Hlavní obsah

Věty, kterým byste se i vy měli při sexu vyhnout

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

To, že spolu mají partneři a milenci hlavně mluvit, patří k zásadám spokojeného života číslo jedna. Jenže někdy jsou slova skutečně zbytečná. Zejména v situaci, kdy jste nazí a milujete se. Které věty zraňují stejně jako dýka v zádech?

Článek

Intimní chvíle může pokazit několik věcí a příliš ostrý jazyk je jednou z nich. „Ne, nemusíte být při sexu upřímní,“ vzkazuje britská sexpertka Tracey Cox. Užíváte si s novým partnerem nebo máte dlouhodobý vztah? Je to jedno, na tyhle hlášky není nikdo zvědavý!

Ó můj bože! Přidej, Tomáši!

Není nic špatného na tom, když partnera nasměrujete k účinnější stimulaci klitorisu nebo rychlejšímu milostnému tempu. Pokud se však nejmenuje Tomáš, ale Petr, trapas je na světě. Dávejte si na to pozor!

„Osmdesát procent lidí při sexu s partnerem myslí na někoho jiného, což však není na škodu. Mít v hlavě podobně rozehranou fantazii je normální. Vlastně to patří ke způsobům, jak si zpestřit sex s někým, s kým jste spali mnohokrát,“ podotýká Tracey Cox. Ovšem nahlas ani muk!

Můj bývalý to miloval

Koho zajímá, co se líbilo vašemu ex? Pravděpodobně měl úplně jiný sexuální vkus. A i kdyby to tak nebylo, v posteli by se otevřeně porovnávat nemělo. Současnému milenci to pak vrtá v hlavě a s největší pravděpodobností dojde k závěru, že minulost ještě není za vámi.

Podobně to funguje i tehdy, když provádíte orální sex, dvakrát ho nepříjemně kousnete a pronesete: „Ale nikdo si zatím nestěžoval, všem se to líbilo!“ Tak tohle je zlomyslný podvod, stejně jako nevěra bez sexu! 

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Teď tě kousnu do ucha, mého ex to vždy vzrušovaloFoto: nd3000, Shutterstock.com

Nepředstíráš?

Věc se má tak, že některé orgasmy jsou zřejmé, jiné ne. Konkrétně muži často tápou, neboť rozpoznat vyvrcholení na partnerce nemusí být snadné. Ovšem i někteří muži orgasmus předstírají. Máte na to upozorňovat? Vůbec ne. „Pokud hledáte ujištění, že se milenci sex líbil, jednoduše se ho na to zeptejte. Získáte-li podezření na předstírání vyvrcholení, dejte najevo, že orgasmus od milence neočekáváte pokaždé. Obvykle se dotyčný nebo dotyčná chytí na nos a v budoucnu již nemá potřebu kamuflovat,“ dál radí Tracey Cox. A co dalšího je tabu?

Vždycky jsem chtěla většího… 

Více než 90 procent mužů si dělá starosti s velikostí penisu, takže cokoli negativního na jeho adresu pronesete, to se odrazí na pánském sebevědomí i sexuálním výkonu. „Je podlé po nějakém čase vytasit, že vám vlastně partnerovy rozměry nevyhovují, protože vy sníte úplně o něčem jiném,“ apeluje sexpertka.

Už budeš?

Sex by měl být především zábavný, jenže když vás milenec honí, radost z něj určitě nemáte. Navíc, od kdy je milování o přesně stanovených časech? Orgasmus do tří minut? Zapomeňte, tohle nejsou závody.

Máš velký pupek a malé bicepsy

Tak jasně, partnerovi bylo 45 let a už dávno přišel o pekáč buchet na břiše. Má teď jiné starosti. Věnuje se kariéře nebo vašim společným dětem. Jestli se vám na jeho postavě něco nezdá, můžete mu to naznačit, ale rozhodně ne přímo při sexu. Ve chvíli, kdy je člověk nahý, a navíc se svým protějškem sdílí intimnosti, bývá velmi zranitelný. Řeči o pivním mozolu si tak nechte od cesty!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Vyjádřit se nelichotivě k partnerovu přirození je postelová smrtFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Nastav zadek, naplácám ti. A hned! 

Milenci obvykle vítají něžnější sexy dárky jako třeba nové spodní prádlo nebo erotická pomůcka. Nicméně na extrémnějších překvapeních by se pár měl dohodnout společně. Seřezat milence důtkami nemusí dopadnout k oboustrannému uspokojení. Z tohoto důvodu nákup bičíků či latexových masek nezařizujte na vlastní pěst. I protistrana k tomu má co říct! Šokem by mohla být i pozvánka na swingers party. A věcí, o kterých by si páry měly udělat jasno, je víc. 

Jsi úchyl!

Nemusíte souhlasit s návrhem na anální sex, skupinové hrátky nebo používání svorek na bradavky. To vás ale neopravňuje milence osočovat z toho, že je nějak divný nebo výstřední. Pamatujte, že to, co kdo upřednostňuje a má rád, je věcí individuálního vkusu. Dohodněte se na kompromisu a nechte brouka žít…

A jak je to s náhodným sexem? Při něm se ohledně upřímnosti sice můžete odvázat o něco víc, ale na druhou stranu má i své nevýhody. Jaké? 

Reklama

Načítám