Hlavní obsah

Žádosti o ruku podle horoskopu

Foto: JJ-stockstudio, Shutterstock.com

Foto: JJ-stockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tady Valentýn, svátek zamilovaných, kdy to ve vzduchu romantikou jen jiskří. A tak tu máme i jedno romantické téma: jak jednotlivá znamení horoskopu žádají o ruku?

Článek

Těžko zobecňovat něco tak individuálního a intimního, jako je žádost o ruku. Ani jedna nebude stejná jako jakákoli jiná. Přesto lze u jednotlivých znamení vypozorovat určité tendence. Jedno má sklony k velkým veřejným vyznáním a nezapomenutelným romantickým gestům, jiné je zase nejšťastnější doma, klidně v teplácích, hlavně že je všem příjemně. Pro někoho znamenají zásnuby životní zlom, pro jiného to zas tak velká událost není. Jak se tedy staví k žádostem o ruku právě znamení vaší drahé polovičky?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro Berany je všechno dobrodružství a rádi si všechno tak trochu „připepří“ – i věci, které jsou dost adrenalinové samy o sobě. Proto od nich můžete čekat žádost o ruku na tom nejneobvyklejším místě. Ať už to bude pod vodou, na vrcholku hory nebo při skoku padákem, rozhodně si nemyslete, že byste se na tuhle žádost o ruku stihli načančat a upravit. Berani se budou snažit překvapit, takže to bude nečekaný výlet, a šup šup, najednou máte prstýnek na ruce. Se žádostí o ruku navíc většinou moc dlouho nevyčkávají.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci žádostí o ruku málokdy překvapují, protože tohle znamení zkrátka rádo hraje na jistotu. Takže nejdřív bude sondovat, prozkoumá půdu, zjistí, jestli byste byli pro – tedy čekejte, že budete minimálně tušit. Navíc se s vámi pravděpodobně radši tak trošku poradí i o tom, jak má prstýnek vypadat a co při žádosti o ruku rozhodně nechcete zažít. Čekejte ale klasiku, dobrou večeři, romantickou atmosféru, dárečky, hezká slova… Býci si věci umějí užít, a když už se rozhodnou, udělají z toho pořádné předsvatební divadýlko.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Býk vám dokáže předvést všechno, o čem jste snila. Ale musíte říct anoFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci chtějí žádostí o ruku překvapit – vlastně to funguje spíš tak, že se prostě jednoho dne spontánně rozhodnou a jdou do toho po hlavě. Z toho důvodu často nemají ani pořádný prstýnek, protože prostě podlehli kouzlu okamžiku a klekli na jedno koleno dost neplánovaně. Z druhé strany k tomu budou mít rozhodně nějaký hezký proslov, kterým vás úplně okouzlí, protože mluvení je zkrátka jejich parketa. Rozhodně na tuhle žádost o ruku budete dlouho vzpomínat – a všichni kolem vás taky, Blíženci se nebudou krotit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

U Raků je to jasné: žádost o ruku bude velká romantika. Pravděpodobně mají v hlavě plán, jak to udělají, už od chvíle, kdy začalo být zřejmé, že je váš vztah vážný, běh na dlouhou trať. Jejich plány bývají často hodně promyšlené a náročné, pracují na nich dlouhou dobu, a pak vás naprosto ohromí něčím, čemu byste ani nevěřili, že je možné. Vzkaz napsaný na billboardu, tisíce fotek z celého světa, štěňátka, která, když je poskládáte vedle sebe, mají na zádíčkách napsáno VEZMEŠ SI MĚ… Raky nezastaví nic.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se při žádosti o ruku rozhodně nešetří. Právě od nich můžete velmi pravděpodobně čekat nějaké velké představení jako z amerického filmu, kde bude vyhrávat strunný kvartet a vaše jméno bude několik metrů vysokými písmeny všem na očích. Jejich žádost o ruku je prostě show, nebudou na ní šetřit a rozhodně ji nespíchnou na poslední chvíli. Bude vás chtít oslnit a vzít vám dech, velká gesta jsou zkrátka něco, co je pro vaši drahou polovičku stejně přirozené jako dýchání. Na tohle nikdo nezapomene.

Foto: Ekaterina Pokrovsky, Shutterstock.com

Pro Panny jsou city hluboce intimní prožitek a rozhodně od nich nečekejte žádnou show před zraky davůFoto: Ekaterina Pokrovsky, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou skoro opakem Lva, který touží po pozornosti. City nejsou pro Panny nic snadného, takže žádost o ruku před zraky všech je pro ně noční můrou. Tahle žádost o vaši ruku proběhne spíše skromně v soukromí, ale rozhodně se nemusíte bát, že by to nebylo „ono“. Stejně jako Lvi totiž Panny zbožňují to plánování a vymýšlení a nejspíš s nimi zažijete opravdu krásný moment naplněný připomínkami vašich společných zážitků. Vzhledem k tomu, že city jsou pro Pannu občas komplikované, všechno si nachystá dopředu, aby se nic nepokazilo.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou vlastně synonymem pro romantiku. Můžete od nich tedy čekat velká gesta, záplavy květin, prstýnky na dně skleničky se šampaňským… a nebo taky ne. Protože Váhy se dost podřídí svému protějšku a požádají vás o ruku tak, aby to bylo příjemné vám. Jen to zkrátka v každé situaci hezky a elegantně romanticky zabalí. Umí být neuvěřitelně šarmantní, a ačkoli budou pravděpodobně z celé situace nervózní – kdo by nebyl –, také si tenhle moment dost užijí, protože je to pro ně ohromně důležitý den, ze kterého budete mít do budoucna tuny fotek.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou ohledně svých citů velmi… zdrženliví, pokud jde o jejich projevy před ostatními lidmi. Na druhé straně jsou to ale opravdu vášniví jedinci, občas s horkou hlavou. Pravděpodobně tedy o ruku požádají impulzivně během nějaké hezké společné chvíle: právě oni nejčastěji žádají o ruku v posteli v situaci, ze které nejspíš rodičům fotky neukážete. Jejich žádosti o ruku jsou extrémně otevřené, žhavé a ve většině případů improvizované, protože by se k nim jinak vůbec nerozhoupali.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Štír je impulzivní znamení, a tak se ani při žádosti o ruku nezpronevěří své povazeFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou dobrodruzi a objevitelé a chtějí, aby všechno, co dělají, bylo nezapomenutelné. Pravděpodobně vás tedy drahá polovička v tomto znamení požádá o ruku někde na dovolené, na místě, kam jste se dlouho chtěli podívat. Ať už to bude vrcholek London Eye, poslední patro Eiffelovy věže nebo rozsvícené večerní Time Square, tahle žádost k sňatku bude velkolepá a nezapomenutelná. Ale nic sladkobolného, Střelci jsou od přírody vtipálci a rozhodně si uklidní nervy nějakým tím žertíkem. Nemějte jim to za zlé.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud je pro někoho veřejná žádost o ruku noční můrou, a to z obou stran, toho, kdo o ruku žádá, i toho, kdo je žádán, je to Kozoroh. Tenhle přístup jim přijde přeslazený a kýčovitý a cítili by se všem na očích trapně. Jejich nabídka k sňatku bude rozhodně soukromá a nejspíš se odehraje, když budete oba v pyžamu, možná zrovna s kartáčkem v puse. Pro Kozoroha je takováto blízkost velmi cenná, protože se jedná o velmi „soukromého“ člověka, proto právě nejčastěji podobné souznění představuje tu poslední motivační kapku, která ho postrčí „k akci“.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zajímalo by vás, co čekat od Vodnáře? No, tak to se vážně nedá odhadnout. Bude to rozhodně něco, co nečekáte – a pravděpodobně i v tu nejméně pravděpodobnou dobu. Vodnáři na tohle mají čuch, chtějí svou drahou polovičku nachytat naprosto nepřipravenou, zaskočit ji a překvapit. Určitě udělají něco super bláznivého a originálního, co vám vezme dech. Zapomeňte na civilní a „obyčejné“ žádosti o ruku, jakmile randíte s Vodnářem, tuhle možnost jste už dávno navěky odpískali.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi přizpůsobivé a emotivně naladěné na svou drahou polovičku. Věc se tedy má tak: jejich žádost o ruku bude přesně podle vašeho gusta. Uvědomují si velikost tohoto kroku a připravují se k němu… dlouhodobě. Naslouchají všemu, co na dané téma utrousíte, a pak vám ušijí zásnuby, které jako by přímo vystoupily z vašich snů. Jako by vám snad četli myšlenky! Čekejte velmi promyšlenou akci, zásnuby jsou pro Ryby ohromně důležitou událostí.

A jaká žádost o ruku by se líbila vám?

Reklama

Načítám