Hlavní obsah

Velká proměna čtenářky: Z blondýnky je brunetka!

Foto: Mia Mirrelli

Nikola a její radikální proměnaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Půvabná blondýnka, která chce úplně jinou barvu vlasů? Tak to je výzva pro naši další proměnu s módní značkou Halens! Nikola se na tuto razantní změnu moc těšila. A jak to dopadlo? Posuďte samy!

Článek

Mladičká blondýnka Nikola k nám do redakce přijela z Pardubic a sama prý byla na proměnu v party stylu předem velmi zvědavá, i když na ní byla pochopitelně patrná i určitá plachost a nervozita. Na otázku, co si od své výhry slibuje, odpověděla s úsměvem a jednoduše: změnu. A té se také dočkala!

Také vás zajímá, jak se z blonďaté Nikoly stala brunetka? Podívejte se na naše video!

Ze světlé blondýnky do červenohnědé? To je rozdíl!

„Vlasy si barvím asi od třinácti let neustále na blond, a jak je patrné na první pohled, jsou velmi poničené – suché, lámavé, s roztřepenými konečky… potřebuji s nimi něco udělat,“ postěžovala si Nikola. A naštěstí na správném místě, v prestižním kadeřnickém studiu Portrait by Michal Zapoměl, kde se jí ujala zkušená kadeřnice Tatiana.

Vlasům se dostalo speciálního vyživujícího regeneračního zábalu a následně přišla i slíbená změna barvy. Nebylo to ale jen tak! Ten správný odstín se totiž vybíral celou hodinu. Nakonec vlasy dostaly hnědý odstín s červenými odlesky.

Foto: Mia Mirrelli

Probíhal pečlivý výběr barvyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A jde se barvit!Foto: Mia Mirrelli

Změna byla opravdu zásadní, nicméně Nikolčin jemný obličej díky kontrastu s tmavějším ohraničením velmi vynikl. Tmavé vlasy mohou hodně pomoci mladým dívkám, které se ještě nemusejí bát toho, že právě zvýrazněním obličeje vyniknou mimické vrásky. Navíc – hnědočervený rozverný odstín s originálním účesem je přece na party to pravé!

Foto: Mia Mirrelli

A jsme v polovině!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A propracovaný účes na party je hotovFoto: Mia Mirrelli

Trochu odvazu, vždyť se jde na party!

Vizážista Rudy ocenil zelený odstín čtenářčiných očí a přesně v duchu diskotékové kultury je ještě více „vytáhl na světlo“ výraznými zelenými stíny. Zbytek obličeje jen jemně podbarvil tvářenkou a světlou rtěnkou. A už mohlo začít převlékání! Komu by se nelíbilo zahrát si na chvilku scénu jako z Pretty Woman?

Nikola nám prozradila, že chodí většinou v delších tričkách a legínách a před vysokými společenskými botami preferuje nízké podpatky nebo rovnou podrážku. Stylistka tomu ale všemi třemi zkoušenými modely udělala radikální přítrž. Když proměna, tak přece proměna, ne?! Dlouhé štíhlé Nikoliny nohy je totiž hřích neobout do pěkných botek na vysokých podpatcích, které dokážou tuto úžasnou přednost postavy opravdu zdůraznit.

Foto: Mia Mirrelli

Odvážnější líčení k party patříFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Modré stíny ladily s Nikolinýma očimaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Ještě trochu zvýraznit oči...Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

...a může se vyrazit do ateliéruFoto: Mia Mirrelli

Klasiku oživí blýskavá sklíčka

Stylistka Janka vybrala jako první outfit klasiku, kterou z večírků patrně všechny znáte – dlouhé džíny a pohodlný jednobarevný top. Tato osvědčená letní kombinace je ideální pro běžné denní nošení, na večírek je vhodné ji osvěžit extravagantnějšími botami nebo třeba výraznými doplňky.

Foto: Mia Mirrelli

Večírková klasikaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Outfit oživila výrazná kabelkaFoto: Mia Mirrelli

Z Olympu rovnou na drink!

Antický model, kombinace lososově růžových krátkých šatů s výrazným páskem a páskovými botami dokonale doplňujícími celkovou jednotnou formu outfitu, Nikole mimořádně slušel – vždyť se jí také nejvíc líbil a šaty si na závěr odnesla s sebou domů!

Foto: Mia Mirrelli

Antická bohyně v akciFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Šaty si Nikola odnesla domůFoto: Mia Mirrelli

Mami! Vážně jsem to já!

Na třetím modelu je proměna nejpatrnější. Tmavovlasá Nikola si totiž nyní může víc vyhrát s různými image, s čímž měla jako blondýnka jistě větší potíž. A stylistka si s ní se třetím modelem zahrála na tvrdší notu. Proč se trochu neodvázat a nezkusit přijít na mejdan jako pankerka? Na dlouhé nohy naší dnešní módní hvězdě natáhla černé punčochy a nazula černé lodičky, zbytek zajistily zajímavé ultra mini šaty, jejichž „sukně“ je nesymetricky střižena a proložena různě klikatými zipy. Výsledek byl dokonalý!

Foto: Mia Mirrelli

Proměna v neodolatelnou kočku!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Jak se vám Nikola líbí?Foto: Mia Mirrelli

A co vy? Vybraly byste si z těchto modelů? Který se vám nejvíc líbí? A propos už jste viděly Květinovou proměnu čtenářky Martiny?

Více módy najdete na www.halens.cz!

Reklama

Načítám