Hlavní obsah

Vajíčková pomazánka s hořčicí a rukolou

Hodnocení:
(86)
Foto: Mona Martinů
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
neuvedeno
Náročnost
nízká

Jak naložit s koledou? Tou nejchutnější variantou jsou rozhodně pomazánky! Že vás ty, které děláte každý rok, tak trochu přestaly bavit? Máme pro vás tip na skvělou vajíčkovou pomazánku s hořčicí a rukolou!

Ingredience pro:
4 porce
  • pepř
  • sůl
  • 1 kapka olivového oleje
  • 1 hrst rukoly
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 4 vejce natvrdo
Článek

Postup

Krok 1: Vařená vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky, dochuťte je hořčicí, solí, pepřem i olejem.

Krok 2: Pak přidejte majonézu, rukolu, vše promíchejte a můžete mazat na pečivo.

Pokaždé, když vaříte vejce, si nejste jisti, jak dlouho je tam máte nechat? Podívejte do článku Natvrdo, naměkko i nahniličko aneb Jak správně vařit vejce? Plus fígl, aby neprasklo!

ynezorPumanzeSaNyknalC
23. 4. 2014

Reklama

Sdílejte článek