Hlavní obsah

Vyberte si milence podle národnosti!

Foto: Thinkstock

Vybraly byste si milence podle národnosti?Foto: Thinkstock

Reklama

Sex provozujeme všichni, a to bez ohledu na rasu, vyznání či sociální postavení. Ovšem v četnosti, způsobu, oblíbených praktikách, otevřenosti i výkonnosti jsou velké rozdíly. Podívali jsme se na několik studií, zeptali se odborníků a přinášíme vám sexuální typologii jednotlivých národů. Vyberete si milence podle národnosti?

Článek

Z výsledků, které shromáždila firma Pfizer a které byly předneseny na nedávném symposiu České společnosti pro sexuální medicínu, vzešlo, že Češky nejsou spokojené se svým sexuálním životem. Podobně rozladěné jsou ještě Ukrajinky, ale to asi není žádná útěcha. Důvodů může být mnoho, od nedostatku fantazie, odvahy experimentovat, až po výběr partnera. Podívejte se, co je v sexu charakteristické pro muže z nejrůznějších zemí, a třeba přehodnotíte své plány na letošní dovolenou…

Foto: Thinkstock

Ne vždy se experimentování může vyplatitFoto: Thinkstock

Češi

S Čechy je trochu potíž. Obecně platí, že jsme v otázkách sexu velmi otevření, tolerantní, nejsme nijak výrazně svázáni náboženstvím, v podstatě by naši muži mohli být téměř sexuálními bohy. Bohužel praxe je trochu jiná. I když v četnosti pohlavního styku dosahují průměru, co se týče experimentování, žádná sláva to není. Klasika je klasika, a tak se v českých domácnostech nejčastěji souloží v misionářské poloze nebo v poloze na koníčka. Je to asi tak, jako se vším. Mnohem víc řečí než opravdových skutků. „Češi si o sobě myslí, že jsou dobří řidiči a milenci. Pravda je ale zhusta jinde,“ potvrzuje sexuolog Ondřej Trojan.

Máte na „to" chuť? Nahlédněte do článku Sex: Dost bylo misionáře!.

Jižní národy – Italové a Řekové

O Jižanech se obecně říká, že mají k ženám více než kladný vztah. Dobře jsou na tom tedy i v sexu. Například Řekové provozují podle Durex Globálního průzkumu sexuálně zdravého života, který provedla v roce 2006 společnost Harris Interactive, nejvíce sexuálních činností ze všech šestadvaceti národů, jež studie zkoumala. Znamená to, že stereotypu se u nich bát nemusíte! Jako součást předehry prý zbožňují smyslnou masáž a problém nemají ani s komunikací v posteli. A alespoň jednou týdně si erotických hrátek užije 87 procent z nich.

Podobně jsou na tom i muži z ostatních jihoevropských zemí, ale samozřejmě ne všechno, co se třpytí, je zlato. „Především u Italů platí, že se nedají snadno odbýt. Ovšem také mívají problém s předčasnou ejakulací,“ říká Ondřej Trojan z TH kliniky. Holt horká krev…

Ale při nejhorším si můžete pomoci samy, jak na to, vám poradíme v článku Sexy kurz: Jak si to nejlépe udělat.

Germáni – Němci, Rakušani

Především Němci jsou snad nejvyhlášenější sexuální turisti. O jejich výletech do Thajska nebo o cestách do českého pohraničí se toho napsalo už hodně. „Němci jsou v sexu technicky dokonalí a je pravda, že nemají téměř žádné zábrany,“ popisuje Ondřej Trojan. Zdá se, že pokud je tedy vaším snem živočišný sex bez kapky studu a jakýchkoli předsudků, Německo je vaší zemí zaslíbenou.

Co se týče Rakušanů, tak ti se v Durex Globálním průzkumu sexuálně zdravého života umístili jako národ, který se oproti ostatním mnohem častěji oddává orálnímu sexu. Jestli tedy právě tohle milujete, v Rakousku jistě zklamané nebudete. Provozuje ho tam až 80 procent lidí!

Tip redakce:Že se sexuální turistika týká jen mužů? Omyl! Přesvědčí vás článek I Češky jezdí za sexem. Víme kam!.

Jižní Amerika – Brazilci

V Jižní Americe je to trochu podobné jako v jižní Evropě. Tamní muži se opět vyznačují horkou krví, a především slabostí pro něžné pohlaví. Alespoň jednou týdně se tam sexu oddává 82 procent lidí a celých 77 procent Brazilců zbožňuje orální sex. Ale pozor, tyto národy jsou poněkud majetnické! „Muži z Jižní Ameriky jsou hodně žárliví a machističtí,“ potvrzuje Ondřej Trojan. Takže pokud se kvůli kvalitnímu sexu rády vzdáte nějaké té emancipace, vzhůru do Jižní Ameriky!

Tip redakce: Načerpat inspiraci můžete už před cestou. Pfrávě pro vás je tu článek 8 poloh pro divoký sex.

Severské národy – Norové, Švédi a Finové

Jsou tak trochu jako tamní krajina. Na první pohled studená a nudná, na ten druhý neskonale krásná a zdravá. Od mužů ze Severu nečekejte žádné velké postelové kejlkle, nejsou to Jižani. Ovšem rozhodně mají pár trumfů v rukávu. „Jsou velmi vyrovnaní, klidní, a především výkonní,“ popisuje Ondřej Trojan. Pokud tedy netoužíte po žádné obří explozi vášní, ale po mužích, kteří přesně vědí, co dělají, a vydrží to dělat tak dlouho, dokud bude potřeba, vydejte se na sever Evropy.

Tip redakce:Nevybraly jste si podle národnosti? Zkuste to tedy třeba podle věku a přečtěte si článek Mistr v sexu. Ve 20, 30 nebo 40?.

Tak jako celý život, ani sex není jen černobílý. Proto by to, co jeden miluje, druhý nesnesl. Jak jinak by bylo možné, že až 78 procent Nigerijců je podle Durex průzkumu plně spokojeno se svým sexuálním životem, i když se v četnosti pohlavního styku, schopnosti odvázat se a experimentovat, ve střídání sexuálních poloh i v masturbaci jiným národům nemohou vůbec rovnat? Každému jednoduše ke spokojenosti stačí něco úplně jiného…

A co vy, jste se svým sexuálním životem spokojeni?

Reklama

Načítám