadnou všechna rizika. Během víkendu nepodceňujte zvýšenou teplotu ani žaludeční nevolnost, patrně se bude jednat o příznaky střevní chřipky.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Pokud jsou vaše vztahy se sourozenci nebo příbuznými na bodě mrazu, pořádně vás překvapí. Patrně vám zavolají a pozvou vás na návštěvu. Neměli byste odmítat, protože tak skvělou příležitost k usmíření už do konce roku patrně nedostanete. Přestat kouřit nebo změnit jídelníček vás o víkendu přinutí tlak na hrudi nebo oteklé kotníky.

Podle horoskopu se na vás tento týden hrne jedna změna za druhou. Zachovejte chladnou hlavu, vždyť hlavně na vás záleží, zda povedou k lepšímu!

Reklama

Načítám