Hlavní obsah

Velké odhalení po letech: Celebrity a jejich tajné děti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Dlouho žili v blažené nevědomosti. Teprve po letech se dozvěděli, že někde venku běhá jejich syn nebo dcera, o kterých neměli ani tušení. Kteří slavní muži museli dohánět otcovské povinnosti s velkým zpožděním?

Článek

Celebrity mužského pohlaví mají zkušenosti spíše s tím, že je ženy s vidinou peněz neprávem obviňují, že s nimi mají dítě. Potom přicházejí na scénu testy otcovství, které tvrzení buď vyvrátí, nebo potvrdí. Některé ženy si ovšem nechávají jméno otce svých dětí pro sebe i několik let. Kterým slavným mužům milenky zatajily, že jsou otci? A kdo tomu nevěřil?

Steven Tyler (71)

Jedenasedmdesátiletý rocker a frontman skupiny Aerosmith má za sebou bouřlivou minulost. Drogy a alkohol u něj byly na denním pořádku. V knize svých pamětí dokonce přiznal, že ho tyto kratochvíle vyšly na více než 300 milionů korun.

Stranou se nedržel ani v případě žen. S modelkou Bebe Buell (66) zplodil, aniž by o tom věděl, v roce 1977 dceru Liv (42), která je dnes slavnou herečkou. Matka jí ovšem chtěla uchránit před Stevenovou drogovou závislostí, a tak dceři neprozradila, kdo je její otec. Setkali se až v roce 1988, kdy šla Bebe Buell s pravdou ven. Teď mají Liv se Stevenem velmi hezký vztah a vynahrazují si, co zameškali.

Foto: Profimedia.cz

Liv Tyler a Steven Tyler – dcera s otcem trochu se zpožděním v DisneylanduFoto: Profimedia.cz

Chuck Norris (79)

Ani hvězda akčních filmů Chuck Norris nebyl žádný svatoušek. Během manželství s Dianne Holechek (77), se kterou měl dvě děti, stihl i bokovku. Výsledkem jeho nemanželského poměru je dcera Dina (55), která se narodila v roce 1964.

Otec a dcera o sobě dlouho nevěděli. Dina se o Norrisovi dozvěděla až ve svých šestnácti letech, kdy matku přesvědčila, aby jí prozradila, kdo je její biologický otec. Poprvé se setkali až o deset let později, podle Norrise to bylo velmi emotivní a svou dceru přijal do rodiny více než vřele.

Foto: Profimedia.cz

Chuck Norris se s nemanželskou dcerou na veřejnosti moc neukazujeFoto: Profimedia.cz

Jan Kraus (65)

O následku svého dávného pobytu v městě Rumburk se Jan Kraus dozvěděl až s téměř třicetiletým zpožděním. Teprve tehdy se mu totiž ozval Marek Blažek (43) s tím, že by mohl být jeho syn.

Testy DNA prokázaly, že je to skutečně tak. I bez nich je ovšem podoba zcela jasně patrná. Svého nalezeného syna si Kraus pozval i do vlastní talkshow. Dobré vztahy má Marek Blažek nejen s otcem, ale také se svými třemi bratry. S těmi krátce po prvním setkání dokonce vyrazil na večírek.

Foto: Profimedia.cz

Jan Kraus svého nalezeného syna bez problémů přijalFoto: Profimedia.cz

Clint Eastwood (89)

Herec, režisér a producent Clint Eastwood prožil velmi plodný život. S šesti ženami má celkem osm dětí. O jednom ze svých dětí, o dceři Laurie, ale neměl třicet let ani tušení. Zplozena byla během krátkého románku a její matka ji dala hned po narození k adopci.

Ovšem Laurie Murray (65) začala později pátrat po svých biologických rodičích, až se přibližně před třiceti lety dopátrala až ke slavnému režisérovi. Ten ji přijal za svou a pravidelně se vídají.

Foto: Profimedia.cz

Clint Eastwood přijal dospělou dceru za svou a pravidelně se vídajíFoto: Profimedia.cz

Gavin Rossdale (53)

Gavin Rossdale, zpěvák a bývalý manžel zpěvačky Gwen Stefani (49), má celkem čtyři děti. Tedy pokud se někde neobjeví ještě nějaké další. Že je otcem modelky Daisy Lowe (30), se přišlo díky testům otcovství v roce 2004. Tehdy o ně požádala sama  čtrnáctiletá Daisy, znepokojilo ji totiž, že její matka ani domnělý otec nemají stejnou krevní skupinu jako ona.

Rossdale měl krátký vztah s Daisinou matkou, módní návrhářkou Pearlou Lowe (49). Bizarní je, že zpěvák šel Daisy za kmotra, aniž by tušil, že je to jeho dcera (po rozchodu totiž zůstali s Pearl přáteli). Když vyšla pravda najevo, Rossdale se s návrhářkou kamarádit přestal. S dcerou se mu ale postupně podařilo vybudovat vztah.

Foto: Profimedia.cz

Gavin Rossdale se náhle stal z kmotra otcemFoto: Profimedia.cz

Steve Jobs (†56)

V případě Steva Jobse byla situace trochu odlišná. O své prvorozené dceři věděl od té chvíle, kdy spatřila světlo světa, ale byl skálopevně přesvědčený o tom, že není jeho. Domníval se totiž, že je neplodný, a první dva roky života Lisy Brennan-Jobs (41) se choval, jako kdyby žádnou dceru neměl.

Dokonce se soudil, jenže testy otcovství ukázaly 94,4% shodu. Jobs se tedy začal starat, ale podle Lisy byl jejich vztah už navždy poznamenaný. Poslední, co jí měl otec před smrtí říct, je prý věta: „Smrdíš jako záchod.“

Foto: Profimedia.cz

Steve Jobs neměl s dcerou dobrý vztahFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám