Hlavní obsah

Všechno, jen ne nuda. Móda s potisky boduje!

Foto: Nikola Šrajerová

Výrazné potisky oživí váš šatník. Na vlastní kůži si je vyzkoušela naše čtenářka PavlaFoto: Nikola Šrajerová

Reklama

Proužky, květiny, šachovnice nebo čísla. Výčet jarních trendů by nebyl kompletní bez výrazných potisků. Sháníte oblečení, které bude všechno, jen ne nudné? Inspirujte se tipy naší stylistky!

Článek

Pokud máte solidní základ nadčasového oblečení, neotálejte a jděte do něj. Potištěné kousky oživí váš šatník a budou se snadno kombinovat s tím, co už doma máte. Pakliže vám nechybí odvaha a chuť experimentovat, můžete se vrhnout i do jejich mixování se vzory. Aktuálními trendy vás provede stylistka Nikol.

Šach mat!

S nošením šachovnicového motivu si na rozdíl od samotné hry nemusíte příliš lámat hlavu. Mikina, ze které vykukuje francouzský buldoček, nejlépe vynikne spolu s čistým kouskem. Třeba se světlými, plisovanými šortkami. Další potisk můžete přidat třeba na boty – co říkáte na módní „cvičkové“ slip-ony s tropickým motivem?

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: mikina (ASOS, 1078 Kč), košile (Stradivarius, 599 Kč), prsten (Six, 129 Kč), šortky (Promod, 749 Kč), boty (ASOS, 2311 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Ikonický motiv

Sportovní očíslovaná trika jsou zpátky v (módní) hře, tentokrát se ale často kombinují s jemným květinovým potiskem. Doplnit je můžete třeba sněhově bílými kalhotami. Stylistka zvolila širší střih a délku těsně pod kolena, právě tohle provedení je na jaře trendy. Pozor, podpatky jsou v tomto případně nutností.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: kalhoty (F&F, 529 Kč), triko (Lindex, 499 Kč), náhrdelník (Promod, 499 Kč), prsten (Six, 149 Kč), boty (Baťa, 1499 Kč), kabelka (Lindex, 999 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Sháníte očíslovaný top? A co říkáte na tuhle trojici?Foto: archiv firem

Dvojitý zásah

Máte při pohledu na proužkovaný model chuť šaty narovnat? Nedivíme se. Efekt šikmých pruhů je ještě umocněný asymetrickým střihem šatů. Vzoreček, tentokrát dokonale vyrovnaný, se opakuje na psaníčku.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: šaty (ASOS, 1540 Kč), boty (Zara, 1999 Kč), psaníčko (United Colors of Benetton, 899 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Květiny + proužky

Odvážnější variantou je spojení potisku se vzorem. Jednou z nejoblíbenějších dvojic jsou květiny a proužky. Jestli budou vertikální nebo horizontální, je jen na vás. Pokud se vám do divokých sestav nechce pouštět, noste oba kousky sólo.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: overal (Promod, 1399 Kč), sako (Vero Moda, 1149 Kč), psaníčko (Zara, 599 Kč), boty (Baťa, 2499 Kč), náhrdelník (Six, 169 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Tropický motiv, proužky nebo květiny. Sako s potiskem rozzáří i to nejjednodušší oblečeníFoto: archiv firem

Letní sestava

Mix květin a proužků můžete přenést i do odlehčené letní varianty. Triko s košilí je doplněné boyfriend šortkami, celek tím pádem nepůsobí tak výrazně jako v případě overalu s dlouhými nohavicemi. Pro letní dny je tahle sestava ideální!

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: triko (F&F, 329 Kč), šortky (Bershka, 799 Kč), košile (Promod, 999 Kč), boty (H&M, 999 Kč), kabelka (Lindex, 699 Kč), náušnice (H&M, 199 Kč), náramek (H&M, 349 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si nové trendy, líčení i roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám