Hlavní obsah

Viditelné známky potu jsou minulostí díky unikátním tričkům

Foto: CityZen® s.r.o.

Novinkou jsou dlouho očekávaná bílá trikaFoto: CityZen® s.r.o.

Pocení je přirozená součást našich životů, ale umí být i nepříjemné. Venku se otepluje, a tak se může snadno stát, že se skvrny od potu objeví v nejnevhodnější chvíli. Možností, jak se mimo domov s koláči poprat, není mnoho. Trika ryze české značky CityZen jich vás však navždy zbaví.

Článek

Pokoušet se pot zablokovat by ale bylo kontraproduktivní, protože pomáhá z těla odvádět odpadní látky a reguluje tělesnou teplotu. Při pocení se otevírají kožní póry, a tělo se tak zbavuje nečistot. Bez pocení by se organismus přehříval. Jedinou vhodnou cestou je tedy prát se až se samotnými projevy pocení. Známky pocení pomáhají potlačit antiperspiranty a správná hygiena, ale také vám doporučujeme zařadit do svého šatníku přírodní a prodyšné materiály, jako je bavlna. Při sportování můžete sáhnout i po funkčním prádle, které udržuje odpovídající tělesné klima a odvádí pot od pokožky pryč. Jak se ale s koláči poprat v běžném denním fungování? S řešením přišla až česká značka CityZen®. Ta vytvořila speciální technologii, díky které se stalo obyčejné bavlněné tričko hotovým zázrakem.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

Unikátní trika CityZen: Trik je v triku

S přelomovým patentovaným materiálem vstoupila na trh společnost CityZen®. Vyrábí oblečení ze 100% prémiové bavlny, s unikátní úpravou, díky které není na tričku vidět žádný pot. Ten neodvádí na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně. Tam ho rozprostře do velké plochy, a protože je materiál dokonale prodyšný, pot se velmi rychle odpaří. Zvnějšku není pot vůbec vidět a tělo zůstává v suchu. Zmenšuje se tak i prostor pro množení vlhkomilných bakterií, které jinak způsobují tělesný zápach. Kromě schopnosti maskovat pot mají trika CityZen i další užitečné vlastnosti: odolávají špíně a není potřeba je žehlit.

Foto: CityZen® s.r.o.

Unikátní technologie nepropustí žádnou tekutinuFoto: CityZen® s.r.o.

Trička obstála i v reálném životě. Nezradí vás při pohybových aktivitách, jako je běh, posilovna nebo kickbox, ale ani při řízení vyhřátého auta, pobytu v přeplněné místnosti s vydýchaným vzduchem nebo dobíhání pracovního jednání.

Foto: CityZen® s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen. Zleva Martin Burkoň, Pavel Hrstka, René NěmečekFoto: CityZen® s.r.o.

Bratři v triku

Firmu založili před třemi lety a záhy vyhráli prestižní ocenění Startup roku v soutěži začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy. Od té doby CityZen stále roste a úspěšně se rozvíjí.

V nabídce najdete pánská i dámská trika v několika barvách a luxusní pánské polokošile.

Načítám