Hlavní obsah

Z červeného koberce: Které hvězdy na karlovarském finále zazářily? A kdo by se měl převléknout?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmový festival v Karlových Varech skončil a hvězdy se na závěrečném finálovém večeru jako vždy chtěly ukázat v tom nejlepším módním světle. Kdo skvěle vystihl trendy i styl akce a kdo by si zasloužil jít se domů převléct?

Článek

Závěrečný večírek je akce, na které všichni milovníci filmového umění, ale i mejdanů ve velkém stylu chtějí být. Ono projít se po legendárním červeném koberci je událost, kterou si aspoň jednou za život zaslouží zažít každý. I když třeba není zrovna movie star… Na některých dámách bylo znát, že mají módu v malíčku a přesně vědí, co jim sluší. Jiné to zvládly jen s odřenýma ušima. A dnešní bonus, tedy dva mužské idoly, ti by mohli styl vyučovat.

Na červený koberec přímo do centra dění finále festivalu vyrazila Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz. Předvede vám ty nejlepší i nejhorší kousky, které oblékli hosté.

Zajímá vás, jaké bylo letošní dění v Karlových Varech? Podívejte se na speciálního festivalového průvodce KVIFF Guide, kterého pro vás připravil Janek Rubeš z internetové televize Stream.cz. Spoustu zajímavostí a informací vám přinesou i Seznam Zprávy.

Reklama

Načítám