Hlavní obsah

Žhavý sex aneb Proč zapojit do hrátek pod peřinou alobal?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zimě je ideální čas na sexy hrátky pod peřinou. Že vám dochází inspirace? Zaměřte se na partnerova varlata. Nejen ta milují teplo...

Článek

Na přelomu listopadu a prosince už nám pěkně přituhuje. Také máte své oblíbené místo u kamen a spotřeba čajů ve vaší domácnosti nějak vzrostla? Když už si tak často lebedíte pod teplou peřinou, možná právě hledáte skvělou techniku, která zahřeje vás i partnera. Zaměřte se na jeho varlata! Sexperti a pánové jsou rozhodně pro.

Manipulace za šest bodů z deseti

Ženy si často představují, že penis je jakoby přišitý ke stydké kosti. Skutečnost je taková, že tělo penisu se táhne pod varlaty hluboko do pánve, kde je teprve ukotven. Proto mnoho mužů touží po stimulaci této části a „nastavuje“ k hýčkání svá dvojčata.

„Není nejmenší důvod, proč by žena nemohla partnerova varlata smyslně masírovat a sát. Vždyť mu tím poskytuje nadílku jemných, ale velmi vybraných pocitů. Jde o nádherný zážitek – jakmile ovšem žena získá dostatek cviku a přesně ví, jak na to,“ říká třeba Paul Joannides, americký sexuální poradce a sexuální mentor mládeže. A konkrétní tipy? Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu jich na svém blogu pár má. Jste připraveni na mocný žár?

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Hledáte skvělou techniku, která zahřeje vás i partnera?Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Hranice mezi horami

„Takzvaný šev, který se táhne prostředkem šourku, je zvlášť citlivý. Na ten se soustřeďte především. Třeba tak, že si jeden nebo oba míčky vložíte do úst a zatlačíte na střed švu jazykem. Mimochodem, varlata se přiblíží k partnerovu tělu, když je dotyčnému chladno nebo je blízko orgasmu. A zase se odtáhnou, jakmile se zahřejí. No nejsou zajímavá?“ ptá se Sean Jameson a přidává další, neméně zahřívací tip.

Nejprve rukou obejměte kořen penisu a palec přitiskněte na uzdičku (část kůže spojující předkožku s žaludem). Pak jazykem přejíždějte po penisu shora dolů, ústy se jemně dotkněte dvojčat a popřípadě je něžně poškrábejte nehty. (V této fázi se ale samozřejmě přesvědčte, že dostáváte pozitivní zpětnou vazbu.)

Varlata a muži za nimi

Když už se cítíte na pořádnou akci, doširoka otevřete ústa a pusťte si do nich jeden či oba balonky – když vám to fyzické dispozice dovolí. Obkružte je jazykem a sajte, dopřávejte varlatům svůj teplý dech. Pochvalně zamručte a sledujte, jak na to milenec reaguje.

Ono zmíněné mručení má svůj důvod. Vytváří totiž příjemné vibrace – a o těch něco ví sexpertka Olivia St. Claire z Colorada. Její legendární tip na obalení varlat do hliníkové fólie nelze nezopakovat: přibližte ústa ke stříbrným balíčkům a napodobujte hučení. Zvuk dvojčata uzavřená v alobalu příjemně rozechvěje, což mnohým mužům způsobuje vzrušující a libé vjemy. Aspoň tak to doporučuje výše uvedená chlípnice.

Potěšení ještě před koncem roku

Po ukončení hučení, ať už s alobalem nebo bez, odtáhněte hlavu pryč a polibte partnera kdekoli na těle. Odborníci totiž někdy doporučují spojit stimulaci pohlavních orgánů s líbáním nebo šimráním na krku, ramenou či hrudníku a hýčkání rozkroku v různých intervalech přerušit a pokračovat v líbání a hlazení jiné části těla. Stupňuje to napětí. A co dál?

Pokročilejším párům lze doporučit nějakou erotickou hračku na prostatu. Mnohým mužům se totiž líbí, když jim žena opečovává varlata a penis, zatímco oni si užívají stimulaci tohoto tajemného místa. Snad jste pro….

„Máte-li s nějakou technikou problém, zkuste partnera vzít do sprchy, pořádně ho umyjte a navoňte. Obvykle to pomáhá. Pak už vám stačí jen nadšení. Ono to totiž funguje tak, že i když nemáte vybroušený styl, stejně svému muži uděláte radost. Už jen to, že chcete zkoušet nové věci, ho těší,“ uzavírá Sean Jameson. Tak koulujte…

Jak to v milostném životě máte právě vy? Víc dostáváte, nebo berete?

Načítám