Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Zatmění Měsíce vám udělá v životě jasno!

Foto: Natalia-Yankelevich, shutterstock.com

Připravte se na to, že následující týden nahlédnete do hlubokých a skrytých zákoutí svých duší!Foto: Natalia-Yankelevich, shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní penumbrální (polostínové) zatmění Měsíce ve Lvu, které bude viditelné i u nás, poodhalí všechna temná zákoutí. Přispěje k tomu, že si uděláte pořádek nejen ve věcech a zvycích, ale i v emocích.

Článek

Máte-li jako vzor například nějakou celebritu a postupně jste ji začali napodobovat oblečením, účesem, stylem vyjadřování nebo gesty, uvědomíte si, že jste vlastně směšné figurky! Chtěli jste být originální a in, ale přitom jste na nejlepší cestě ztratit vlastní individualitu. Právě úplňkové zatmění Luny v hrdém znamení Lva vás navede k tomu, že bude chtít zářit sami za sebe, což je moc dobře.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Až do pátku budete sršet optimismem, což popudí zakomplexované jedince. Hoďte to za hlavu, kvůli nim se přece nebudete tvářit jako hromádka neštěstí! Ke konci týdne vám zřejmě kdosi naznačí, že vám někdo „leze do zelí“ v partnerském vztahu. Tomu se zasmějte, protože se bude jednat o osůbku, která pro vás není a nikdy nebude konkurence!

Býk (20. 4.–21. 5.)

Až do čtvrtka budete narážet na náladové jedince. Raději se s nimi ani nedávejte do řeči, protože byste poslouchali jen smyšlené, dokonce lživé řečičky. Má-li někdo ve zvyku plést se do záležitostí vaší rodiny, během víkendu dotyčného konečně vypoklonkujete ze dveří. Nedá se vyloučit, že tím věčným rýpalem bude tchyně.

Foto: hotographee.eu, shutterstock.com

Býk se bude cítit sebevědomě, ale pro okolí bude svým provokováním a sebestředností nesnesitelnýFoto: hotographee.eu, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Využijte každé příležitosti a povídejte si s lidmi, kteří jsou ve své profesi jedničky. Budete klást tak šikovné otázky, že vám možná nevědomky prozradí „recept na úspěch“. Před víkendem určitě zkontrolujte, jestli vám něco nechybí v povinné výbavě auta. Pokud ano, věci obstarejte, protože vás nejspíš nemine silniční kontrola.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Zaměřte se na pracovní problémy, které jste v minulosti nedokázali vyřešit, protože vám chyběl finální nápad. Intuice vám napoví velmi originální postup, který dopadne na výbornou. Přes víkend se dobře pobavíte, protože rady, jak se máte oblékat, vám začne udílet člověk, který vypadá jako hastroš.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Pokud se s někým soudíte a při předchozích jednáních jste nabyli dojmu, že nemáte šanci na úspěch, tento týden se situace změní ve váš prospěch. Jen počítejte s tím, že během víkendu se vás protistrana pokusí zdiskreditovat pomluvami. Tak na to připravte rodinu i přátele, ať dopředu vědí, odkud vítr fouká.

Foto: Kinga, shutterstock.com

Lev bude muset čelit pomluvám. Ale to zvládne!Foto: Kinga, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte-li za sebou zdlouhavou rehabilitaci či léčení, konečně pocítíte znatelné zlepšení zdravotního stavu! Pokud jste stále na neschopence, pečlivě dodržujte rozsah povolených vycházek, a to hlavně během víkendu. Zřejmě vás navštíví kontrolor, a kdyby vás nenašel doma, příští týden byste měli co vysvětlovat a museli obhajovat nemocenské dávky.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zejména kreativní jedinci dostanou příležitost veřejně předvést svůj um. Venuše navíc naznačuje uzavření smlouvy, která vám zajistí slušný příjem na mnoho měsíců dopředu. Rozčarovaní však budete z reakcí některých lidí. Bude evidentní, že vám úspěch závidí, ale s těmi během víkendu patrně přerušíte kontakty.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Volá-li váš byt po menších opravách, vše stihnete zorganizovat a realizovat tento týden. Bude to skoro za pět minut dvanáct, protože o víkendu vás navštíví spousta lidí. Dozvíte se o také chystaných změnách v práci a s kolegy vymyslíte strategii, jak budete čelit nesmyslným požadavkům nadřízených.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Společný koníček vás sblíží s některými sousedy. Porozumíte si také s příbuznými, kteří měli v minulosti připomínky k vašemu stylu života či výchově dětí. Během víkendu ale oprávněně pošlete k šípku jedince, kterým pýcha zaslepila mozek, a mají pocit, že druzí musí sklonit hřbet a mlčet, když se oni ujmou slova.

Foto: oman_Kosolapov, shutterstock.com

Střelec se konečně odhodlá poslat do háje ty, kdo ho brzdí na cestě životemFoto: oman_Kosolapov, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Toužíte-li po nějaké věci, tento týden si ji koupíte. Reakce rodiny vás mile překvapí, protože vám skoro všichni přispějí, takže se vám investované peníze vlastně vrátí. Přes víkend se raději vyhýbejte bývalým láskám! Jinak si vyslechnete výčitky, a dokonce na veřejnosti, abyste měli z ostudy kabát.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Ať budete dělat cokoli, vždy si ověřte, co tomu říkají kolegové, rodina a přátelé. Snažte se, abyste z výsledku neměli prospěch pouze vy, ale i druzí. Jakýkoli projev sobectví by se vám vymstil. Ve dnech víkendu by vám to totiž někdo spočítal i s úroky a vyčetl vám i to, co jste nikdy neudělali.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Ze zimní únavy vás probere nabídka pracovat na novém projektu, případně se zapojit do organizování zajímavé společenské akce. Chopíte se příležitosti, ale snažte se neponocovat! Kolem soboty by se totiž nedostatek odpočinku a spánkový deficit projevily zdravotními potížemi, nelze vyloučit ani srdeční arytmii.

Ze soboty na neděli vytvoří planety na obloze neobvyklou konfiguraci zvanou „Mystické psaníčko“. Tento úkaz vás nabádá dělat dobré skutky, ukazuje na neobvyklá setkání, stejně tak schopnost vyřešit jakýkoli problém. Když se tedy kvůli zatmění zamotáte do komplikací, neházejte flintu do žita, řešení se vám samo nabídne!

Načítám