Hlavní obsah

Úžasná genitální masáž ženského klína 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Do erotických hrátek zařaďte masáž lůnaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

1. díl - Pomazlení s klitorisem, jemné tahání za stydké pysky, rej prstů ve vagině a poznávání jednoho z divů světa - to je genitální masáž určená ženám. Jak něžně obkroužit cervix, kterým místům se věnovat, a kdy tlačit dlaní na bříško? Pokud nás nečteš, nevíš...

Článek

Masáž je úžasná věc. Buď je naprosto nevinná, nebo se za ní skrývají erotické úmysly. Je zajímavé, kolik „zdravotních" výpomocí začne u rozmasírování krku a skončí mezi stehny. Dnes tam ale rovnou skočme taky a objasněme, v čem se skrývá kouzlo masáže ženských pohlavních orgánů, které jsou příslibem nevšedních a příjemných zážitků. Nejdůležitější, co k ní potřebujete, je partner toužící se to naučit. Takže kde by měl začít?

Erotická smršť mezi stehny

Masáž ženského lůna je pořád jenom masáž, žádná honba za orgasmem. To, co se při ní naučí, může miláček - partner či partnerka zužitkovat při pozdějších erotických hrátkách, ale ať to, proboha, hned zkraje nemíchá dohromady. Váš společný způsob masážního mazlení se odkoukat nedá, to hlásíme dopředu, je třeba bádat jednotlivě a nešmírovat drahou polovičku při masturbaci - to je fotbal na úplně jiném hřišti. Vhodnou pozicí se rozumí poklek či posazení se mezi ženinými stehny tváří k vulvě - eventuálně pohodlné přilehnutí vedle milenky. (Starý vtip praví, že muži by vůbec měli směřovat svá slova do klína, neboť tak mluví přímo k věci.)

Co říci dál? Že mazat, mazat a mazat! Jelikož genitální masáž je opravdu odlišná od běžných erotických praktik, žádá si i trochu jiný přístup. Opravdovou nutností je použití lubrikantu nebo masážního oleje. Velmi častým a oblíbeným způsobem je nakapání mazlaviny do dlaně. Jak se postupně olejíček přes prsty rozlévá, přechází do těch správných míst. A teď už dost teorie, přejděme k praxi.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nechte partnera zmapovat váš klínFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nařiďte si hodiny

Když už se tedy miláček rukou přibližuje k vaší svatyni, měl by si začít - pro lepší orientaci - představovat hodiny, takové ty klasické o dvou ručičkách. Vaginu si tak po jednotlivých úsecích zmapuje, a dle vašich reakcí bude vědět o příjemných místech. Takže nechť si přilípne na váš poštěváček fantaskní ciferník a jeden prst položí na dvanáctku. Jemný stisk a pohyby, no jasně. Hezky rytmicky a příjemně zhruba tak dvě, tři minutky, ale jestliže váš partner „kápne" na místo, které vás bude činit šťastnou, ať zatáhne za ruční brzdu a zdrží se. Přijít to může v jednu, ve dvě, ve tři hodiny... S tím souvisí i vaše souhra, spolupráce, jež se od vás samozřejmě očekává. „Přitlač, vrať se zpátky na druhou hodinu, půl třetí taky nebylo špatné..." Jestli vám to nejde ústně, domluvte si jiný signál - např. stisknutí ruky.

Nezapomeňte, že to, co se děje vevnitř, je vaše soukromá party, na kterou on sice má lístky do první řady, ale pořád se nedostane do zákulisí. Tak ho nenechte tápat... (Ještě štěstí, že v tomhle případě existuje pouze jedno časové pásmo kdekoliv po světě.)

Proč se věnovat oblasti okolo močové trubice, co si zaslouží malé i velké stydké pysky, jak se chovat u vstupu do vulvy a na kolika hodinách objevit slastné místo? Pokračování lekce ženského blaha již zítra na ProŽeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám