Hlavní obsah

V hlavní roli: hloupá ženská

Foto: mtv.com

Paris Hilton na svém trůnuFoto: mtv.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý z nás touží o prázdninách alespoň na chvíli vypnout a nevnímat okolí. Takový únik před okolním světem může vypadat například tak, že se pohodlně usadíte na pohovku a vezmete do rukou televizní ovladač. No, a pak přepnete náhodou na zahraniční program a ozve se rána – jak vám úžasem spadne čelist…

Článek

Onehdy jsem si říkala, že snad už nemůže existovat pořad, ve kterém by hlavní aktéři ze sebe dělali větší šašky než ve VyVolených či Big Brotherovi. Jak hluboce jsem se mýlila! Abych vám dokázala, jak daleko dokážou zahraniční televize zajít, vybrala jsem tři pořady americké MTV, ve kterých jsou ženy ochotny udělat prakticky cokoliv téměř za nic. A pozor, je to jen pro silné žaludky!

Nejdřív matka, potom Katka

Začněme přece jen trochu mírněji. První pořad, který opravdu stojí za zmínku, se jmenuje Date My Mum. Jak už anglický název napovídá, v pořadu se randí a vše se tak nějak točí okolo matek. Okamžitě zapomeňte na klasické schůzky, kdy si chlapec vybere z několika dívek tu nej! To by bylo moc snadné. Osudový princ se setká nejprve s matkami tří různých dívek a s každou stráví netradiční odpoledne (např. hodina zpěvu, lukostřelba, piknik), během kterého nápadník vyzvídá co nejvíce informací o potenciální partnerce. Osobně poznat však může nakonec jen jednu dívku!

Foto: mtv.com

Bret Michaels si hledá nevěstuFoto: mtv.com

Rockerku chci za ženu!

Zpěvák kapely Poison Bret Michaels je sám. Proč tedy do svého soukromého života nepřizvat televizní kamery, aby přihlížely tomu, jak si hledá svou novou životní partnerku? Vybírá si hned z dvanácti dívek, které pro jeho přízeň a srdce udělají cokoliv. Každý den dívky navzájem soupeří v různých minisoutěžích (fotbal v blátě, sestavování motorky, nejlepší peep-show). Výhra v minisoutěži znamená další příležitost být s Bretem o samotě a ukázat mu, že ona je ta pravá. Kupodivu jednotlivým soutěžícím nevadí, když se Bret postupně vášnivě políbí se všemi soutěžícími. Patrně vyhraje ta nejotrlejší, která svolí ke všemu…

Foto: mtv.com

Paris hledá skutečnou kamarádkuFoto: mtv.com

Konkurz na nejlepší přítelkyni

Přiznám se, nad pořadem Best Friend Forever mi zůstává rozum stát. Hvězdička Paris Hilton, hlavní žena tohoto televizního počinu, si pro sebe vybírá tu nejlepší kamarádku. Kandidátky sezve do domu a každý den je testuje. Na pomoc si vždy přivolá některého ze svých kamarádů. A co by podle Paris měla její nová nejlepší kamarádka zvládat? Tak především by měla plně chápat, že „Paris Hilton“ je světová značka, kterou bude společně s ní reprezentovat. V testovacích kolech musely dívky např. vymyslet a sehrát reklamu na punčocháče značky Paris Hilton nebo vyznáním dokázat, že o přátelství s Paris skutečně stojí. Na konci každého dílu samozřejmě nechybí nervy drásající vyřazování, kdy Paris, usazená na svém trůnu, vyhodí ze soutěže vždy jednu z dívek.

Tak to vidíte, to na našich českých televizích ještě není! Chybí vám to? Dokážete si představit, že byste o srdce nějakého českého zpěváka bojovaly proti deseti dalším dívkám? Byly byste ochotné jít na rande místo svých dcer a okouzlit tak potenciálního zetě místo dcery? Účastnily byste se reality show jen proto, abyste se staly kamarádkou někoho slavného? Místa na vaše názory je v diskusi pod článkem spousta! Opravdu se těším na vaše reakce!

Související témata:

Načítám