Hlavní obsah

Velký letní horoskop: Co vás čeká v lásce?

Foto: thinkstock

Co vám podle horoskopu přinese letošní léto?Foto: thinkstock

Reklama

Na co se letos v létě můžete těšit na poli lásky? Horoskop vám poodhalí roušku sladkého tajemství. Sestavila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová!

Článek

Léto je vždycky čas, kdy si chcete odpočinout, bavit se, užívat si života plnými doušky. Při nočních toulkách přírodou byste se ale měly občas podívat na oblohu na hvězdy. Zejména 12. srpna zvedněte pohled k noční obloze, kde byste při trošce štěstí měly zahlédnout meteorický roj Perseidy.

A když uvidíte padat hvězdu, něco si přejte. Třeba, aby se splnilo ve vašem horoskopu to pozitivní, a negativní se vám vyhnulo obloukem. A co vás v létě čeká na poli lásky?

Berani (21. 3.–20. 4.)

Jste-li nezadané a máte zájem o vztah, který vás nebude svazovat povinnostmi, chcete být nezávislé, tak dny až do poloviny srpna vám přivedou do života muže, vedle kterého si budete užívat radovánek, zábavy i vášnivých nocí, a to bez jakýchkoli závazků. Jenže posledních deset dnů v srpnu to jednomu z vás začne být málo, a bude mít snahu vztah posunout do vážnější roviny. Je jedno, zda vy nebo milenec například zatoužíte po společném bydlení nebo se rozhodnete představit se vzájemně rodičům. Jeden z vás začne být iniciativní, ten druhý zařadí zpátečku, a letní láska se rozplyne.

Býci (21. 4.–21. 5.)

Zadané si projdou malou zkouškou, zda byl váš výběr partnera správný. Víc než na romantiku a sex totiž vsadíte na rodinnou pospolitost, spolehlivost, a hlavně na klid. Máte-li doma nezkrotného bouřliváka, možná budete mít snahu svou drahou polovičku zkrotit, ale to by byla chyba. Pohodu by vystřídala dusná atmosféra, nevraživá nálada. Partner by se domů vracel stále později, a ve dnech okolo 28. srpna by vám mohl například krátkou esemeskou oznámit, že se již do vaší náruče nevrátí.

Foto: thinkstock

Vsaďte na pohodu a klid, zbytečně nevyhrocujte konfliktyFoto: thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zadané si na nezájem partnera v létě stěžovat nebudou. Možná té pozornosti na vás ale bude až příliš. Tak občas s kolegyněmi hned po práci vyrazíte za zábavou. Vy budete zářit, ponocování vám nijak neuškodí, což se nedá ale napsat o vaší drahé polovičce. Jednoho dne zjistíte, že vypadá jako troska, protože ho začne sžírat nejistota, žárlivost. Po 21. 8. vás samo Slunce přinutí věnovat se opět na plný úvazek rodině. A tak své drahé polovičce následnou péčí, skvělou kuchyní a svým způsobem obskakováním vše vynahradíte.

Raci (22. 6.–22. 7.)

Může se to stát a nemusí, ale váš letní horoskop naznačuje, že si zadané projdou zkouškou. Stanete se hlavní postavou milostného trojúhelníku, a tahle nová role se vám docela zalíbí. Budete tak fikané, že milenci o sobě nebudou vědět, každý z nich si bude vážit každé chvilky, kterou s vámi stráví. Nicméně tahle dvojí role vám přestane vyhovovat v posledních deseti dnech srpna. Výběr pro vás bude ale snadný. Dáte přednost muži, se kterým je legrace, máte společnou zálibu, a hlavně víte, že chce založit rodinu a bude dobrým tátou.

Lvi (23. 7.–22. 8.)

Ostřejší partnerské konflikty vás budou míjet skoro celé léto. Dny budete trávit pouze se svou drahou polovičkou, daleko od shonu, a hlavně od lidí. Budete si užívat vzájemné blízkosti, a k tomu nikoho třetího potřebovat nebudete. Na druhé straně ale vaše izolování se od okolí může v některých lidech vyvolat podezřívavost. Tak se nedivte, když o vás žárlivá sousedka začne roznášet po okolí, že jste nějací divní, protože máte v bytě pořád zatažené záclony. Kdyby věděla, kolik vášnivých a něžných erotických her se za nimi odehrává, možná by závistí vyskočila z kůže!

Panny (23. 8.–22. 9.)

V poslední dekádě července se vaším vztahem prožene větrná smršť. Necháte si totiž radit od druhých, partnera se na názor nezeptáte, což ho pořádně naštve. Na několik hodin, možná dnů, se vám ztratí z očí, a bude z toho menší veřejný skandál, protože jeho odchod bude pořádně hlučný. Z dlouhodobého hlediska to ale vašemu vztahu prospěje. Vycítíte totiž, že okolí čeká na další bouřku, ale tu radost jim s partnerem neuděláte. Chovat se k sobě budete nejen doma, ale i na veřejnosti s láskou a hlavně s úctou, a všem nepřejícným lidem vypálíte rybník.

Foto: thinkstock

Když se budete hádat, bude mít vaše okolí téma k drbům!Foto: thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Křídla nezadaným propůjčí Venuše, která bude ve vašem znamení od 22. 7. do 16. 8. V těchto dnech dostanete reálnou šanci navázat vztah, který v dalších měsících bude stále sílit, a nelze vyloučit, že Silvestra již budete trávit ve společném bytě! Naopak v dlouhodobých vztazích byste se měly mít na pozoru. Prospěje vám zdrženlivost, protože milostná avantýra vám nic dobrého nepřinese. Partnera totiž začnete porovnávat s milencem, jenže váš úhel pohledu nebude objektivní. Posledních deset dnů srpna dokážete trvalý vztah ukončit z minuty na minutu, jenže tím přijdete o přátele, přízeň rodiny, a nakonec i o milence, protože to bude přelétavý motýl!

Štíři (24. 10.–22. 11.)

Pro vás nachystal letní horoskop malou past. Okolo 26. 7. se totiž mnohé zamilujete až po uši, a je jedno, zda jste zadané či nezadané. Partner bude okouzlující, něžný, skvělý v posteli, ale během několika dnů zjistíte, že je to lhář, intrikán, fabulátor. Nejvíc vás bude štvát, že se ozve obvykle v divnou noční hodinu, a vy si uvědomíte, jak je ponižující scházet se potajmu, a ještě k tomu v bytě, jehož majitele neznáte. Velmi brzo vystřízlivíte, ale od nevyhovujícího vztahu se vám podaří odstřihnout až v poslední dekádě srpna.

Střelci (23. 11.–21. 12.)

Možná občas partnera napadne, že ho z vás snad trefí šlak. Střídat se vám totiž bude nálada jako na běžícím pásu, od vášně až po hysterii. Snažte se negativní emoce ovládat, protože Velký vodní trigon vám umožní konečně poznat, co je myšleno pod pojmem rodinné štěstí, a jak chutná „Sex v rajské zahradě"! Pokud žijete ve vztahu na psí knížku, není vyloučeno, že vám partner nabídne společné bydlení, založení rodiny. To s vámi mírně zacvičí, protože by to znamenalo konec nočních mejdanů. Nicméně si odpověď pořádně rozmyslete, protože trpělivost partnera není neomezená!

Kozorozi (22.12.–20. 1.)

O tom, že život není procházka růžovým sadem, vás přesvědčí partner. Bude se snažit před vámi zatajit problémy, jenže ty narostou do obřích rozměrů a atmosféra mezi vámi začne připomínat minové pole. Možná totiž zjistíte, že partner vede dvojí život, nelze vyloučit ani nevěru. Místo výčitek se ho snažte vyslechnout. Jen tak se totiž dozvíte, že ho zrada upřímně mrzí, a moc dobře ví, že to byla fatální chyba. Začít ve vztahu od znova dokážete, stejně tak zapomenout na staré křivdy. A o to se snažte, protože se sice budete tvářit, že je vám lhostejný, jenže při pomyšlení, že byste se měli rozejít, vás popadne stesk, deprese, prostě si bez něj svůj život nedokážete představit.

Foto: thinkstock

Někdo možná bude muset řešit problémy s nevěrouFoto: thinkstock

Vodnáři (21. 1.–20. 2.)

Po rodině zatouží ty z vás, které žijí ve vztahu na divoko, a je možné, že než se dny přehoupnou do srpna, na prstu budete mít zásnubní prstýnek. Malé varování má ale letní horoskop pro nezadané. O vztazích na dálku se toho dočtete hodně. Tak si takové dobrodružství odpusťte, a během dovolené mějte své hormony pod kontrolou. Používejte rozum, na emoce nehleďte! Po návratu domů vás totiž pomalu ale jistě začne opouštět nadšení, z věčných telefonátů budete unavené, možná se finančně zruinujete, až nakonec jednoho dne zjistíte, že milenec má hluchý telefon, a tímto jednoduchým tahem vám dá najevo, že o další telefonáty už nemá zájem.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Do života se vám může vrátit jeden muž z minulosti. Uvidíte ale úplně jiného chlapíka, vtipného, sebevědomého, s živočišným sex-appealem. Tomu odolat bude problém, protože navíc bude galantní, a když se dozvíte, že touží po rodině, to pro některé z vás bude pořádná výzva. Možná to pojmete jako ve filmu. Jeden den se zamilujete, druhý den budete spřádat v posteli plány do budoucnosti a třetí den bez rozmyšlení zajdete na úřad a necháte se oddat. Přesně jako v Las Vegas! Nicméně, i když to bude unáhlené, horoskop naznačuje, že to mezi vámi bude klapat, pouze budete čas od času potřebovat, aby vás někdo z přátel vrátil do reality, protože oba budete snílci!

Ať se vám splní to lepší!

Reklama

Načítám