Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne: Proměnili jsme kolegyně

Foto: Marie Bartošová

Double proměnou prošly kolegyně Míša a HelenaFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obě mají dvě děti, obě pracují v kojeneckém ústavu a… obě touží po proměně! Péče kadeřnic, vizážistek a stylistky si tentokrát užívaly kolegyně Míša a Helena. V závěru dne je stěží poznáte!

Článek

Kolegyně a kamarádky v jedné osobě. Seznamte se s pětatřicetiletou Míšou (blondýnka) a sedmatřicetiletou Helenou, které spolu už šest let pracují v mosteckém kojeneckém ústavu. Dobře se doplňují i v případě vlastních dětí, zatímco Míša má dva syny, Helena má dvě téměř stejně staré dcery.

Přihlášku do proměny poslala Míša: „Věřím, že nás změna vzhledu i nové zážitky tak trochu proberou a omladí, " napsala nám. A žádné opatrné zastřižení konečků se rozhodně nekonalo. Zatímco s barvami se kadeřnice držely při zemi, stříhalo se poměrně radikálně. Na jedničku se vydařilo i líčení od profesionálních vizážistek. Pomyslnou třešničkou na dortu byl styling, který tradičně završil celou proměnu. Jste zvědavé na to, jak to Míše a Heleně seklo? Podívejte se samy!

Chcete se i vy zúčastnit proměny ve dvou? Máte možnost! Stačí, když napíšete na e-mail jana@prozeny.cz a připojíte aktuální fotky a telefonní číslo. Budeme se těšit!

Vlasy: Barbora Lapáčková a Markéta Holcátová, pražský salon Filip Gregor Hair Design. Vizáž: Lucie Uxová a Barbora Mlezivová (MA-DA Makeup Network). Styling: Hana Rabštejnková (BACKSTAGE, škola stylu)

Související témata:

Načítám