Hlavní obsah

Výprask či svazování ve stylu 50 odstínů šedi? Tyhle pomůcky musíte mít!

Foto: Thinkstock

Oživte erotické chvilky pomůckami z originální série. Nebo si pořiďte alespoň podobnéFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pobláznil vás dlouho očekávaný román nebo film, ve kterém se nešetří dominancí a submisivitou? Pak vás potěší, že praktiky v něm uvedené si můžete vyzkoušet na vlastní kůži. S originálními pomůckami!

Článek

Anální lubrikant, pouta, stimulační masážní olej, olej do koupele, plácačka, skřipce, bič, Venušiny kuličky, vibrační erekční kroužek, anální řetízek či kolík… Tyto pojmy se v obchodech s erotickým zbožím používají naprosto běžně a snad už ani nikoho nemohou nepřekvapit.

Možná proto se dlouho očekávalo, zda oficiální kolekce pomůcek z filmu 50 odstínů šedi, kterou schválila sama autorka románu E. L. James, lidem vyrazí dech. Co myslíte vy, má potenciál? Tohle je šest nejzajímavějších kousků ze série!

1. Saténový vázací pás

Svazování a znehybňování? Ve světě pana Greye něco neodmyslitelného! Ale zapomeňte na klasická pouta, ty s luxusem nemají nic společného! Ovšem luxusní saténový pás o délce 135 centimetrů ano.

Patří mezi univerzální pomůcky, takže svazovat se dá všechno, na co si jen vzpomenete (zápěstí, kotníky). Jeho značná výhoda spočívá v použití kvalitních materiálů, a hlavně pohodlí. Navíc odpadá hledání klíčku, což je problém, se kterým se potýkají nejen filmoví herci v béčkových komediích. Takže, chcete si zalaškovat ve stylu pana Greye? Připravte si 689 korun a zavřete oči…

Foto: Archiv

Cítíte tu měkkost?Foto: Archiv

2. Pouta pro ni

Pokud si přece jen potrpíte na trochu té klasiky a znehybnění rukou máte spojené jen s pouty, vyberte si tahle. Opět platí, že se nezamykají na klíček, což zvyšuje bezpečnost spoutaného podřízeného. Samozřejmostí je satén, čili ruce budete mít jako v bavlnce! A za kolik? Za pětistovku. Lepší to teď momentálně doopravdy nebude. Vlna nadšení z filmu ještě neodezněla…

Foto: Archiv

Z těchto pout otlaky mít nebudeteFoto: Archiv

3. Ben-Wa kovové kuličky

Tvůrci kolekce po poradě s autorkou románu dospěli k závěru, že nedílnou součástí skvělého sexu je cvičení pro lepší orgasmy, tedy posilování pánevního dna. Na základě toho uvedli do prodeje i kuličky v ceně devíti set korun, které stimulují bod G opravdu těžkou vahou (221 gramů). Prostě žádná ořezávátka! Použít se dají vaginálně i análně – třeba v rámci pohlavního styku, jsou vyrobené z kvalitního kovu v kombinaci s nylonem. Troufnete si na zápas v této váhové kategorii?

Foto: Archiv

Kovové kuličky vám nejen budou způsobovat potěšení, ale zároveň se s nimi dá cvičit posilování pánevního dnaFoto: Archiv

4. Skleněné dildo

Někomu může přijít téměř jedenáct stovek za dildo ze skla hodně. Nedivíme se, cena je trochu vyšponovaná, nicméně jeho majitele aspoň potěší to, že se dá zasouvat oběma stranami. A nahřívat nebo ochlazovat jeho absolutně neporézní povrch. Zároveň se snese se všemi mazadly a zvlhčovači, které se kdy do vaší ložnice dostanou. Dá se tvrdit, že je to přítel „forever“, tedy navždy. Už proto, že se jen tak neopotřebuje.

Foto: Archiv

Sklo se dá ochladit, zahřát... a může vydržet věkyFoto: Archiv

5. Plácačka Twitchy Palm

Oboustranná plácačka, která z jedné strany nabízí chladivý satén a z druhé hřejivou umělou kůži, dostane do varu opravdu každého. Zkusit ji mohou i ti, kdo s jemným nářezem ještě nemají zkušenosti. Třeba si ho díky této pomůcce oblíbí. Ovšem nečekejte žádné úlevy, pod 899 korun „nejede vlak“. Už jsme si vysvětlili proč…

Foto: Archiv

Plácačka je chytře vymyšlená pro malé něžné naplácáníFoto: Archiv

6. Balzám po výprasku

Někdy se stane, že se člověk nechá trochu unést. (Stačí se podívat na závěr snímku, kdy pan Grey nedokázal ovládnout svoje vášně.) Pro tyto případy se hodí něco, co zklidní a ošetří zčervenalý zadek nebo jiné části těla.

Když nepomůže omluva a polibek, problém vyžehlí krém o obsahu 50 mililitrů speciálně určený na chvíle po výprasku. Přijde na čtyři stovky, obsahuje mandlový olej, kakaové máslo a arniku. Tato kombinace složek regeneruje pokožku a urychluje hojení. Hodí se i na masáž, kdyby ten výprask nedopadl…

Foto: Archiv

Hojivý balzám rychle schová následky včerejšího dováděníFoto: Archiv

Tak co, líbí se vám kolekce víc než film?

Reklama

Související témata:
Oficiální

Načítám