Hlavní obsah

Valentýn? Dokonalé rty a dárek snů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po sexy rtech nejen na Valentýna? Víme, jak na to! Když se to umí, kyselina hyaluronová vymodeluje plný tvar rtů, pozvedne koutky a dokáže toho mnohem víc. Nyní navíc za skvělou cenu.

Článek

Tohle do svého valentýnského rande ještě určitě stihnete. Objednejte se na dermatologii Asklepionu – Kliniky a institutu estetické medicíny do Valentýna, tedy do 14. února a zajistěte si termín ošetření kdykoli do 31. března. Díky tomu získáte na výplně rtů značek Restylane a Emervel v Asklepionu speciální valentýnskou slevu 20 %.

Rty, o jakých sníte

Dermatologové kliniky Asklepion patří k nejzkušenějším v Evropě a pro úpravu tvaru rtů používají nejkvalitnější vstřebatelné materiály na bázi kyseliny hyaluronové a nejmodernější postupy. Díky tomu umí splnit téměř jakékoli přání o zlepšení tvaru rtů.

Někomu vyhovuje pouze drobná korekce v podobě pozvednutí koutků, někdo si přeje doplnění objemu tak, aby rty získaly přirozeně plný sexy tvar a jiný má rád výrazné rty, které jsou tolik trendy nejen na Valentýna. Pokud je dermatolog zkušený a ví, jaký materiál a jakou techniku použít, je výsledek vždy perfektní.

Darujte krásné rty

Darujte své lásce voucher do Asklepionu

Aby bylo v nejromantičtější den v roce vše dokonalé, je důležité potěšit lásku vhodným dárkem. V Asklepionu již tradičně nakupují před Valentýnem ženy i muži pro své partnery dárkové vouchery na ošetření. Můžete objednat dárkový voucher nejen na zvětšení rtů, ale třeba na vyhlazení vrásek výplněmi či botulotoxinem, hloubkovou hydrataci, omlazení laserem nebo epilaci, zvětšení prsou, liposukci, bělení zubů nebo třeba odstranění chrápání. Záleží jen na tom, co vaši lásku potěší.

Reklama

Související témata:

Načítám