Hlavní obsah

Zakázané věty aneb Co neříkat, když se zeptá: Miláčku, mám ho dost velkého?

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Reklama

Ženy se celý život starají o to, zda nejsou moc tlusté. A pánové si zase lámou hlavu tím, zda jim příroda nadělila dostatečně velký penis, který jejich partnerku pošle do sedmého nebe. Co tedy říct, když se muž zeptá? Tady je pár rad, jak ho nezranit.

Článek

Tak jako je spousta žen háklivých na jakékoli poznámky týkající se jejich postavy, je řada mužů stejně citlivá, když dojde na jejich „poklad“ v kalhotách. Až příliš mnoho mužů se totiž strachuje, že velikost jejich penisu není dostačující. Je to pro ně hodně citlivé téma, a nevhodná poznámka či odpověď může vážně poranit jejich duši.

Co tedy dělat, když na vás uhodí a zeptá se, co si o velikosti jeho výbavičky skutečně myslíte? Britská sexpertka Tracey Cox správnou reakci zná.

1. Moc dobře ví, jak na tom je

Za prvé si uvědomte, že on vlastně odpověď na svou otázku už zná! Většina mužů si totiž v této oblasti udělá určitý průzkum, takže pro ně není žádné tajemství, jaké jsou průměrné (nadprůměrné a podprůměrné) míry a samozřejmě s pomocí metru snadno zjistí, v jaké škále se pohybují oni. „Pochybuji, že existuje muž, který by si nikdy svůj penis nezměřil. Takže pokud je menší nebo hubenější, prostě nějak podprůměrný, ví o tom,“ varuje Tracey Cox.

Jestliže je opravdu velikost jeho penisu podprůměrná, říkat „ó zlato, je obří“ není dobrý nápad. Je to hloupé a pro něj ponižující. Uvědomte si, že váš partner vlastně nečeká odpověď ve smyslu toho, jak velký či malý je, on chce jen ujistit, že vy osobně jste s jeho velikostí spokojená.

2. Brutální upřímnost nefunguje

„Nevěřím, že totální a nekompromisní upřímnost v jakémkoli směru je pro vztah vždy výhrou. Pokud jste s někým ve vztahu, měli byste ho podporovat, držet ho v těžkých chvílích, být empatičtí, něžní a taktní,“ říká Tracey Cox.

Co když se třeba vy partnera zeptáte, zda mu nepřipadáte tlustá. Jak se budete cítit, když řekne „ano, máš pravdu, strašně jsi v poslední době přibrala, obzvlášť břicho a zadek ti děsně narostl“? Nic moc, že? Mnohem lépe vám bude, když řekne něco ve smyslu „ale prosím tě, vypadáš dobře, mně se líbíš“. Nebo co třeba otázka „mám dost velká prsa?“. Žádný rozumný muž přece neřekne „mně se sice fakt hodně líbí ženy s déčkama, ale tvoje áčka jsou taky moc fajn“. Takže na otázku „mám malý penis?“ není odpověď „ano, máš“ nikdy správná!

Foto: ProStockStudio, Shutterstock.com

Tohle téma je pro muže velmi citlivé, chce to spíš takt, než smrtelnou dávku upřímnostiFoto: ProStockStudio, Shutterstock.com

3. Lhát se může (a někdy i musí)

V této oblasti je lhaní prostě povoleno. Ale pozor, musí být uvěřitelné. Tvrdit mu, že jeho penis je silný jako vaše paže, když je zjevné, že velikostí připomíná spíš propisku, je hloupé a směšné. Lepší je říct něco ve smyslu: „Víš co? Já mám tvůj penis ráda, je mi s ním moc fajn, navíc velké penisy jsou při sexu spíš na závadu, bolí to s nimi.“

4. Pozor na správný tón

Nejde jen o to, co řeknete, ale také, jak to řeknete. Musíte u toho vypadat jistě, jednoduše musí uvěřit, že to, co říkáte, myslíte smrtelně vážně. Podívejte se mu zpříma do očí a mluvte zřetelně, sebejistě a bez zaváhání. Nedělejte pauzy, nesmí poznat, že přemýšlíte o tom, co vlastně říct.

5. Co když je vážně hodně podprůměrný

Pokud je jeho podprůměrnost opravdu zjevná, je zbytečné předstírat, že nechápete, na co (a proč) se vás ptá. „Pokud za sebou nemáte moc sexuálních zkušeností, můžete to uhrát na větu typu ´zlato, já vlastně nevím, nemám moc s čím srovnávat´,“ radí Tracey Cox. Špatně není ani věta typu „já nevím, zda je malý, nebo velký, a hlavně je mi to jedno. Protože bezpečně vím, že jsem s ním spokojená“.

Pokud to ale na neznalost nemůžete uhrát, musíte být upřímnější. Prostě řekněte, že se o jeho velikost nestaráte, mnohem důležitější pro vás je, jak vás dokáže uspokojit. Dejte jasně najevo, že mezi dobrým milencem a velkým penisem není rovnítko. Že jde také o šikovnost, vytrvalost, zájem a péči o partnerku a podobně. „Pokud stále není spokojený, prostě ho odveďte do ložnice a užijte si s ním bezvadný sex. A vysvětlete mu při tom, že nejde o to, co má mezi nohama, ale o to, jak to používá,“ dodává Tracey Cox.

Zeptal se vás na tohle někdy nějaký muž? Co jste řekly?

Reklama

Načítám