Hlavní obsah

Úspěšná blogerka Alex: Dokonalé linky neumím

Foto: Tomáš Snop

Foto: Tomáš Snop

Reklama

Aktualizováno

Alexandra Sedláčková je čtyřiadvacetiletá vysokoškolačka z Prahy. Kromě toho je ale také jednou z nejznámějších českých instragramerek a influencerek. Přestože je v českém instagramovém a blogovém světě poměrně krátkou dobu, stihla už vyhrát nejednu cenu.

Článek

Alex je nadějnou blogerkou i fotografkou a za odvahu sdílet své názory a pohled na život už získala v anketě Czech Blog Awards rovnou dvě různá ocenění: v roce 2016 obsadila třetí místo v kategorii Cosmo objev, o rok později třetí příčku zopakovala v kategorii Fashion Blogerka roku.

Práce instagramera spočívá převážně ve sdílení inspirativních fotografií. Ať už jde o cestování, hudbu, sport, nebo třeba módu – na sociálních sítích se dá podělit prakticky o cokoliv. Zdaleka ne každý však dokáže svými příběhy upoutat stovky, ba dokonce tisíce lidí. A právě to se Alex podařilo – a za pouhé dva roky!

Snaží se inspirovat mladé

Alexandra miluje cestování, jídlo, módu a kosmetiku. Také ráda vaří a podle svých slov „sem tam něco vyrobí“. To všechno na svém blogu i Instagramu prezentuje a snaží se být inspirací pro mladé lidi. Rozdává nápady na výlety, zajímavé věci, místa i oblečení. Svými originálními fotkami a častými výlety do ciziny zaujala Alex už více než 56 tisíc lidí – právě tolik followerů na svém instagramovém kontě zrovna v tuto chvíli má.

Někteří fanoušci a sledující jsou určitě také zvědaví, jak vypadá a žije přítelkyně známého českého rapera a producenta Paulieho Garanda (30). Právě ten totiž vystupoval na festivalu Benátská noc, kde jsme byli i my. A Alex ho – jako správná přítelkyně – samozřejmě přijela podpořit. Když si během horkého dne přišla do naší chill-out lounge zóny nechat osvěžit make-up, odchytili jsme ji pro vás na krátký rozhovor.

Foto: Tomáš Snop

Alex zavítala i do naší chill-out lounge zóny Proženy.czFoto: Tomáš Snop

Alex, co Vás napadne, když se řekne…

Sama…

… si nedokážu namalovat dokonalou oční linku a obdivuji všechny, které to zvládnou!

Nic…

… není nemožné. Tak zní moje oblíbené motto.

Vždycky…

… si zabalím na cestu nesmyslné množství kosmetiky. Přítel je z toho pokaždé na nervy, protože se mu do kufru nevejdou jeho věci a já se mu snažím marně vysvětlit, že to všechno nutně potřebuji!

Foto: Tomáš Snop

Alex si nechává osvěžit festivalový makeup u vizážistky Urban DecayFoto: Tomáš Snop

Všechno…

... „Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce“ je moje nejoblíbenější kniha.

Každý…

… svého štěstí strůjce. Snažím se na vše nahlížet pozitivně a mít radost z maličkostí a tento optimistický postoj předávám i na sociálních sítích a blogu.

Všude…

… dobře, doma nejlíp. I když miluji cestování a mám radost, že právě blogování mi jej umožňuje, vždy se ráda vracím do Prahy a vím, že tohle je město, ve kterém chci žít.

Sledujete Alex na Instagramu? Obohacuje vás sdílení na sociálních sítích?

Reklama

Načítám