Hlavní obsah

Veronika (35) shodila 15 kilo za 5 měsíců! Jak to dokázala?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veronika (35) se nemohla zbavit kil, která nabrala v těhotenství. Nechtěla se ale omezovat v tom, v jakou hodinu bude smět jíst, co jí, ani si vážit gramáž surovin. Rozhodla se proto vyzkoušet populární nízkosacharidové stravování. Výsledek se dostavil. Do půl roku dosáhla své vysněné váhy.

Článek

Jak zhubnout bez toho, abyste si museli hlídat čas nebo přesně vážit, co čeho smíte sníst? Nízkosacharidová dieta slibuje rychlé výsledky téměř bez námahy. Celé kouzlo tkví v tom, že musíte vysadit všechny sacharidy. Na druhou stranu můžete sníst třeba kilo slaniny. Jak takový jídelníček funguje? To můžete posoudit na proměně paní Veroniky.

Přestože tenhle systém nemusí každému vyhovovat, má mnoho zastánců. Nízkosacharidová dieta je v poslední době dost populární. Získala si i sympatickou maminku dvou dětí, která se potřebovala zbavit poporodních kil. Posuďte sami, jak se jí to povedlo!

A víte, jak zhubnout posledních pět kil do vysněné váhy,  která jdou dolů tak těžko? 

Načítám