Hlavní obsah

Všechny Trumpovy děti: Jak vypadají a co dělají?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět dětí se třemi manželkami. To je dosavadní bilance amerického prezidenta Donalda Trumpa (72). Jeho nejstaršího a nejmladšího potomka od sebe dělí přesně 28 let. Co dělají a jak žijí děti, které odmala vyrůstaly ve zlaté klícce?

Článek

Donald Trump je velký milovník žen. Tvrdí se, že mu jich postelí prošlo nepočítaně. Čas od času se navíc objeví nařčení ze sexuálního obtěžování nebo nevěry. Vzhledem k tomu je skoro kupodivu, že má současný prezident jen pět dětí a všechny se narodily do manželství. I když těžko říct, jestli někde neběhají ještě další Trumpové. Čemu se věnují Trumpovi potomci?

Nevěrník Donald junior

Z prvního manželství s Ivanou Trumpovou (69), rozenou Zelníčkovou, má nynější americký prezident děti hned tři: Donalda juniora (40), Ivanku (36) a Erika (34). Jak už to tak bývá, tatínkův majetek jim životní start hodně usnadnil. Všichni studovali na prestižních univerzitách a otcovy peníze jim pomohly v podnikání. Eric a Donald se starají o firmu Trump Organization a Ivanka měla vlastní módní kolekci.

Nejstarší Donald junior je podobně plodný jako otec. Se svou zatím ještě současnou manželkou Vanessou (40) zplodili během dvanácti let pět dětí. Poslední tři – Tristana (6), Spencera (5) a Chloe (4) – od sebe dělí jen rok. Pětici sourozenců doplňuje devítiletý Donald a jedenáctiletá Kai.

Foto: Profimedia.cz

Donald Trump junior se všemi svými dětmi. Zleva je Chloe (4), Spencer (5), Kai (11), Donald (9) a Tristan (6)Foto: Profimedia.cz

Chystá se ale rozvod – Vanessa a Donald v březnu oznámili rozchod. Nedlouho po vydání oficiálního prohlášení začal Donald znovu randit. O krizi středního věku, kdy si muži hledají o mnoho let mladší partnerky, ale v jeho případě nejde. Juniorovou novou přítelkyní je americká televizní moderátorka Kimberly Guilfoyle (49).

Hloupá blondýna?

Nejstarší dcerou amerického prezidenta je šestatřicetiletá Ivana, které nikdo neřekne jinak než Ivanka. Bývalá modelka donedávna provozovala svou vlastní módní značku, ale rozhodla se stát na plný úvazek poradním hlasem svého otce v Bílém domě.

Těžko říct, jestli má americký prezident jásat. Nedávno totiž vyšla kniha Steva Bannona (64), bývalého Trumpova poradce, který v ní tvrdí, že Ivanka je „blbá jako poleno“. Snad je to jen sprostá pomluva opírající se o bohužel stále stereotypní vnímání blonďatých žen! Od roku 2009 je Ivančiným manželem podnikatel Jared Kushner (37) – konvertovala kvůli němu k judaismu a mají spolu tři děti.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka s manželem se starají o tři potomky. Zleva je Arabella (7), Joseph (4) a Theodore (2)Foto: Profimedia.cz

Hodný kluk?

Eric Trump je úspěšný podnikatel, ale ve světě byznysu mu srdce nezatvrdlo. Provozuje totiž nadaci pro dětské pacienty. I když možná to s tou dobrosrdečností nebude tak horké. Časopis „Forbes“ v roce 2017 totiž napsal, že část financí, které měly jít na onkologicky nemocné pacienty, byla odkloněná do ostatních firem Trumpovy rodiny.

Ale ať už to tak bylo, nebo ne, od roku 2007, kdy Eric nadaci založil, bylo tak jako tak na pomoc potřebným vysláno opravdu mnoho peněz. S manželkou Larou (39), která pracuje jako televizní moderátorka, má Eric desetiměsíčního syna Erika.

Foto: Profimedia.cz

Eric Trump má s manželkou Larou zatím jen jedno dítěFoto: Profimedia.cz

Večírková královna

V rámci druhého manželství Donalda Trumpa s herečkou Marlou Maples (54) se narodila další blondýnka v Trumpově rodině – dcera Tiffany (24). Sice vystudovala sociologii a městská studia, ale věnuje se módě. A hlavně nepohrdne žádným večírkem – na ty vyráží s kamarádkou, známou průšvihářkou Lindsay Lohan (32). A svoje aktivity hrdě zveřejňuje na Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Tiffany se snaží prorazit v móděFoto: Profimedia.cz

Benjamínek Barron

Nejhýčkanější je nejmladší Barron (12), kterého má Trump se současnou manželkou Melanií (48). Stal se terčem internetových vtipálků kvůli tomu, že se při projevu svého otce po zvolení prezidentem před dvěma roky ošíval a zíval. Ale řekněte, které desetileté dítě by se na takové oficiální akci bavilo?

Foto: Profimedia.cz

Nejmladší Barron s rodiči navštěvuje oficiální akceFoto: Profimedia.cz

Které Trumpovo dítě si získalo vaše sympatie?

Načítám