Hlavní obsah

Vychytávky pro parné dny! 3 rychlé účesy pro dlouhé vlasy, ve kterých vám nebude horko

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete se v parných horkých dnech učesat tak, aby vám nebylo vedro, byla jste zajímavě upravená a aby vám to netrvalo moc dlouho? Máme pro vás hned tři tipy na rychlé, jednoduché a efektní letní účesy, ve kterých se pařit rozhodně nebudete. Tak hřeben do ruky!

Článek

Co se úpravy vlasů týče, léto je pro dlouhovlásky vážně náročné. Rozpuštěná hříva příliš hřeje a objem v parných dnech také vykouzlíte jen těžko. A protože slunné dny si žádají trochu originality, přinášíme vám hned tři nápady na ležérní mladistvé účesy, které nejenže skvěle vypadají (a hodí se k letním outfitům), ale jsou zároveň uzpůsobeny tomu, aby vám v nich nebylo vedro. A to za tu chvilku před zrcadlem s hřebenem v ruce stojí, ne?

Pojďte se podívat na naše video: naučíte se skvělý trik s čelenkou, díky kterému budete vypadat jako antická bohyně, a dozvíte se, k čemu můžete použít mořskou vodu ve spreji.

Líbí se vám tyto letní účesy? Anebo zůstanete u klasického drdolu nebo culíku?

Reklama

Související témata:

Načítám