Hlavní obsah

Nechte se vtáhnout do pohádky!

Foto: minor.cz

Takovouhle pohádku jste ještě neviděli...Foto: minor.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydejte se se svými ratolestmi do divadla a nechte se vtáhnout do děje půvabné pohádky o dvou nerozlučných kamarádech. Veselý příběh Velké putování Vlase a Brady připravili v divadle Minor.

Článek

V rokličce pod skálou žijí dva dobří přátelé. Jmenují se Vlas a Brada a nikdy nebyli dál v Kraji. Občas je jen navštíví starý Bžoch, který bydlí nedaleko, na břehu Veliké řeky. Jednoho rána jej zastihnou velmi ustaraného.

Podle starých kalendářů se totiž právě ten den mají stát věci, které čekaly desítky let. Zrodí se modrý démant! Té noci Vlas záhadně zmizí a Brada jej musí osvobodit. Když se mu to povede, čeká je dobrodružné putování Modrým lesem a pouští až do Špičatých hor - ale tam sídlí zákeřný Zmarlen! Chce získat démant a zničit nedaleké město, což Vlas a Brada nemůžou dopustit...

Foto: minor.cz

Jak to celé dopadne?Foto: minor.cz

Dramatizace a režie: Apolena Vynohradnyková Autorská supervize: František Skála Hudba: Marek Doubrava a skupina Hm...

Hrají: Ivana Stejskalová j. h. nebo Kateřina Tschornová, Vlasta Špicnerová, Lenka Volfová, Hynek Chmelař, Jakub Przebinda nebo Václav Krátký, Petr Reif, Petr Vaněk j. h.

Dramatizace komiksu vznikla na základě filmového scénáře Martina Otevřela a Františka Skály a je přístupná divákům od šesti let. Trvá 100 minut. Putovat s Vlasem a Bradou můžete tento měsíc - 7. 11. od 18.00 hod., 8. 11. a 9. 11. od 15.00 hod., 14. 11. od 18.00 hod. a 15. 11. od 15.00 hodin.

Související témata:

Načítám